Last news in Fakti

19 Април, 2019 21:29 5 247 14

Надрусан и без книжка подкара кола с фалшиви номера

  • надрусан-
  • кола-
  • номера

При задържането му у него са открити наркотици

Надрусан и без книжка подкара кола с фалшиви номера - 1
Снимка: БГНЕС

Бургазлия подкара кола със сменени номера без книжка и здравата надрусан. Освен всичко при задържането му у него са открити наркотици. Сцената като от истински екшън филм му докара присъда, съобщи Флагман.бг.

След постигнато споразумение в съдебна зала, съдът му наложи ефективно наказание от 11 месеца „лишаване от свобода“. Той е признал вината си за това, че на 25 март 2019 г. управлявайки по ул. „Гладстон“ в посока ул. „Сливница“ лек автомобил с номер на рама и с табели с регистрационен номер, издадени за друго моторно превозно средство – престъпление по чл.345, ал.1 от НК. Той е признал вината си и за това, че управлявал лекия автомобил без съответното свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство, в едногодишен срок на наказването му по административен ред с Наказателно постановление, наложено му отново за управление на автомобил без свидетелство на управление – престъпление по чл.343в, ал.2, вр. чл.23, ал.1 от НК.

Христо Г. е признал вината си и за това, че управлявал лекия автомобил след употреба на наркотични вещества – амфетамин и метамфетамин, установено по надлежния ред с техническо средство – „Дрегер“, като водачът е приел показанията на техническото средство – престъпление по чл.343б, ал.3, вр.чл.23, ал.1 от НК. Той е признал вината си и за това, че без надлежно разрешително държал в себе си високорисково наркотично вещество – метамфетамин на обща стойност над 10 лева, като случаят е маловажен – престъпление по чл.354а, ал.5, вр. ал.3, т.1, вр. чл.23, ал.1 от НК.

На подсъдимия е наложена и „глоба“ в размер от 500 лева. Постановеното наказание е общо за изброените престъпни деяния. Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Бургас, има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От народа

    19 0 Отговор
    Ема така е, защо да инвестира в книжка, той инвестира в дрога и пак кара. Еми водиме си се интелигентен народ... Нали?
  • 2 Мук

    20 0 Отговор
    Скоро се очаква и самолет да го подкара някой без книжка.🛩️
  • 3 Циник

    25 1 Отговор
    Наркоман в Бургас е като цаца в черно море.
  • 4 Луд

    18 3 Отговор
    Заяждане си е това с човека.И защо са го държали в ареста като той не е искал.

    Коментиран от #9

  • 5 Каунь

    9 4 Отговор
    Такия идиоти да чукат камъчки у Белене цял живот
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ghost

    5 1 Отговор
    Абсолютно тъпа идиотщина е договорката със съд и прокоратура. Надрусан, без книжка, с фалшиви документи на колата- безскрупулно нагъл. Заслужава дълги години да разсъждава над простотията си в затвора. В повечето нормални държави биха го осъдили така.

    Коментиран от #8

  • 8 Газо

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ghost":

    Напълно подкрепям!!!
  • 9 Газо

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Луд":

    Прав си кривчо.
  • 10 Коко

    2 1 Отговор
    Ама след като се договори със съда да излезе и да осъкати децата на Цацаров Цветанов и Бойко и после пак да се договори със съда
  • 11 АLFA Q 4

    0 1 Отговор
    ДОБРЕ ДЕ,, ПОМИЯРСКА РАБОТА Е ТОВА
    АМА ГО ОСЪДИХА ВЕДНАГА..
    А КВО СТАНА С ЛЮТВИ МЕСТАН,,, СА ЩЕ ТЪРКАЛЯ ДЕЛОТО С ГОДИНИ И НАКРАЯ Я ЩЕ ИЗТЕЧЕ СРОКА Я ЩЕ ПРЕДЛОЖИ МНОГО ПАРИ НА РОДИТЕЛИТЕ А С ПРАВОСЪДИЕТО ТОЙ ЛЕСНО ЩЕ СЕ СПРАВИ,, А УБИ ПЕЛЕНАЧЕ
  • 12 Темидец

    1 0 Отговор
    Престанете да се споразумявате с долни престъпници и наркомани!Да се махне акумулирането на присъдите и да се наказва всяко престъпление поотделно и никакво признаване на вина!Вината се наказва,разберете го!
  • 13 Фред

    1 0 Отговор
    Сега гражданската на тази кола при бонус маус става двойна
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.