Last news in Fakti

8 Май, 2019 12:14 2 641 6

Напушен шофьор опита да избяга от пътни полицаи

  • шумен-
  • канабис-
  • войната на пътя

Младежът, употребил канабис, зарязал автомобила си и плюл на петите си пеша

Напушен шофьор опита да избяга от пътни полицаи - 1
Снимки: БГНЕС

20-годишен шофьор се е опитал да осуети полицейска проверка в Шумен снощи, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На кръстовището на улиците „Охрид“ и „Стефан Караджа“ водачът на лек автомобил Mercedes не спрял на сигнал със стоп-палка, подминал полицейския екип, а малко след това угасил колата и опитал да избяга, но бил заловен от униформените.

Установено било, че младежът шофира след употреба на канабис. Той отказал да даде кръвна проба.

Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувано е бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Osman

    9 1 Отговор
    Предателска работа а не циганска
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ла Кюр Дьо Пети

    7 1 Отговор
    От подобни, новини, както и тая за блъснатите деца е ясно че не възрастните шофьори, а младите и най-вече безотговорните шофьори да причина за сериозните произшествия.

    Коментиран от #5

  • 4 Георги Прокопов

    4 1 Отговор
    Този шофьор не е 60 годишен, дали ще го пратят на тест - дали пък " напушването" не е нарушение? Очевадно е, че по- голямата част от нарушителите на пътя са много под 45/ 50 години.
  • 5 Дядото

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ла Кюр Дьо Пети":

    Така е ама върви им го обяснявай
  • 6 Мартин

    8 2 Отговор
    Аз съм на 24 и мога да ви кажа, че младите шофьори са подложени на терор от полицаите, дядовците ще изкарат 1 тест - няма да им стане нищо. Пътувам по 70км СофияКостинброд, имал съм седмици в които ме спират всеки ден на отиване и на връщане за "рутинна проверка", веднага ме почват с дрегери, отваряне на багажници и прочие, а хората с гъзарските коли правят нарушения пред полицията и няма реакция. Миналата седмица някакви си правиха гонка на околовръстното с Панамера и S63 - аз карам зад патрулката в средната лента с около 75км/ч, тия минаха с над 180км/ч, единият в лявата лента, другият в крайна дясна. Ченгетата дори не реагираха. Що се отнася до канабиса - това е пълна глупост, дрегерите на КАТ са настроени на 0 толеранс, което значи, че може да хване употреба до седмица след като си пушил, въпреки че ефекта е отшумял 2-3 часа след това.