17 Април, 2019 11:47 1 754 0

Идентифицираха трупа, открит в гора в Смолянско

  • труп-
  • смолянско

Има тройна съдебномедицинска експертиза, но насилствената смърт е установена при извършена аутопсия в болницата

Идентифицираха трупа, открит в гора в Смолянско - 1

Разследват кой е убил 41-годишен мъж в Смолян. Окръжна прокуратура-Смолян разследва умишлено убийство - престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс.

След като бе установено, че мъжът е имал насилствена смърт, дактилоскопна експертиза е установила самоличността му - Георги Т. Г., на 41 г., убит преди около 15 денонощия.

До момента е установено, че на 15 април 2019 г., на разклон за селата Пещера и Турен, област Смолян, в местността "Пещерско бърце", в горист участък, е открит труп на мъж, затрупан с клони от иглолистни дървета. Тялото е било намерено от случаен минувач, който е подал сигнал на тел. 112.

Има тройна съдебномедицинска експертиза, но насилствената смърт е установена при извършена аутопсия в болницата в Смолян. Тогава е установено, че смъртта на пострадалия е настъпила в резултат на асфиксия /задушаване/, след счупване на подезичната кост. Вещите лица са потвърдили, че се касае за насилствена смърт.

По досъдебното производство продължават активните процесуално-следствени действия за установяване на извършителя на убийството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА