Last news in Fakti

12 Май, 2019 19:52 4 037 6

Трупове на кучета изплуваха в язовир „Дренов дол“

  • кучета-
  • удавени-
  • язовир-
  • дренов дол

Неизвестни засега извършители убиха и изхвърлиха кучета в язовир „Дренов дол“ край Кюстендил. На потресаваща гледка се натъкна природозащитникът Севделин Атанасов, който рано сутрин отишъл с внуците си до язовира, съобщава в. „Монитор“.

„По тялото на едното от животните имаше кръв. Предполагам, че са убити, след като са станали ненужни за някой. Мисля, че кучетата са ловджийски, като по тях имаше следи от огнестрелни рани. Надявам се да бъдат взети спешни мерки от страна на институциите, телата на животните да бъдат извадени от водата, за да не пламне някоя зараза. Представете си какъв ужас изпитаха внуците ми, които са на по 4 и 5 годинки“, коментира още Атанасов.

Веднага след това той подаде сигнал за случая на тел.112, откъдето го увериха, че ще бъде изпратен екип от полицейски служители за предприемане на съответните действия.

Това е поредната проява на жестокост към животни в региона.

Само преди по-малко от месец кюстендилец преби до смърт домашното си куче, а след което го захвърли в храстите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 11 Отговор
    ПСИХОПАТИ СА ГО НАПРАВИЛИ
  • 2 Ломбов

    12 3 Отговор
    Бях в Испания на времето и имаше случаи след ловният сезон ловджии да бесят ненужните кучета, намираха ги висящи от дървета, това провокираше масови протести, даже ако хванеха "материала" биха го почти линчували на място
  • 3 Милиционер

    29 1 Отговор
    Ако изведнъж водата от нашите реки, езера и язовири се изпари ще лъснат толкова много трупове, но не кучешки, и толкова много МПС, и толкова други любопитни неща, че МВР ще излезе в пенсия, където му е мястото. Те и без това почти всички вече са пенсионери и продължават да получават заплатки.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ко каза ко

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Защо убивате кучета или животни":

    Ко каза ко??????