Last news in Fakti

23 Март, 2019 17:21 2 164 4

Спипаха Лячко и авера му за опасна кражба

  • лячко-
  • боеприпаси-
  • кражба

По случая е започнато досъдебно производство

Спипаха Лячко и авера му за опасна кражба - 1

Служители на РУ Кюстендил са задържали 44-годишен мъж, известен с прозвището Лячко, за извършена кражба на 2 ловни пушки, боеприпаси и принадлежности. Лячко в съучастие с 28-годишен негов приятел са извършили кражбата от къща в града, обитавана от 85-годишен.

Оръжието, 18 патрона, и пълнител изнесли в 2 чувала. Оръжието е законно притежание на сина на възрастния мъж, но не е съхранявано по законовите изисквания. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. Извършителите на кражбата са задържани с полицейска заповед за 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омг

    12 3 Отговор
    Време е и цветанчо да го арестуват !!!

    Коментиран от #4

  • 2 Здравомислещ

    10 0 Отговор
    Какво е това заглавие ,, спипаха плячко'' сякаш е най-известният престъпник и ние всички го познаваме?
  • 3 сектант

    1 1 Отговор
    тия хора така и не разбраха, че дачия не могат да откраднат, колкото и да им се иска да карат
  • 4 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Омг":

    Точно такива болни мозъци,които политизират която и да е новина,създават допълнително напрежение в и без това излишно емоционалното ни общество!