Last news in Fakti

11 Май, 2019 13:30 4 673 8

Полицията откри собственика на телефона, дал фалшивата новина за Иван Динев

  • иван динев-
  • братя диневи-
  • катастрофа

Разследването продължава с разпити и на други лица

Полицията откри собственика на телефона, дал фалшивата новина за Иван Динев - 1

Има напредък по разследването на източника, който вчера сутринта изпрати на официалната електронна поща на сайта Флагман подробен сигнал за тежка катастрофа, в която снощи е загинал сина на строителния предприемач от Свети Влас Йордан Динев. В сигнала бе посочен и телефонен номер за връзка.

В хода на проверката за достоверността на информацията, позвънихме на посочения телефон. Отговори ни млад мъж, който се представи за Георги Динев – първи братовчед на Иван Динев. Той потвърди, че е автор на писмото до Флагман и че е пряк свидетел на случилото се. Имаше информация на човек от най-близкото обкръжение на семейството.

Искането на Флагман да се установи подателят на фалшивата новина бе отправено писмено вчера в 10,30 часа до директора на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов и до началника на отдел „Компютърни престъпления” в ГДБОП Явор Колев.

Към момента е установен и доведен за разпит в ОДМВР-Бургас собственикът на телефона и на картата в него. Той обаче настоява пред разследващите, че в периода, в който е провеждан разговорът с наш редактор, апаратът не бил в него, а на рецепцията в лоби бара на Марина Диневи в Свети Влас. Според него друг е вдигнал телефона и е отговарял на въпросите ни.

В момента полицията разпитва служители от лоби бара, за да установи истината.

Разследването продължава, но е затруднено от обстоятелството, че там няма видеокамери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буко Баламата

    47 0 Отговор
    Абе ало измамниците защо не ги откривате толкова бързо да ви е.. м....е?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЛоБИ БАР ЗА МИЛИОНИ БЕЗ

    15 1 Отговор
    ВИДЕО КАМЕРИ..??????
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Комбев

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "ЛАПНИ ШАРАНИ СПИСВАЧИ":

    Дело от кого ? От ка.ут Диневи ли ? Ти да не си им подлога ? Сигурно и тоз дет им е направил номера е патил от простотията им, така че не се обаждай много много

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Asen

    0 0 Отговор
    Какво ли не правите за 400 лв хахаха...