Last news in Fakti

19 Април, 2019 11:11 4 962 21

Ето го убиеца от "Младост"

  • младост-
  • софия-
  • убиец

Синът оставил майка си в локва кръв заради 1000 лева

Ето го убиеца от "Младост" - 1

Хиляда лева са станали повод за жестокото убийство в столичния ж.к."Младост" преди два дни. 22-годишният наркозависим младеж, убил майка си именно заради въпросната сума от 1000 лева, която била за собственото му лечение, предава в. "Телеграф".

Между 42-годишната Стефка Младенова и сина ѝ Йордан избухнал скандал, младият мъж удрял майка си с юмруци в лицето, а после блъскал главата ѝ в ръба на стъклена маса, съобщиха източници от разследването пред изданието. Тялото на жертвата било открито по очи и в локва кръв. Според запознати Йордан искал да вземе около 1000 лева, които Стефка скрила, за да плати лечението на младежа. Ден по-рано двамата пристигнали от Варна в София, където Йордан трябвало да бъде настанен за лечение в клиника.

След като убил майка си от бой, Йордан търсил парите, но без успех. Като не открил нищо, тръгнал да се лута безцелно. Тъй като дрехите му били целите в кръв, особено тениската и якето, той се преоблякъл, а окървавените изхвърлил до кофа за боклук. Бил дрогиран и без телефон. Забравил го при баба си във Варна. Йордан помолил таксиметров шофьор да ползва таблета му, за да се свърже с приятелите си. Обещал да му плати, след като го закара до Русе. Свързал се по „Фейсбук“ със свои познати, на които искал по 300 лева, за да стигне до Русе, с обещанието да им ги върне. Всички му отказали. Тогава Йордан се видял принуден да се качи на влак за Варна, където впоследствие бе заловен на гарата в Горна Оряховица.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръч

    52 4 Отговор
    До журналята - защо не покажете истинските убийци? Тези, които продават дрогата. Иначе си оставате само с гръмките заглавия..

    Коментиран от #9

  • 2 ХРАНИ

    29 6 Отговор
    КУЧЕ....ДА ТЕ ЛАЕ.....НА ВЪЖЕТО ИЗРОДА.....ЩОМ Е НАРКОМАН...НЯМА ОПРАВЯНЕ....ТРЕПИ И ЗАРАВЯЙ....

    Коментиран от #15

  • 3 ss1

    24 12 Отговор
    На ви демокрация

    Коментиран от #7

  • 4 Калашников

    19 3 Отговор
    7.62 мм
  • 5 Рамбо

    21 3 Отговор
    Ето това е БО КЛУК !!!!!!!!!!!!
  • 6 Мамин убавец

    16 3 Отговор
    Тоз сега за какво ще го съдят?????
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Трифонов

    20 10 Отговор
    Както каза Корнелия Нинова: "Демокрацията ни отне много". Ммм, дааа... естествено, това в България след 1989г. никога не е било демокрация. Ползваме този термин просто, за да обозначим по някакъв начин разхайтената комунистическо-олигархична анархия, която ни тресе вече 3 десетилетия и бе наложена именно от нейната партия, за да може в хаоса да оберат държавата до шушка именно комунистическите мекерета, които задкулисно управляват без прекъсване от 1945г. насам. СДС БЗНС НДСВ ДПС ГЕРБ... са просто маската, под която управляват. Така, че, да... изгинаха и напуснаха младите, гинат старите, трудоспособните намаляват главоломно... Отиваме си и процесът е необратим. Но, разбира се, за комунистите това никога не е имало значение. Все пак не бива да забравяме, че те са интернационалисти. Дали я има или я няма България, за тях, това е без значение. Те, така или иначе, никога не са били българи!

    Коментиран от #16

  • 9 Калоян

    12 5 Отговор

    До коментар #1 от "Пръч":

    Че те показват шефа им. Ежедневно. Пишат за него. Как командва и ни управлява. Цитират "умните" му мисли и бащините му напътствия...

    Коментиран от #13

  • 10 Пешо

    1 5 Отговор
    Откъде имате всичката тази информация?
  • 11 абе

    16 0 Отговор
    належащо е да се отворят трудови лагери и да се върне смъртната присъда!!!
  • 12 гост

    15 1 Отговор
    Ако изпушиш една кутия цигари едва ли ще убиеш майка си, но като се "напушиш" с каква да е дрога, просто не знаеш кого убиваш! Това е разликата! Толкова за лобито на "напушените" срещу лобито на пушачите на тютюн през последните години. Макроикономика и Геополитика! А пък на къде отиват младите...на кого му пука!
  • 13 Die Klute

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Калоян":

    Язък за хубавото име дето го имаш.
    Трябваше да те кръстят Тъпчо.
  • 14 Батман Боко

    6 2 Отговор
    Вместо да инвестират само в апартаменти и къщи за гости,да строят комуни,защото този проблем с зависимите занапред ще е глобален.Да ги настаняват там,да ги лекуват,да са далече от близки и познати,защото в близките години само ще констатираме само смъртта им,тяхната или на тия,които са им отказали пари или дрога.Проблемът е сериозен,това е бедствие и всички по веригата в панделката,а някой и в къщите,но без гости.НАРОДЕ????
  • 15 Заратустра

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "ХРАНИ":

    А така, трЕпи и зарявай следствието, а не причината, но няма да разбереш какво казвам, трапезен бабаитино.

    Коментиран от #20

  • 16 Георгиев

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Трифонов":

    ###СДС БЗНС НДСВ ДПС ГЕРБ... са просто маската, под която управляват. ###

    ...Ъъъ...случайно ли пропусна БСП...? ? ?
  • 17 МЪСТ

    3 2 Отговор
    НАРКОМАНСКИ МЪРШИ
  • 18 КОН

    5 2 Отговор
    НАЙ ДОБРИЯ НАРКОМАН Е МЪРТВИЯ НАРКОМАН МРЕТЕ МЪРШИ В АГОНИЯ
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Псевдо

    4 0 Отговор
    Интересно е дали мАРИЯ аТАНАСОВА би написала и дала снимката на неин роднина по този журналистически подход.Да , зависимо е момчето,дали щеше да убие майка си ,ако беше добре с акъла.Няма никаква грижа за тези хора,сами се оправят до като се стигне до най лошото.А вие ,добричките,само съдите!