Last news in Fakti

21 Май, 2019 13:29 14 984 9

Мълва в Костенец: Не могат да намерят Чане, защото вече е убит

  • костенец-
  • стоян зайков-
  • чане

43-годишният мъж бил близък само със сина си Стивън

Мълва в Костенец: Не могат да намерят Чане, защото вече е убит - 1

Проточилото се 12 дни издирване на заподозрения за две убийства Стоян Зайков-Чане роди нова мълва в Костенец. Тя гласи, че бившият затворник е убит заедно с нарочената за негова жертва майка на сина му Милена Шишкова от техен конкурент в погребалния бизнес, а същият килър е ликвидирал по-късно и Валентин Петров, който е надушил какво се е случило.

"Стоян е закопан някъде, затова и не го намират, а истинският убиец се разхожда около нас необезпокояван", разказват повярвали в необичайния слух. В подкрепа на него се изтъква и изтеклата информация, че на 20 метра от трупа на Милена следите на Чане се губят, пише "Трафик".

Повечето хора в Костенец обаче гледат скептично на тази хипотеза и се опасяват, че Зайков може да извърши ново покушение.

"Вече забравихме какво е да идеш на лов или за риба. Всеки си мисли как Чане може да изскочи отнякъде и да пречука още някого", обясняват съседи на Стоян. Продавачите на пазара пък се оплакват, че оборотът им рязко паднал, защото хората предпочитали да си стоят по къщите.

Издирваният Стоян Зайков-Чане вероятно получава редовна информация как върви разследването срещу него, подозират в сформирания полицейски щаб в Костенец.

Знае се, че 43-годишният бивш затворник не ползва мобилен телефон и не обича модерните комуникации. Едната възможност е той да е намерил начин да следи как медиите отразят разследването срещу него. Другият вариант е да има помагачи, които му разказват какво знаят за полицейските акции.

Eвентуалният ятак на Стоян обаче едва ли е сред роднините му, защото почти всички са скарани с него. 43-годишният мъж бил близък само със сина си Стивън. 14-годишният ученик всеки ден ходи до къщата, където е живеел с баща си, придружаван от полицаи и психолози, за да храни домашните зайци и кокошки.

Чане има славата на единак, който не е разчитал на други хора в предишните случаи, когато се е укривал дълго. Сега обаче от него няма никакви следи, което засилва подозренията, че може да има помощници. Това обяснява и защо успява да се изплъзва толкова дълго време на полицейските потери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клюкар

    58 2 Отговор
    Ако не друго, поне нема кражби в Костенец от 12 дена.

    Коментиран от #7

  • 2 Koko

    21 1 Отговор
    Вероятно това е истината, накрая ще се окаже, че конкурента в пограбалните е протеже на някоя злобна мутра или някой с политически чадър и цялата машина (полиция, прокуратура, следствие) ще работи само да вдига шум за простолюдието, а хората вече прибират кинти на метеното...
  • 3 Веско Маринов

    33 1 Отговор
    Вярвам в нашите полицай освен да пият студена бира и да ядът топли кюфтета за друго не стават пълни нкс та са
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 0 Отговор
    СЛУЧАЙНИ ХОРА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ПОГРЕБАЛНИЯ БИЗНЕС ТОЙ Е МУТРЕНСКИСАМО МУТРИ СЕ ЗАНИМАВАТ С ПОГРЕБЕНИЯ РЕЦИКЛИРАНЕ ЧСИ И ТЬЙ НАТАТЬК
  • 5 питам

    12 1 Отговор
    Партизан за бой се стяга........и полицията пак мълчиииииииии
  • 6 Коментиращ

    16 1 Отговор
    Нека да кажем кой е собственик на другата погребална агенция. Синът на попа... Ако е вариант за разглеждане, да наминат да ги питат как са, що са …
  • 7 Кольо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Клюкар":

    Само убийство насред блокадата 🙄
  • 8 С.С

    3 0 Отговор
    Този човек не е в района на Костенец. Какво още ще търси там- гръмна двамата,които може би са си го търсили и си е бил камшика в някой близък и голям град. Стои и изчаква шумотевицата да премине,като вълк после ще наобиколи тук-там и накрая в Гърция ще премине. Единак щом е-не му трябва глутница.
  • 9 Българин.

    3 0 Отговор
    А някой видяли лично Чане да застрелва бившата си изгора🤔. Полицай те пазели ама онзи застрелял братовчед си, ало🤔човек да пръдне о половин село ще го чуе, камоли с ловна пушка да гърми. Не взимате хората за балъци.,.