Last news in Fakti

22 Април, 2019 09:22 2 479 7

Подпалиха колата на кметицата на Козлодуй

  • козлодуй-
  • пожар

Полицията води разследване

Подпалиха колата на кметицата на Козлодуй - 1

Подпалиха личния автомобил на кмета на община Козлодуй, съобщи „Нова телевизия“. Сигналът за пламналата кола е бил подаден в полицията тази нощ около 2 часа.

Автомобилът е бил спрян на паркинга пред блока на кмета и заради бързата намеса на пожарникарите не са пострадали и други моторни превозни средства. Според разследващи автомобилът е умишлено запален. Семейният автомобил от години се ползва от кмета на общината Маринела Николова, добавя „Нова телевизия“.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    24 1 Отговор
    Така започва естественното регулиране в природата при липса на държавата.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "То6ко Стървестинов":

    За любителите на чалгата и безплатните концерти със сигурност си прав. За целесъобразно използване на бюджет не си. Когато един управник буквално пилее парите на данъкоплатците за веселби, а градът се разпада и мизерства, не е добър кмет, ако ще 1000 трола да го хвалят. То се вижда герберските кметове какви ги вършат във всички свои градове.
  • 4 КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    ЕЛАТЕ И ВИЖТЕ СТАРИЯ ПАЗАР В КОЗЛОДУЙ НО В СЛУЧАЯ МАРИНЕЛА Е ЗАСЕГНАЛА НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ НА ПУНЧЕВ И ДРУГИ
  • 5 То6ко Стървестинов

    2 4 Отговор
    Защо търкате? Целият сух, inside мокър! Разгледайте проектите, които се упражняват в оправата на града. Какво като има забава? Това е в интерес на обществото с цел по-сплотен народ събирайки ни както и засищане на личностни интереси спрямо поканените гости в общината! Това ли е feedback-а Ви към добрите намерения и волите на кмета? Не забравяйте спечелените проекти както и наследството ни от дългове към общини от предишни кметове спъващи допълнително действията на оправата за постигане на повече дейностти! Лесно е отстрани да се плюят личности...
  • 6 коко

    3 2 Отговор
    Козлодуй не е имал досега по-добър кмет от сегашния.завидяха и озлобяха срещу Маринела,защото тя засяга нечии интереси и отряза циганите да крадат.Града стана по-хубав и приветлив.Отново ще гласуваме за нея,ако се кандидатира за кмет.
  • 7 Ник Гешев

    3 1 Отговор
    ама тя е невинна милата боже опази