Last news in Fakti

10 Май, 2019 17:03 7 223 7

Разкриха коя е убитата в Костенец

  • костенец

Издирва се съпругът

Разкриха коя е убитата в Костенец - 1

М. М. е 38-годишната жена, убита в Костенец, съобщи Блиц. За престъплението се издирва съпругът на жертвата. Жената е собственичка на погребална агенция. Сигналът на телефон 112 е получен в 8,40 ч. сутринта. Лекарите от Бърза помощ само констатирали смъртта ѝ. Съпругът на жертвата върти строителен бизнес. Двамата често се карали непоследък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ко каза ко

    11 2 Отговор
    Е много са разкрили.
  • 2 Е до сега не са

    5 1 Отговор
    Ли знаели коя е?
  • 3 Анна

    13 1 Отговор
    Милена Шишкова уникален човек,мъжат е страшен боклук тя не веднъж е била в синини от него!
  • 4 Еми това сме българите

    4 2 Отговор
    Ген и традиции...
  • 5 Ние сме

    2 9 Отговор
    Велики българи. Но просто търпението ни се изчерпа. Раждаемостта тук е голяма. Никоя жена не иска човек на минимална вече дори те да работят на минимална. Те жените могат да се отърват от робската работа и компания в която работят като роботи и се чувстват като роботи и да свтанат хора и да си живеят много пара и тн. Всякаш жените искат да се чувстват като хора щастливи а не като роботки работещи на минимална. Затова мъжете ги убиват защото така мъжете са обречени да са бедни и разгневени и в такова състояние и манталитет като този човек. Той мъжът е потиснат. Той е беден. Никаква богата мадама не ще да го изнасили. Богатите жени са най нещастни защото богатите секски крви не знаят че те трябва да се качат на лимозината с шофьора който ще кара тази лимозина и да обикалят града в търсене на бедни хора за сваляне. Е има ги всякакви. Но разбира се черното хапче е свързано с как мъжът да изглежда какви черти на лицето трябва да има и покрива за да възбуди богатата жена. Напримерно като остра брадичка. Челюста да е добре очертана отстрани. И да не е дебел и пълен и да има гуша като нашите политици гзни. Мъжът и на тази не е такъв сексапил. Той е мазен гден. Ужас.
  • 6 Житейски парадокс

    4 1 Отговор
    Това е черна ирония на съдбата - собственичката на агенцията е станала нейна клиентка...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.