13 Май, 2019 14:51 9 748 12

Килърът от Костенец се крил 24 часа в бидон

  • костенец-
  • стоян зайков

Зайков бил иманяр, бракониер и е с множество криминални регистрации

Четвърти ден без следа от Стоян Зайков - Чане, който уби в четвъртък вечерта Милена Шишкова – жената от която има син на 14 години, и с която до преди два месеца живеел на семейни начала.

Аутопсията на тялото ѝ показа, че преди да я застреля Зайков я пребил, почти до смърт.

Припомняме, че тялото ѝ бе намерено до къщата и според разследващи е искал да скрие трупа в гората, но се отказал. Полицията смята, че става въпрос за добре планирано убийство.

И днес продължава издирването на Зайков в района около Костенец, а и в разширен периметър – 20-30 километра от кървавата трагедия.

Мъжът не е обявен за международно издирване, въпреки, че е имал най-малкото 12 часа да избяга. Причината е че още преди години има заповед да не напуска страната, съобщи TrafficNews.

Тази нощ са получени два сигнала от граждани за местонахождението му, но без резултат, каза старши комисар Николай Спасов, директор на ОДМВР София.

Стоян Зайков е иманяр и бракониер и познава отлично гората. Това, че няма мобилен телефон от една година допълнително затруднява разследващите, защото не могат да го локализират по мобилни клетки.

Мъжът е с множество криминални регистрации и е известен с това, че умело се крие от полицията. Местните разказват, че имало случай да се крие 24 часа в бидон.

При друг случай полицията го търсила два месеца, а той се скрил на втория етаж в къщата на съсед. Мъжът дори не разбрал за присъствието му. И сега хората смятат, че трудно ще го открият.

Бащата на Зайков пък смята, че той няма да се свърже с никой от близките си, защото са в лоши отношения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    98 2 Отговор
    Този направи ченгетата смешни ! Нямал телефон , крил се в бидон , ако си пусне и брада и сложи шапка , край !
  • 2 Давид

    34 1 Отговор
    Някой знае ли номера на Ахмед Доган ? Ще опитам да кандидатствам за работата на Пеевски . Той така или иначе отива от Дубай в Брюксел .
  • 3 Следа

    31 0 Отговор
    Да го търсят в някое буре или бъчва
  • 4 ИВАН

    25 2 Отговор
    Еее, пощуря тоя народ, не е на добро, откъде се взе толкова злоба и простотия у хората ?

    Коментиран от #8

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    ПСИХОПАТА Е ДУХНАЛ В ТУРЦИЯ
  • 6 ЗАЙКОВ ЗАЙКОВ НУ ЗАЯЦ НУ ПОГАДИ

    6 7 Отговор
    КРИЙ СА ОТ ЛОШИЯ ВЪЛК- МЕВЕРЕТО. НИЙ СМЕ С СТЕБ....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 В парите

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ИВАН":

    И свободата. Хората биха убили за два лева. Дори за двадесет стотинки. Бая хора ъмм са с анти социално поведение. Не спазват социалните норми. И после тези които ги спазват викат защо хората са диви.
  • 9 Родна пародия

    9 0 Отговор
    "Криминална полиция", наред с репортерите са пълна пародия, като се започне от "методите" им на разследване и се стигне до малоумните им репортажи.
    Търси се само сензация и една новина я дъвчат, докато не писне тотално на хората... да не говорим, че за 1 човек, който не е пряка, реална заплаха (примерно ненормалник избил 20 човека на оживено място) се вдигат на ден по 30 патрулки, жандармерия, тежко въоръжени маймуни тип Counter-Strike, дронове (само хеликоптер чакаме, който освен ако е невидим и безшумен няма как да свърши работа) и всичките разходи по тези "операции" ги плащаме ние, данъкоплатците, за да може вечерта по Нова, БТВ и не само, да им гледаме цирка... и нереално, накадърната работа.

    Ай у лево.
  • 10 Един

    1 0 Отговор
    В МВР дали има термокамери или по точно хеликоптера дали има такова оборудване. И да не се за0равя че Боровец е едно от местата където може да се слее с тълпата и да си живее необезпокояван
  • 11 Един

    0 0 Отговор
    В МВР дали има термокамери или по точно хеликоптера дали има такова оборудване. И да не се за0равя че Боровец е едно от местата където може да се слее с тълпата и да си живее необезпокояван
  • 12 Един

    0 0 Отговор
    И дали е направена възможно най- пълно проучване