Last news in Fakti

17 Април, 2019 14:34 7 241 5

Голият мъж край Смолян убит по сценария от "Дяволското гърло"

  • труп-
  • смолянско

Мъжът е удушен, като е счупена подезичната му кост

Голият мъж край Смолян убит по сценария от "Дяволското гърло" - 1
Снимка: БГНЕС

Злокобно убийство точно като в хита "Дяволското гърло" скова Смолян. В гориста местност край града е бил открит обезобразен труп на гол мъж. Тялото му било покрито с борови клонки, а лицето му нагризано от диви животни, пише "Телеграф".

Сериалът по Нова телевизия с Владо Карамазов и Теодора Духовникова, който е абсолютен хит в момента, започна точно с такъв случай. Тялото се оказа на трафикант на бежанци. В реалността откритият труп също е на бандит, който дълги години е лежал в затвора, разкриха от МВР и прокуратурата. "Може да става въпрос за един или няколко извършители, не изключваме и версията да е убит там или да е убит другаде и да е пренесен на мястото, на което е открит", обяви вчера на брифинг зам.-окръжният прокурор на Смолян Недко Симов.

Трупът на жертвата с обезобразено лице бил открит в понеделник от жена, която събирала гъби в района на "Пещерското бърце" до разклона за Пещера и Турян. Изпаднала в шок, тя подала сигнала в полицията и за минути мястото почерняло от криминалисти, точно както в хитовата лента. Оказало се, че тялото е на гол мъж, само по слипове, а главата му била изгризана от гризачи, споделиха запознати с разследването. Първоначално не е излязло по мъжа да има следи от насилие.

"При първоначалния оглед не бяха установени следи от насилие, рани от убождания или външни следи, сочещи насилие", обясни вчера Симов. Вторият оглед също не показа нищо странно, но вече при третата експертиза истината излезе наяве.

Мъжът е удушен, като е счупена подезичната му кост, допълни за.-окръжният прокурор на Смолян.

Съдебните медици смятат, че мъжът е бил убит преди 15-20 дни, Тъй като тялото било деформирано от дивите животни, се наложило да се снемат отпечатъци, за да го разпознаят. Късно вчера вечерта основното предположение беше, че убитият е 42-годишният Георги Г. В хода на разследването станало ясно още, че той е сирак, осиновен преди много години. По-голямата част от живота си според местните хора обаче е прекарал в затвора за различни престъпления.

Интересно е, че на 28 март Георги излязъл от затвора и повече никой не го видял.

За да се докаже по категоричен начин самоличността на убития, ще се направи ДНК-експертиза. Извършено е претърсване и изземване от помещения в Смолян, които е обитавал бившият затворник. Тепърва ще се разглеждат всички версии за убийството на Георги, както и кой има мотив да убие и съблече гол мъж в разцвета на силите му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манго

    7 6 Отговор
    Утрепали го помаците заради дългове и голям праз.
  • 2 Октопод

    8 2 Отговор
    Няма значение какъв е,лека му пръст.Не бързайте да съдите на етническа основа ! Може много от вас така да си платят греховете ! Господ забавя но не забравя !

    Коментиран от #3

  • 3 Гошо

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Октопод":

    Не на етническа а на генетическа е в случая Осиновен ,но гена си е ген ,роден престъпник
  • 4 Йосип Броз Тито

    3 2 Отговор
    Ето затова някои филми и песни на клипове, не са много удачни за излъчване, защото хората гледат и повтарят видяното...
    Този филм трябва да бъде спрян и забранен.
  • 5 Теодора

    1 0 Отговор
    В началото на статията пише гориста местност около смолям, а по - надолу пише Пещера... Като се мислят глупости поне да се доизмислят......