Last news in Fakti

26 Април, 2019 19:10 3 372 5

Почина дядото, пребит от внука си

  • крива бара-
  • дядо-
  • внук

Инцидентът стана във Врачанско

Почина дядото, пребит от внука си - 1

59-годишният мъж от от врачанското село Крива Бара, който беше пребит с бухалка от внука си, е починал и досъдебното производство по случая вече е за убийство.

Припомняме, че битовият скандал се разигра вечерта на 13 април. Тогава криминално проявеният и осъждан 18-годишен А. се е скарал с дядо си Л.

При разправията внукът нанесъл два удара с дървена бухалка в областта на главата на дядо си. От побоя 59-годишният мъж изпадна в кома, заради счупен череп и с кръвоизлив в мозъка. На 25 април той е починал в Университетска болница в Плевен и случаят вече е преобразуван в убийство.

Младежът е стар познайник на полицията. На 20 юни миналата година той беше задържан при акция на полицията в Козлодуй, като беше установено, че е засадил и отглеждал канабис в двора на баба си и дядо си в Крива бара. Тогава бяха изкоренени 43 стръка с канабис, всеки с дължина около два метра, като беше иззет и плик с готова продукция.

Иззетото количество беше с общо тегло над килограм и половина и на обща стойност 6 429 лв. Тогава все още непълнолетният А. сключи споразумение с прокуратурата и беше осъден на пробация за срок от шест месеца. Сега обаче ще бъде обвиняем за убийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой

    30 0 Отговор
    Ега ти държавата и законите и! И най вече тия де ги правят и прилагат! Значи трябваше да го пожалят това диване, за да може да убие човек! Нямам думи!
  • 2 ЛУМПЕСТАН

    22 0 Отговор
    СПОНСОРИРАТ РОМСКАТА РАЖДАЕМОСТ, А ПОСЛЕ ПЪЛНЯТ ЗАТВОРИТЕ С ТЯХ / СА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ/ . ДЪРЖАВАТА ТАКА И НЕ РАЗБРА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАЛОЖАТ ПРИНЦИПИ - ПРИ ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ ПОМОЩИ ДО 2 ДЕЦА, ВЕЧЕ СА 2,5-3 МИЛИОНА - ПРОБЛЕМ ЗА НАДИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, ЗА РАЗХОДИТЕ В БЮДЖЕТА НЕ СПОМЕНАВАМ
  • 3 само главни букви

    8 3 Отговор
    Абсурдистан,тука може всичко
  • 4 Й. Йосифова от Плевен

    11 3 Отговор
    Няма страшно, ще го пуснем срещу обещание повече да не прави така. Виж, ако беше някой, който показва зъбки срещу служител на МВР... тогава вече ще му таковаме майката!
  • 5 аяаяа

    1 0 Отговор
    То не е врачанско а Монтанско селото бре!