24 Март, 2019 20:01 19 327 39

Любовник измъкнал над 1 млн. евро от кралицата на OneCoin

  • ружа игнатова-
  • любовник

Смята се, че именно натиреният любовник е един от основните свидетели срещу Ружа Михайлова

Бивш охранител на Ружа Игнатова успял да прибере от кралицата на криптовалутата OneCoin повече от 1 млн. евро само за няколко месеца. Покаял се участник в грандиозната измама разкривай пред „Уикенд”, че шефката му, която в момента се издирва от прокуратурата в САЩ заради кражбата на внушителната сума от 4 милиарда долара със сложна схема с криптовалута, имала интимна връзка със свой бодигард зад гърба на немския си съпруг Бьорн Щрел, от когото през есента на 2016-а родила дъщеря.

Авантюрата започнала през 2014-а, когато Ружа влезе с гръм и трясък в светския живот у нас и дори стана „Бизнес дама на годината”, коронясана от Евгени Минчев. Както приляга на жена с възможности, Ружа си наела цяла орда охранители, които да са лакмус за нейния просперитет. Сред тълпата „орангутани” се откроявал снажен трийсетинагодишен юнак, бивша барета. За късо време нацепеният батка успял да очарова любовно своята работодателка и така влязъл в спалнята и банковите сметки на Ружа, която, както вече медиите разкриха, се оказа циганка от Плевенско.

По време на мимолетната афера - едва три месеца, хитрецът успял да източи от богатата си любовница над 1 милион евро кеш плюс няколко щедри подаръка, разкри високопоставеният в OneCoin пирамидата източник, твърди "Уикенд".

За да демонстрира колко е доволна от представянето на гарда в леглото, Ружа Игнатова му купила джип мерцедес висок клас за €250 000, мотор ямаха „R1” за 20 000 евро и – най-щедрият дар – къща за около милион лева на един от ръкавите на Халкидики в Гърция.

Идеята била там да ходят да си почиват. Широките ѝ пръсти към анонимния охранител направили впечатление на нейните бизнес партньори, които решили да поемат контрол над ситуацията, която можела да компрометира цялата далавера с виртуалната валута OneCoin, разпростряла се по цялото земно кълбо.

По нареждане на фактори в схемата мачото бил заставен да върне всичко, което получил като подаръци и кеш. В употреба влезли и мутренски методи – любовникът бил жестоко пребит и държан на каишка, докато биг босовете около Ружа не придобият отново заграбеното от бодигарда на влюбената ромка.

В крайна сметка здравенякът се спасил с бягство и бонус чисто новата ямаха. Оттогава, вече три години, никой не е чувал нищо за злополучния любовник на Ружа Игнатова, която сама тъне в нелегалност. Някои твърдят, че кара тир в Америка. Смята се, че именно натиреният любовник е един от основните свидетели срещу Ружа Михайлова в стартиралото международно разследване за грандиозната афера OneCoin. Той е подал сигнал срещу нея в САЩ, където в момента живее. Източник твърди, че той е защитен свидетел на американците.

В момента държавното обвинение в Съединените американски щати издирва българката по обвинение за откраднати 4 милиарда долара чрез фалшивата криптовалута, става ясно от официално съобщение миналата седмица.

Прокуратурата в Манхатън вече арестува брат ѝ - Константин Игнатов. 38-годишната измамница получи четири обвинения и ако бъде призната за виновна по всички, може да бъде осъдена на до 65 години затвор. Иначе Ружа Игнатова притежава фамозна яхта за 15 млн. долара и къща в Созопол за $2,5 млн. Новият дом на криптокралицата се строи в момента в морския град. Новата придобивка на чевръстата плевенска ромка разполага с частен плаж, лозя, хеликоптерна площадка, огромен басейн и детски кът.

Братът на Ружа Игнатова е малко известен, но не по-малко интересен от своята прочута сестра.

33-годишният Константин Игнатов, който след 2016-а постепенно е лансиран на сцената като глобален лидер на компанията OneCoin Ltd. и започва да се изявява по промоционални събития, имал сериозни проблеми с наркотиците. Запознат с аферата подчерта, че по-малкото братче на криптокралицата е бил на косъм от удавяне заради своята зависимост към дрогата. През лятото на 2017-а, когато Ружа и Константин са на яхтата си за 15 млн. долара край Созопол, топ измамницата решила да вдигне шумно парти. На скъпата лодка се събрали неколцина нейни приятели и шумотевицата започнала на повече от километър навътре в Черно море – далеч от любопитни очи. Във вихъра на купона тежко надрусаният Константин изпаднал от яхтата и бил на няколко вдишвания от удавяне. За негов късмет бдителните гардове забелязали, че шефът се бори за живота си и го извадили навреме.

Бившият наркоман бе арестуван на 6 март на летището в Лос Анджелис и откаран в Централния съд на Калифорния, където му предявили обвиненията. По последна информация в момента Константин Игнатов се намира в затвора „Метрополитън” в Лос Анджелис. Институцията разполага с басейн за своите раирани обитатели. Новият адрес на „местонахождение” на българския фараон, който доскоро тънеше в лукс, е в центъра на Ел Ей и много близко до магистрала, която води към Холивуд. На външен вид внушителната сграда изобщо не прилича на зандан. Никой не може да предположи, че зад стените на луксозната постройка лежат осъдени мъже и жени, ако не отчете металните заграждения по етажите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капитал

    49 3 Отговор
    Затвор за всички свързани с OneCoin .

