21 Март, 2019 10:50 7 393 9

Бащата на убитата Камелия ще отглежда двете сирачета

  • ботевград-
  • шивашко ателие-
  • людмил

Според съседи Любомир изглеждал буен, но никога не е посягал на съпругата си

Бащата на убитата Камелия ще отглежда двете сирачета - 1
Снимката е илюстративна

14-годишно момиче и по-малко с 5 г. момче останаха сираци след трагедията в Ботевград. Тяхната майка Камелия Аярова (37 г.) беше намушкана смъртоносно от баща им Любомир, който след това се застреля с ловната си пушка. Лелята на убитата жена заяви пред "Трафикнюз", че двете осиротели деца ще бъдат гледани от бащата на Камелия. Съседите на Аярови пък продължават да недоумяват как се е стигнало до кървавата драма.

Според тях Любомир изглеждал буен, но никога не е посягал на съпругата си. Напротив, семейството било задружно и щастливо. Преди време Аярови имали проблеми, но не било нещо сериозно и бързо се сдобрили, увери и лелята на Камелия. Тя и Любомир живеели в квартал „Васил Левски”, където се намирало и шивашкото ателие на жената.

Съседите им ги описват като ведри и възпитани хора. Разказват дори, че мъжът правел партита пред блока, на които събирал децата си и техните приятели. Скандали от дома им не се чували, а за това да са се разделяли чули за първи път от медиите. Според свидетели, разпитани от прокуратурата, обаче Камелия е имала намерения да подаде документи за развод.

Каква е причината затова, все още не е ясно. В града се разнасят слухове, че убитата жена имала тайна връзка, за която мъжът ѝ разбрал и вдигнал скандал. Били се разделили за малко, но взели решение да се съберат. Заради работата си в шивашкото ателие Камелия била позната на целия град. Мъжът пък бил багерист, работел в кариера край Ботевград.

Съседката на семейството Теодора Стоянова разказа, че двете деца на Камелия и Любомир били много послушни. 14-годишната дъщеря участвала в извънкласни дейности и играела в група за народни танци.

Във фаталния вторник Камелия и съпругът ѝ се скарали. Разследващите предполагат, че жената е излязла от ателието, за да поговори със съпруга си. Свадата обаче завършила с три удара с нож. Фатален се оказал този в шията. Камери на общината заснели съпрузите, но не и самото убийство. Линейката пристигнала на място три минути след подадения сигнал от случайно преминаващия Веселин Костов. Той разказа, че познава убитата жена, както и децата ѝ. По думите му докато трупът на Камелия стоял в локва кръв, към него се втурнала 14-годишната дъщеря. Костов спрял момичето, дръпнал го настрана и започнал да го успокоява, че всичко ще е наред. Детето обаче повтаряло, че иска да отиде при майка си.

Подозренията за убийството веднага паднали върху съпруга на Камелия Любомир, който се качил в колата и заминал в неизвестна посока. По-късно стана ясно, че мъжът изобщо не се е укривал, а се е прибрал в дома си. Около 30 минути след извършеното престъпление от него в пристъп на разкаяние той се самоубил. Използвал законно притежаваната ловна пушка, с която се застрелял в устата.

Веднага след убийството от МВР увериха, че са вдигнали накрак цялата местна полиция и са изпратили подкрепления от столицата. Градът беше блокиран с КПП-та, а всяка кола беше щателно проверявана. Цели 5 екипа трябваше да претърсят всички възможни адреси, на които можело да се намира Аяров.

На полицията ѝ бяха нужни почти десет часа, за да влезе в дома на Аярови и открие самоубилия се там Любомир. Колата му, която беше обявена за издирване, пък се оказала паркирана до блока на съпрузите, а по скоростния лост дори имало кръв от жертвата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията

    32 1 Отговор
    Даж еняма да кжа Бог да го прости, защото това което е направил никой не може да го прости, той не само уби една жена и майка , но уби и всичко детско в неговите собствени деца, как може да отнемеш най скъпото на собствените си деца, колко трябва да си прост или тъп не знам! Поредния комплексиран идиот които се прави на Господ като отнема живот! Жени мислете много хубаво с кой се събирате и от кой искате да имате деца, последствията са за ваша сметка!

    Коментиран от #2

  • 2 Milovrab4e

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Съдията":

    Напълно вярно, много точно казано!И аз смятам, че този е комплексиран идиот.Да не може да приеме с достойнство края на един брак.Какво, света ли щеше да свърши или...Това, което причини на децата си е непростимо.Жена му е била влюбена в друг.Хич не се учудвам.Кой знае, може да е имало защо.Много трагично за децата и за родителите на убитата.
  • 3 Milovrab4e

    11 1 Отговор
    И само да добавя, имаше една много хубава мисъл, която гласи: "колкото по-прост и неуспял е един мъж, толкова по-големи са претенциите му към жените." Кой разбрал, разбрал!
  • 4 Дейм

    8 1 Отговор
    Тая нашта полиция направо кърти вече.. Тоя си е в къщи, колата му паркирана до блока, тия сълзотворци блокирват градът.. Думи нямам...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мари Бел

    5 0 Отговор
    Жалко за децата,за тая млада жена .Какво става в този свят,всякаш тоя народ превъртя.В последно време слушам само за атентати,убийства, катастрофи,това е страшно.Накъде сме тръгнали и до какво ще ни доведе това ,незнам.
  • 7 Чадър Рей

    5 5 Отговор
    А някой не мисли ли че този човек е вложил живота си за това семейство и накрая дамата я бият хормоните и с лека ръка захвърля годините назад просто защото във фейса е видяла някой мачо и всичко отива по дяволите.Жалко за него и децата.
  • 8 Дани

    7 1 Отговор
    А ти не помисли ли, че ако тая жена действително е кривнала и е искала развод, значи е имало причина! От хубаво никой не бяга, нали? За да е способен да я убие, това не му е било първи път на насилие срещу нея. Кой знае какво се е случвало в семейството, но тя го е прикривала до момент, в който вече е било невъзможно. Кой е той, че не може да приеме, че всичко е свършило и решава да раздава правосъдие? Бог ли е? Казваш, той градил семейство. А тя спала ли е през това време според теб? Работила е и може-би е изкарала повече от него. Само един комплексар може да посегне на майката на децата си.
  • 9 Некъв си

    4 0 Отговор
    Има някаква психопатия в мъжете. Като епидемия е. Преди 20год. беше рядкост мъжът да убива майката на децата си. Липсват вече инстинктите за опазване на поколението. А някой няма ли да проучи защо съпрузите сё убиват. Не може само да наблюдаваме и коментираме. Тече в ОБЩЕСТВОТО ни самоунищожителен процесс. БАН или кримислужбите---помогнете.!!!!!! Перестанете да питате съседите за мнение. Хората на науката-излезте от кабинетите и помогнете. ОБЩЕСТВОТО ни боледува!!!!!