Last news in Fakti

30 Март, 2019 19:19 2 415 6

Украинецът, убил бременна и приятеля ѝ, иска по-лека присъда

  • станислав пислар-
  • северина

По време на целия процес украинецът повтаряше, че съжалява за случилото се

Украинецът Станислав Пислар, който през май миналата година блъсна с тира си и уби бременната Северина и приятелят ѝ, обжалва присъдата си. Той получи 9 години затвор от Окръжния съд на Пловдив. Още след прочитането на присъдата обаче защитничката на Пислар - адв. Нели Маркова, заяви, че ще обжалва. Делото е насрочено за 1 април пред Апелативен съд Пловдив, предаде Plovdiv24.

На 28 май 2018 година Пислар с камиона си блъсна автомобила на бременната Северина и приятеля ѝ Ивайло. Катастрофата е причинена след употреба на наркотични вещества.

По време на целия процес украинецът повтаряше, че съжалява за случилото се и дори би заменил своя живот за този на пострадалите. По време на процеса защитата му се опита да докаже, че установеното вещество в организма на Пислар не е било активно и не е повлияло на реакциите му при ПТП-то.

На първа инстанция Станислав получи 9 години лишаване от свобода и лишаване от право за управление на МПС за срок от 10 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЛАВА Украине !

    7 10 Отговор
    Зиг Хайл !
  • 2 Пешо

    21 4 Отговор
    За усраинците - нулева толерантност, само бой по манерките им кухи. 😂
  • 3 Оцелил

    5 0 Отговор
    Правилната държава която толерира престъпниците и убийците като него. Спокойно. Ще му намалят 4г за добро поведение и ще лежи 5г.

    Коментиран от #6

  • 4 Марони

    5 0 Отговор
    Българските съдий са най-добрите хора на света!Винаги се грижат за живия,а убития кучета го яли!

    Коментиран от #5

  • 5 Читател

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Марони":

    Неграмотнико, в българския език няма дума в множествено число, която да завършва на Й.
  • 6 gvdff

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Оцелил":

    Преди няколко години турчин, живеещ в германия (гастербайтер) на възраст и недоспал, сутрин помита семейни мъж и жена на мотор, тръгнали да посетят децата си в европа, както правили всяка година. Правосъдието ги пусна под домашен арест (в осигурен им апартамент) въпреки видната им вина. Като ден по-късно бяха изчезнали от страната, и са пуснати за издирване. Повече не се чу за тях. Много хора протестираха дълго време, но ефект никакъв.
    А участника в тази статия ако беше с "подходящото" гражданство вероятно също щеше да е неоткриваем.