Last news in Fakti

25 Март, 2019 11:05 7 842 10

Шампион по борба опита да върне мутренските години в Слънчев бряг

  • мариян ганев

Републиканският шампион беше арестуван в началото на лятото м. г. заради грабежи на чуждестранни туристи

Голямата надежда на родната борба Мариян Ганев получи обвинение за държане на високорискови наркотични вещества. Републиканският шампион беше арестуван в началото на лятото м. г. заради грабежи на чуждестранни туристи в Слънчев бряг заедно с брат си Даниел и техния авер Николай Бабачев.

Според разследващите бандата опитала да върне мутренските години и рекетирала чужденците по тъмна дома. След блестящата акция на местната полиция криминалистите претърсили квартирата на двамата братя, където открили 200 гр марихуана и 10 гр амфетамин, електронна везна и джъмпери за разпределяне на дозите.

Тримата веднага получиха обвинения за грабеж, но до последно се изясняваше на кого е дрогата. В крайна сметка, за държане на 200 гр марихуана е обвинен само Мариян. Не е ясно какво е щял да прави с толкова наркотици спортистът, но ако беше доказано, че той е имал намерение да пласира дрогата, положението му щеше да е значително по-тежко.

Флагман.бг научи още, че и тримата заподозрени за престъпленията вече са на свобода. Мариян не изкара и ден зад решетките заради влошеното си здравословно състояние и бе пуснат срещу 3 000 лв. гаранция. Неговият брат и аверът им Николай обаче нямаха този късмет и няколко месеца търкаха наровете в бургаския арест. Те също са освободени срещу парична гаранция от по 3 000 лв.

Тримата искали да признаят вината си и да сключат споразумение с прокуратурата. Те изразили готовност да върнат откраднатите вещи. При подобен развой на събитията триото ще се размине само с условни заради чистото си съдебно минало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    17 2 Отговор
    тигъра сега ще го питат дали има пари в затворо

    Коментиран от #10

  • 2 Alpha_Lone_Wolf

    67 3 Отговор
    Евалата на държавата!!! Хванати с наркотици, грабежи и с условна. Хвала на Велика Майка България!
  • 3 Трънчев

    59 1 Отговор
    То пък щото времената са минали... Просто мутрите облякоха костюми и станаха малко по-вежливи.....

    Коментиран от #6

  • 4 ванката

    26 3 Отговор
    връща се нещо което си е отишло а не нещо което все още си съществува ама то вие от каде да ги знаете тия работи...

    Коментиран от #9

  • 5 Alfa Romeo

    15 0 Отговор
    Просто не си е платил
  • 6 123

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "Трънчев":

    Даже влязоха на високо в политиката...
  • 7 Гадината

    19 1 Отговор
    Като го гледам тоя на снимката,верно има болнав вид. Бил с влошено здраве, ми пратете го на санаториум тогава,идиоти.
  • 8 Bonbon4eeto

    10 1 Отговор
    Хах,евала полиция,евала съдии!!!! Явно не е от вашите тая групичка,затова им спретнахте"блестяща"акцийка... А някои други,дето цяла България им знае имената колко години вече все са несправедливо набедени,не били мутри...библиотекари ли са?!?!ама явно са от"нашите",и затова ни ще чуем,ни ще видим "блестящи"акции срещу тях... Мила родна картинка...
  • 9 Знаещия

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "ванката":

    ванка, пише се откъде. Ама ти откъде да ги знаеш тия работи.
  • 10 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Това са българските "спортисти" нищо повече от напомпани престъпници.