Last news in Fakti

21 Март, 2019 20:40 4 185 8

Уволниха двама полицаи от Бобошево, пребили задържан

  • бобошево

Единият от униформените строшил долната челюст на арестанта с ритник в главата

Уволниха двама полицаи от Бобошево, пребили задържан - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Днес съдът е уважил направеното от прокурор в Районната прокуратура в Дупница искане за вземане на мярка за процесуална принуда за отстраняване от длъжност на двама полицаи от участъка в град Бобошево при ОДМВР - Кюстендил, съобщиха от прокуратурата.

Двамата били привлечени към наказателна отговорност за извършено от тях престъпление. През миналата година, в съучастие, в качеството им на полицейски орган и при изпълнение на службата си, те нанесли побой на задържания в полицейското управление С. Б.

На пострадалия били причинени множество леки телесни повреди, изразяващи се в охлузвания и кръвонасядания. Единият от полицаите е привлечен като обвиняем и за средна телесна повреда заради счупена долна челюст от ритник в главата.

Определението подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Кюстендил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БХК

    18 14 Отговор
    Да се научат, че циганите са неприкосновени.
  • 2 Какъв ли е бил задържания?

    33 17 Отговор
    Полицаите уволнени, а някой мръсник оправдан- така се тъпчат хората и законите!!!

    Коментиран от #7

  • 3 Edin

    36 3 Отговор
    Струва ми се, че е крайно време да се сложат камери в патрулните коли , както и самите полицаи да носят такива(може да са закачни на ризата, униформата или където е удобно). Задължително да имат право на физическа сила при необходимост и ако има задържаният претенции да се гледат записите от камерите, които да бъдат признати за доказателство в съда. Ако не се въведат определни промени в МВР и НК, България вероятно ще продължи да пропада в дупката на беззаконието.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Овчаря

    16 3 Отговор
    Куките увиват във вестника тръбата, да мое в районното да ни прочетът правата! М.Стоянов
  • 6 Изтрезнял

    9 4 Отговор
    Че има брутални БГ полицаи знаем, нашите не са шведски полицаи.
    Но и законите трябва да сработят по бързо и бързи резултати о съдебни решения.
    Аз съм против пускане под гаранция на нарушитея на законите.
  • 7 Ако те задържат теб

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Какъв ли е бил задържания?":

    Си глътнеш езика и се правиш на мило коте. Ама като те почнат да те бият какво ще правиш. Нали нямаш право да биеш полицай. Тогава какво остава уволнение съд и съдията ако уцелиш свестен съдя което е супер рядкост ще вземеш много пара от делото заради телесните повреди които ти е нанесал.
  • 8 КОНТРА

    5 2 Отговор
    ЗАПОМНЕТЕ ЦИГАНИ НЕ СЪ ПИПАТ САМО БЪЛГАРИТЕ ГИ СМИЛАТ В АРЕСТИТЕ.ИМАМ СКОРОШЕН ПРИМЕР ЗА ПРЕМАЗАН 64 ГОДИШЕН БЪЛГАРИН КАТО СЪС ТЯЛОТО МУ СА СЧУПИЛИ И ПОЛИЦЕЙСКО БЮРО ЗА КОЕТО Е ОБВИНЕН В ЕДРО ХУЛИГАНСТВО....