    Коментиран от #16

  • 2 Знам

    30 6 Отговор
    Не бе затвор за всички търговци на токени ..... !
  • 3 А сега

    34 3 Отговор
    Ружо мургава ! Чакат те 50 години зад решетките А твойте подчинени да го мислят .
  • 4 Жоро Шопа

    48 3 Отговор
    Измамница продавала въздух на глупаци .
  • 5 Цацаров

    35 3 Отговор
    ONE COIN = ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА !!!!!
  • 6 Batushka

    23 8 Отговор
    Ееееее браво значи не е българка ...всичко е точно хаххахх....
  • 7 Мангасирян

    35 2 Отговор
    Вълкат от махалата . Скоро в кината :)
  • 8 Иисус Христос

    25 23 Отговор
    Мечтайте си да е циганка евалата на жената!
  • 9 Аристотел

    40 6 Отговор
    Цигани са тези където крадът от данъците на собствения си народ
  • 10 Истината

    45 8 Отговор
    4 милиарда ....а кой са хората зад нея надали тя има.толкова акъл за тази измама

    Коментиран от #11, #17, #24

  • 11 Мангасирян

    36 4 Отговор

    До коментар #10 от "Истината":

    Тя е пионка от махалата . Няма ъгъл за една кокошка па ще прави техника . Представяш ли си колко са по тъпи индивидите дето са и повярвали и са и дали парите си . ;)
  • 12 нервен

    18 2 Отговор
    Ха един милион на фона на 4млрд какво е
  • 13 Ехо

    18 3 Отговор
    4 милиарда дигитални стотинки . !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ТИМ Варна ви праща ПОздрави

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "Капитал":

    На 1-во място трябва да са хитреците от "Нов Дом 1" - там и в момента се продават апартаменти с OneCoin. Много малко гласност се дава на тази схема и много хора не са запознати с опасностите при покупка на имот, чррез тях. Руснаците са едни от първите жертви, защото изобщо не са в час с опасностите, а брокерите и в момента ги лъжат да влагат парите си в койни. Преди време ни банваха яко, за да не предупредим клиентите и да не предотвратим измамите, сега не знам, дали тоя коментар ще се задържи... (Собственика на брокерската фирма е кикбоксьор и се счита, че е близък до ТИМ, а там всеки знае как се действа)

    Коментиран от #37

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Таз

    10 5 Отговор
    Може да купи цяла София + горница.
  • 20 Някой

    7 2 Отговор
    Ясно щом инфото е от уикенд е доста пооцветено.Най жълтия информатор в България.Може да има нещо но тия обичат така да пишат че черното става бяло
  • 21 Морунов

    15 3 Отговор
    Този се е минал. Под 5 милиона с тази, си е чиста загуба.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ето

    8 2 Отговор
    Ама в бг га коронясахте за бизнес дама на годината .....значи в бг =на КОНПЛЕКСАРИЙЙ..
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Баце

    14 4 Отговор
    Боби и Цецу общо имат колкото тази, пак от измами и кражби и палати в Барцелона и острови в Гърция и апартаменти с личен асансьор ама никой не ги закача, що така е несправедлив този Свят?
  • 33 Давид

    12 3 Отговор
    А на времето Исус и Мария Магдалена се измъкнаха във Франция и даже създадоха кралска фамилия . И никой не пита евреите , кой опънаха на кръста и от какво разстояние показаха фалшивото представление . Та мисълта ми е : Щом толкова реват по Ружето , значи им е набарала слабото място на чифутите . Това го можем само ние българите . Да не се окаже , че Христос е българин , кой знае след като е син божи а Бог е българин
  • 34 Ружа миризлива

    12 5 Отговор
    Колкото и да се крие при арабелите рано или късно циганката, ще я добарат американците и тогава доживотна ! Там за такива неща особено изършени от чужди граждани, към техни са безкомпромисни ! Там не е държавата на ГЕРБ, където всеки измамник и мошеник е на почит и е ВИП персона, така че на тази дните с парите са й преброени ! Game over !
  • 35 Аз " кралицата" на криптовалутата

    5 2 Отговор
    Цар Симеон, господ Цветанов, Понтифекс Максимус Борисов! Владетеля на Слънчевата система Станишев! Императора на Галактиката, моля вестникарите сами да го изберат! За мен това, сие медийна пумия, с която заливате= поливайте хората всеки час! Поздрав от нормалният човек!
  • 36 Зайко Байко многознайко

    15 2 Отговор
    Победителите, пренаписват историята. Истината се затрупва дълбоко, след което образователната система промива мозъците на подрастващото поколение и резултатът е налице, джендъри, чалгаджии и най-важното неграмотни, като Цв.Цв. Ушавият шлифер, които ни управляват! Оставете, Косово, Крим, Донбас и Каталуния , гледайте нас докъде ни докараха. Относно наградената Ружа от задноприводния ватман , ще кажа една от любимите поговорки на моя дядо Мъдри заек: " Докато има телета, ще има и касапи"
  • 37 Кирил

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "ТИМ Варна ви праща ПОздрави":

    Това ''счита се, че е близък'' ме кара да се съмнявам в твърденията ти като цяло. Пак слухове и нищо конкретно. Няма ли истински новини та само със слухове и фейк трябва да се занимаваме?
  • 38 А бе ние плевенчаните

    2 0 Отговор
    Се оказахме голяма работа. Пак чак циганка от плевенско била. Уххх.
  • 39 Kolio

    3 1 Отговор
    Един Митко от Бургас има,много голям "експерт" по ONE COIN някой познава ли го?