27 Април, 2019 10:23 16 858 51

Синът на Чората: Извънземни ли убиха баща ми?

  • ангел димитров чората-
  • чората

Благоевградчани стягат протест в защита на 5-имата полицаи, синът на загиналия Ангел със силни думи в мрежата

"Не смесвайте полицейската институция с бащиния! Там има правила - задържаш и имаш задължението да го опазиш жив, не да го убиваш!!! Ако е виновен ще отговаря пред съда. Не те да решават кой да живее и кой да умира. Защото, ако вървяхме по техните стъпки петимата отдавна щяха да са на оня свят!!! 14 години имаха шанс да кажат какво се е случило, а не да мълчат и в съда да повтарят "Ама ние сме невинни". Ами кой го уби!? ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЛИ БЯХА!?... ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!", написа на страницата си във фейсбук Райчо Димитров, синът на загиналия по време на арест, в операция "Респект" през 2005 година, Ангел Димитров- Чората.

За смъртта му петимата благоевградски полицаи М. Писов, Б. Механийски, Я. Граховски, Г. Калинков и Иво Иванов, получиха по 7 години лишаване от свобода от ВКС миналата седмица. Присъдата, която не подлежи на обжалване и ще бъде изтърпяна при строг режим, дойде шокиращо и предизвика широк обществен отзвук. Благоевградчани се надигнаха и се готвят за протест на 7 май, след празниците, за да изразят своята съпричастност към полицаите, пише struma.com.

Осъдените полицаи вече са в затвора, семействата им са потресени. И докато всички ние бяхме в шок от внезапния обрат на продължило 14 години дело срещу полицаите, едно момче, което предстои да бъде абитуриент след броени дни, написа силни думи. Синът на Ангел Димитров-Чората изрече неговата и на близките му истина, които до сега мълчаха, без да коментират присъдата на полицаите. Райчо сложи в профила си последната снимка на баща си, в ковчега, където се виждат видими следи по лицето му.

Още тогава във фаталната нощ на смъртта му, видът на Ангел Чората шокира, но експерти заявиха, че кървавите следи по лицето му са от падането на асфалта, докато му поставяли белезниците. Така, едва 4-годишният тогава Райчо, ще запомни баща си. Осиротял без време, днес той е млад мъж, заклеймен като синът на Чората, "убит в операция Респект", операция, насочена срещу кримиконтингента и неговата "профилактика".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gigi

    74 90 Отговор
    Значи се гордее с това което е правил баща му евала за полицаите дано с всеки нарушил закона да става така
  • 2 Айде е лево

    93 76 Отговор
    Тоя па келеш кво се е разциврил все едно баща му е невинна жертва...
  • 3 месара

    116 49 Отговор
    точно го казваш тарикатче - господ забавя но не забравя, та така е станало и с баща ти, забавен но не забравен, получил е това което е трябвало! не се прави на страдалец, щото наистина има хора дето да страдали от действията на баща ти. дали са извънземни не знам, ама някой си е свършил работата! много такива като баща ти се имаха за недосегаеми и безсмъртни, така че трай си и не коментирай, не се прави на герой!

    Коментиран от #8, #20

  • 4 гост

    56 9 Отговор
    око за око - една от 10-те Божи заповеди
  • 5 факт

    92 2 Отговор
    Сами факт че 14 години се точи едно дело за убийство показва че има нещо гнило не само в тоя случай но в съдебната система,която е прогнила и мирише и трябва да се изхвърли на боклука.
  • 6 дааа

    66 29 Отговор
    Синът е напълно прав,да истината боли но е истина.
  • 7 Кърк патрик от звездолета

    20 2 Отговор
    Ние бяхме
  • 8 555555

    50 62 Отговор

    До коментар #3 от "месара":

    Утре петима прасета като убият някой твой близък на улицата пак така те искам да квичиш..

    Коментиран от #9, #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 мнение

    39 8 Отговор
    Сутринта показваха по Нова една от бившите адреналинки. Та тя каза, как брата на мъжа й преди няколко години, десет минути след започване на мач/предполагам непрофесионален/ починал от недостиг на кислород. На 31 години. Няма полицаи, няма виновни. Случило се.
  • 11 Щерю

    38 18 Отговор

    До коментар #9 от "месара":

    Шуши говорим за закони и държавност ! Ти безмозъчен тъпако не мисли че си застрахован от полицейските безчинства ! Да те изпере някой шоколаден момък от маалътъ ти пожелавам и да чакаш помощ от твоите любими комплексари полицаи та да разбереш с празната кратунка за кво става дума

    Коментиран от #16

  • 12 "петима прасета"

    31 5 Отговор

    До коментар #8 от "555555":

    Неграмотен циганино, научи първо граматиката, тогава драскай тук.

