23 Април, 2019 15:40 2 151 3

19-годишен задигна кола, заби се в бетонна стена и избяга

  • кражба-
  • кола-
  • стена-
  • шумен

Кражбата е извършена около 19.00 часа на 22 април

19-годишен задигна кола, заби се в бетонна стена и избяга - 1
Снимка: shutterstock

19-годишен младеж е откраднал автомобил и е катастрофирал в бетонна ограда на кръстовището на ул. „Дедеагач“ и ул. „Индустриална“ в Шумен, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР в града.

Кражбата е извършена около 19.00 часа на 22 април. Автомобилът с шуменска регистрация бил паркиран до заведение на ул. „Лозенград“ в Шумен.

С.С. го отнел противозаконно и го подкарал в кв. „Тракия“. На кръстовище, образувано от улиците “Дедеагач“ и „Индустриална“ се блъснал в бетонна ограда и напуснал произшествието.

Малко по-късно бил установен и задържан. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Мишо

    8 3 Отговор
    Е ТОЙ СЕ ЗАСЕДЯЛ БЕ цели 24 часа За туй нещо 3 дена в мазата жица жица и докът са огъне палката - щот нито му е първата кражба нито първата кола ....Ма боко и МВР имат по важни грижи -кой да мери новите апартаменти квадратурата кой да пребера откупчето за крадената кола -зако да го бавят момчето кът спира далаверата
  • 2 Бат Мишо

    5 1 Отговор
    СЕТИХ СА НЕ МИ КАЗВАЙТЕ - не са го пуснали веднага ЗА НАКАЗАНИЕ -щот е смазал колата и ся няма кък да поскат откуп от собственника за скрап

    Коментиран от #3

  • 3 Цецо

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Бат Мишо":

    Защо не се захванеш с нещо, което го можеш, ами се напъваш да пишеш? :)