Last news in Fakti

15 Май, 2019 11:20 3 316 6

Арестуваха брата на зам.-кмет от ДПС

  • бяла слатина-
  • бранимир бочев

Братът на Аксел е зам.-кмет по хуманитарни дейности и интеграция в община Бяла Слатина

Служители на реда от Бяла Слатина са арестували брата на зам.-кмета от ДПС Бранимир Бочев с наркотици и оръжие, съобщи BulNews. Това е станало снощи малко след 20 часа.

Акцията е била по сигнал срещу Аксел Бочев. 37-годишният мъж бил хванат на около 100 метра от дома си, където живее заедно с брат си. Аксел шофирал джип „Чероки“, собственост на охранителната фирма, в която работел, без да има шофьорска книжка.

Униформените започнали претърсване на колата и открили 10 сгъвки метамфетамин, както и малко количество марихуана. Намерен бил и незаконен газов пистолет с боеприпаси към него, казаха от полицията. Според свидетели на случилото се обаче оръжието било бойно.

Братът на Аксел е зам.-кмет по хуманитарни дейности и интеграция в община Бяла Слатина. В града се говори, че Аксел е основен дилър за купуване на гласове за партията на Ахмет Доган и редовно участва в изборния процес като председател на секционни избирателни комисии.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стринка

    6 1 Отговор
    Някоя стринка на общински съветник няма ли арестувана?
  • 2 ДАААА

    10 3 Отговор
    БСП И ДПС СА В МАФИОТСКИЯТ БИЗНЕС ОТ САМОТО НАЧАЛО НА КОАЛИЦИЯТА, КОЯТО ГИ ОБЕДЕНИ В ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ!
  • 3 месара

    5 3 Отговор
    ама продаването на наркотици не е ли хуманитарна дейност? 🤣
  • 4 Наблюдател

    7 0 Отговор
    Във всеки град има такива и са на ти с полицията. Интересно ми е колко ще му дадат и дали ще лежи в затвора. Щом има наркотици значи има опг. И ко правим. Дпс , всички въртят този бизнес ама наркомани те са в затвора. Отчитат дейност на гърбът на кокошкарите. Уж че се борят с престъпността. А то къде били престъпниците.
  • 5 червен

    4 0 Отговор
    Тези мязат на цигане

    Коментиран от #6

  • 6 северозапад

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "червен":

    Той си е чист циганин,там турци няма.