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 месара

    18 1 Отговор

    До коментар #13 от "555555":

    неграмотник, лапай шнорхела и бегай да спинкаш!

    Коментиран от #17, #19

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 България

    50 11 Отговор
    А колко майки и синове е разплакал Чората? Добри мафиоти има само по филмите. Така, че бандюгата си знае защо утрепан.

    Коментиран от #22

  • 19 Щерю

    12 17 Отговор

    До коментар #15 от "месара":

    Шуши , мъжленце , как ще се усукваш на любовния мускул бедна ти е фантазията и ще чакаш някой комплексар полицай да ти помогне но , без солидни бакшиши няма да те погледнат , сещай се Шуши
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Незнаен

    24 38 Отговор
    На всички вас садниците дето се месите в божиите дела искам да кажа две простички неща...??? Първо детето никаде не споменава че се гордее с миналото на баща му,то просто заявява че никои не заслужава да умре по такав жесток начин... И второ аз от сърце пожелавам на всеки един от ваз един ден като ви доиде края да испитате поне на половината от това което е изпитал Чората... Мишки жалки и нещастни... Душиси дребни завистливи...

    Коментиран от #50

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Петър

    23 12 Отговор
    Бил е дрогиран и е оказал съпротива
  • 24 Благоевградски пич

    33 15 Отговор
    Добър беше чората, за там си беше. Това е, евала на полицаите че не утърваха от тая утайка и измет.
  • 25 Стани да си легнеш

    27 0 Отговор
    А какво стана с тоя, дето го хванаха с подкупа за колата ,всичко приключи ли ,или тоя е от добрите.Защо не го разкарват като мечка, те. Иванчева .
  • 26 коко

    23 22 Отговор
    Каквото и да е направил има си съд,това си е убийство господа закрилници на милиционерите.С пожелания да ви се случи на вас и вашите близки същото...
  • 27 Българин

    32 29 Отговор
    Браво на момчето!!! Абсолютно смислено изказникораво да убива!!! Те,и които поръчаха убийството му също носят отговорност!!!така,че г-н Румен Петков да излезне и да каже истината защо поръча да убият Ангел Димитров чората- може би защото е приятел със братя Галеви въпросният министър! А братята имаха и в Благоевград интереси ! Лека му пръст на човека! Синът му е супер пич!! Дано дполицаите ги осъдят на 20години! Тези седем са им малко! За поръчково убийство говориме!!!!!!!

    Коментиран от #29

  • 28 Чичко тревичко

    21 20 Отговор
    Класическо поръчково убийство!!!!! Както повечето в тази държава извършени от полицаи!!!!има убийство!!! Има убит човек!!!! И кретените тръгнали да защитават убийци!! Смърт за смърт!!!а не държавата да ги храни! И след 3 години да излезнат навън!!! Запомнете след колко време ще излезнат!!! А убитият дали ще излезне от гроба!???
  • 29 Ти ли

    42 7 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    Ще ми говориш бе боклук долен,знаеш ли че оня дето го жалиш е изнасилил една моя позната и тя като го молела да я пусне и казал:първо ще те разчекна и тогава ще си ходиш: така че от сърце ти пожелавам някой такъв да изнасили дъщеря ти или жена ти да те видя тогава какво ще ми пееш отрепко.

    Коментиран от #37

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 МЪСТ

    25 10 Отговор
    точно така се прави с боклуците бой до умиране
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ГЙЛЛЛЛ

    27 6 Отговор
    ЕДНА МЪРША ПО МАЛКО ТАКА СЕ ПРАВИ С БОКЛУЦИТЕ
  • 35 Дориан

    38 5 Отговор
    Щом вече съчувстваме на бандити... Явно това е начина да се отървеш от някои. В САЩ напълно невинен човек може да бъде убит при разправа с полицаи. Тук обаче циврите за рецидивист с тъмно минало. В САЩ мафията е наказвана със силна ръка. Този ако беше жив, щеше да се измъкне и пак да е на свобода и същата песен на нов глас. Но това е България. Тук хората се възхищават на "лоши момчета". Някои ще получат оргазъм ако видят снимка на братя Илиеви. Купувайте от лафките на Пеевски, ходете в обекти на Божков, избирайте пожарникаря за премиер. Абе, възхищавайте се на организираната престъпност в страната!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 2.0R

    8 17 Отговор

    До коментар #29 от "Ти ли":

    Що не го осъди твойта позната като я изнасили. А дали е било точно така? Наркоманите не са големи изнасилвачи. Истината е, че никой няма право да убива, най-малко полицай.

