7 Май, 2019 19:40 4 205 11

Постоянен арест за "инвалида" Миню Стайков

  • миню стайков

Бизнесменът е обвинен за злоупотреби с еврофондове по различни земеделски програми

Постоянен арест за "инвалида" Миню Стайков - 1
Снимка: БГНЕС

Миню Стайков остава за постоянно в ареста. Това реши Специализираният наказателен съд, предаде "Нова телевизия".

В края на миналата седмица Стайков се сдоби с трето обвинение - този път за злоупотреби с еврофондове по различни земеделски програми. Според разследващите Стайков е използвал деца на свои служители, които кандидатствали по програмите, реален собственик обаче се явявал именно обвиненият.

Обвиняемият беше доведен в съдебната зала в инвалидна количка.

По-рано днес Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд искане за определяне на най-тежка мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Миню Стайков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРОБ

    12 0 Отговор
    И този станал "АРЕНДАТОР"
  • 2 Мирен преход Да ама НЕ

    27 1 Отговор
    Понякога си мисля, че за всичко е виновен Васко Кръпката.
    Той ни пееше по митингите:
    - „Комунизмът си отива, спете спокойно деца.”
    И ние спахме. А те не спаха...
  • 3 Снайперист

    11 0 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 4 Гостилничаря

    10 0 Отговор
    Горкият, прикован в количка!!! Познат сценарий....
  • 5 кгб

    10 0 Отговор
    а Пещера кога ще ги проверим
  • 6 Мишо

    9 0 Отговор
    Същия като Ценко Чоков, сега ще го изкарат и глух, сърдечно болен или ненормален, ще ги проточат делата и айде оправдателна, а милионите после си остават
  • 7 Драйвър

    12 0 Отговор
    Този арест бе ,мигновенно инвалидизара хората!Преди ареста си караше ЕС класата с две коли охрана и ходеше напред-назад из Карнобат,но 2 часа след като го арестуваха-вече е на количка,сигурен съм ,че след като го пуснат като по чудо ще проходи-като двамата слепи цигани е този,май всички крадци са еднакво слби актьори:)
  • 8 top agent

    6 0 Отговор
    Просто не вярвайте на прокуратурата, лично аз ги хващам в няколко невярни твърдения и в друга медия като написах съответно за какво става въпрос дори изтриха част от написаната информация. Истината е, че някой много завидя за успехите на т. нар. империя Карнобат през 2017г. в Бордо Франция.
  • 9 Ники

    2 2 Отговор
    Тука това е политически арест ... няма шанс да го пуснат ... той е един от най-богатите хора в държавата последните години , и по някакви причини го наиграха ... ако си мислите че съдът в БГ не е инструмент на властта .. се бъркате сериозно ..
  • 10 Ники

    1 0 Отговор
    Тука това е политически арест ... няма шанс да го пуснат ... той е един от най-богатите хора в държавата последните години , и по някакви причини го наиграха ... ако си мислите че съдът в БГ не е инструмент на властта .. се бъркате сериозно ..
  • 11 Сашо

    2 0 Отговор
    Бойко ще го издои и него.