17 Април, 2019 16:05 7 723 8

Тежък удар за бандата на Квиц

  • цветомир ценов-
  • квиц

Членовете на бандата бяха задържани на 26 септември 2017 г.

Тежък удар за бандата на Квиц - 1

Козлодуйският районен съд разреши разкриването на банкова тайна за един от обвинените за член на организираната престъпна група, ръководена от Цветомир Ценов-Квиц. Искането е за банковите сметки и кредити на Марио Йорданов. То е направено от Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/ заради уведомление на Специализираната прокуратура за привличането на Марио Йорданов като обвиняем за организирана престъпна група.

На базата на данните от спецпрокуратурата от териториалната дирекция на КПКОНПИ в София е разпоредена проверка и събиране на доказателства за установяване произхода и местонахождението на имущество, придобито от Йорданов, начина на придобиване и на преобразуването му, както и други обстоятелства свързани с това.

Цветомир Ценов, Росен Благомиров, Димитър Димитров-Мишката, Мартин Каменов, Марио Йорданов, Силви Плешоев и Кайчо Юриев Симов бяха задържани при акция на Специализираната прокуратура, ГДБОП, жандармерията и Бюрото по защита на свидетелите на 26 септември 2017 г. Те бяха обвинени като организираната престъпна група за изнудване чрез заплахи и побои, лихварство, палежи и разпространение на наркотици във Врачанско.

Година по-късно двама от тях Росен Благомиров и Мартин Каменов се признаха за виновни по всичките им повдигнати обвинения и след споразумения със спецпрокуратурата получиха ефективни присъди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само питам

    50 2 Отговор
    За Квиц добре, а за бандата на Цвък кога?

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Цецо шлифера

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "само питам":

    Мен няма кой да ме накаже.
  • 3 Само така

    12 0 Отговор
    На всички престъпници мястото им е в затвора. Нямат място такива сред НОРМАЛНИТЕ ХОРА. Трябва да се трудят, нали има недостиг на работна ръка. Но боклук и работа, все едно магаре и космос.
  • 4 Враг

    14 2 Отговор
    А , Доган и Тимаджийте кога ???
  • 5 ФИНЦИ

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "само питам":

    ААААА ЗА ЦЕЦО ДА НЕ СТАВА И ДУМА ТУИ УБАВО МОМЧЕ ТО Е СВЕТА ВОДА ЕЕЕЕИИИИ ЕДНО АПАРТАМЕНТЧЕ СИ ВЗЕ И ВИИИ
  • 6 Октопод

    7 1 Отговор
    Както съм казвал и др. път престъпността не е само м/у циганите . Напоследък виждаме все ефективни присъди,оставки конфискации.Явно има натиск от някъде.Предполагам Европа се усети,навънка започнаха често да споменават за българската корупция .Увеличават контрола в/у еврофондовете и за да не ги спрат,нашите съдилища прокуратура се активизираха.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 запознат

    1 0 Отговор
    С каква гордост само джендърите съдии на Боко съобщават ,че за палитра от многобройни престъпления , които в нормални държави е присъдата е пет пъти до живот , тук някой бил получил ефективна присъда !
    Може би година - две , статията мълчи , после пак на улицата и пак същото !