    Коментиран от #48

  • 38 Ми ъм

    1 0 Отговор
    Да извънземните са го убили. Все пак те са господарите на този свят. Те имат технологии 100 века напред. Могат да си правят каквото си искат. Могат да ни правят на луди както си искат. Могат да ни промиват мозъците както си искат. Могат да ни замаят да вярваме в нещо което не е истина и те да ни прецакат и да ни убият чрез вярвайки в това нещо. Могат да ни правят на луди от всякъде. Аз ако имах технологии от 100 века за напред и да знам как да ги използвам и за каква цел и аз ще се наричам Бог.
  • 39 826

    10 2 Отговор
    Баща ти извънземен ли беше , или Благоевград му беше бащиния ??? И ако не беше Людмилчо сигурно отдавна всичко да беше приключило и забравено. Просто да е жива и известна родата ... и сме най големите / макар че рано или късно умираме/
  • 40 Ненормално нормален Язовец

    18 3 Отговор
    Тези полицаи съсипаха бъдещето на това момче. До сега баща му да е развил много бизнеса си и сина да е втори бос в бизнеса с дрогата и щеше да си кара само скъпи и мощни бубута и ба е.е хубавици и фолк певачки. Направо му откраднаха луксозния живот на това келешче. Съсипаха го.
  • 41 Обикновен

    14 1 Отговор
    Чората беше пълен боклук, като изнасилваше, дрогираше и биеше хората. С неговия пръв приятел в живота Горчев се печеха като прасета пред хотел Ален Мак. Друсаше, пиеше и нямаше и една законна стотинка, да не говорим за трудов стаж. Това, което стана с него не беше нормално, но тоя лигльо с какви очи излиза да коментира нещата. Може поне да се извини на изнасилените и смачкани момичета от Скъпия му баща, да се извини и на всички души починали от дрогата на неговия така наречен баща. ПОЗОР

    Коментиран от #43, #45

  • 42 Boris Georgiev

    9 5 Отговор
    До всички които подкрепят полицаите: ако в една държава не се спазват законите дори от тия които са длъжни да го прилагат и налагат, тогава каква е разликата между полицаите и мутрите?? Утре ако вие сте арестувани, и на някой полицай реши че не ви харесва, защото сте си купили кожено яке и ви смаже от бой, как ще се почуствате???? Кога този народ ще се отърси от идеята че по-силния, по-властния, по-богатия имат право да малтретират обикновения човек? Чората не е бил цвете за мирисане, но си има съд за да го осъди и да го вкара до живот , ако трябва.
  • 43 Иян

    3 0 Отговор

    До коментар #41 от "Обикновен":

    Децата не носят отговорност за делата на родителите.

    Коментиран от #46, #47

  • 44 Елена

    8 0 Отговор
    И майка ти познавам и баща ти го знаех и родата ви също какво представляват мафиоти от класа колко майки пропищяха за тях немаше съд. Само ще кажа Бог да пази
  • 45 Елена

    4 0 Отговор

    До коментар #41 от "Обикновен":

    Така си е цялата им рода познавам аз съм от потърпевшите майки заведенията и хотелите които имат с кви пари са и анитка много добре знам тя средно едва завърши чудя се как изкара висше
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Обикновен

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Иян":

    Ако се откаже от наследството, може би ще му позволят да говори. Какво значи децата не отговарят за родителите си? нАСЛЕДСТВОТО ВЗЕ, А НЕ ОТГОВАРЯ ПРЕЗ ОСКЪРБЕНИТЕ И НАРАНЕНИТЕ. Сега го боли оная работа за баща му. Иска да вземе пари, защото като бащата обича да пълни носа с прах, а и тревата не му е непозната.
  • 48 Ти ли

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "2.0R":

    Щото мой човек чората си плащаше на съдии и прокурори и освен това момичето има малко детенце и като ти кажат кво може да му се случи ще се замислиш преди да го съдиш. И прокурора по делото танева си пиеше питиетата с чората та се сещай защо.

    Коментиран от #49

  • 49 Обикновен

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Ти ли":

    Я като сме се заприказвали така приятелската, кажи нещо повече за тази Танева. Какви слухове има за вечната и дружба с кръга Чората.
  • 50 Червен скорпион

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Незнаен":

    В 4 изречения имаш 14 грешки. Не се иЗказвай по-добре в писмена форма.
  • 51 полицаи

    0 0 Отговор
    Значи така,Чората не плащаше на редовите полицаи,свидеше се да даде некои лев на нас да си го пазиме,и логично че требваше да му се даде урок та другите да си знаят че требе да се плаща,и ние деца гледаме пари ни требват.Мир на праха му,ама после всички си плащаха като знаят какво иде.Тъи че беше неизбежно това.Ние сме власта.