Last news in Fakti

22 Май, 2019 19:51 5 157 10

Дъщерята на Митьо Очите: Божо Кравата е нападателят

  • митьо очите-
  • божо кравата

Съвсем скоро ще се навършат 3 години от гангстерския екшън в Слънчев бряг, след който Димитър Желязков оцеля по чудо, но гардът му Александър Алексиев-Водолаза бе убит

Дъщерята на Митьо Очите: Божо Кравата е нападателят - 1

Голямата дъщеря на Димитър Желязков-Очите Станислава се свърза с „Флагман.бг“, за да коментира развитието на делото 4you.

Припомняме, че след стрелбата в ресторанта на пъпа на Слънчев бряг нейният баща оцеля като по чудо, след като беше надупчен с канонада от куршуми от хората на Божидар Кузманов-Божо Кравата. На място обаче бе убит гардът на Очите - Александър Алексиев. След екшъна бяха повдигнати обвинения в убийство на Тодор Славов и Георги Иванчев и за Организирана престъпна група (ОПГ) на Божидар Кузманов и още 9 човека.

След броени дни ще се навършат точно 3 години от въпросния 8 юни 2016 г., а делото навлиза в решителната си фаза. Въпреки това на път да излязат от ареста са и последните двама обвиняеми Славов и Иванчев, за които има категорични доказателства, че са стреляли във 4you.

Флагман.бг публикува дословно част от мотивите на специализирания наказателен съд за изменението на мярката за неотклонение на Георги Иванчев от "задържане под стража" в парична гаранция. Решението не е окончателно и предстои делото да бъде гледано и на втора инстанция след протест на прокуратурата, но в мотивите си магистратите се позовават на извършени експертизи, които хвърлят допълнителна светлина върху екшъна в препълненото заведение в Слънчев бряг.

Станислава Желязкова поиска право на отговор и категорично обяви, че във 4you е стреляно единствено от хората на Божо Кравата. Публикуваме нейното становище без редакторска намеса.

"В определението на съда за изменението на мерките на Г. Иванчев и Т. Славов превратно се тълкуват събраните доказателства! Категорично е установено, че нападение има единствено и само от групата на Б. Кузманов! Всички проектили в заведението са от вътре навън, тоест е стреляно само от групата на Б. Кузманов. Няма нито един проектил в обратна посока, тоест към вътрешността на заведението! Нито един от свидетелите до настоящия момент не е посочил, че някой от приятелите на Д. Желязков е бил въоръжен! Както и нито един от свидетелите до настоящия момент не е посочил че Д. Желязков е бил въоръжен! Коментираните прорезни наранявания по А. Алексиев са от разсичащ предмет и са по горната страна на ръката му, което води до извода, че са причинени от друг човек! А относно микрочастиците които се коментират, са от това, че към него е стреляно от непосредствена близост. А колкото до това, че Димитър Желязков е бил с вдигната ръка над рамото е не, за да размахва нещо, а инстинктивно, за да се предпази от куршум в главата", коментира Станислава Желязкова.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Тошо

    30 2 Отговор
    Като се стреляте гледайте поне да улучвате
  • 2 Будалата

    31 3 Отговор
    А къв чеп дири Очите у ресторанта на Кравата?Кой каквото търси намира. А защо не са го посрещнали с хляб и сол? И юни да ходиш с бронижилетка и заобиколен с човекоподобни горили. И аз да съм на местото на Кравата ще ги пуцам у десетката. Дошли ми кат аслани а си тръгнали на_р_ни. И те така моме комбалке.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 2 Отговор
    СМЬРТ НА МУТРИТЕ
  • 4 бгние

    21 0 Отговор
    мутрите не са хора
  • 5 герб

    15 0 Отговор
    коя партия сьздаде мутрите
  • 6 Обикновен човек

    18 0 Отговор
    Крави ,водолази ...Абе няма ли кой да се справи с този маймунарник ?Няма защото същите тези маймуни ни управляват а гарван гарвана око не вади .А иначе е толкоз просто 24 часа и всички маймуни обесени по дърветата. Ама няма да се роди вече такъв държавник като хан Крум!
  • 7 Johansson

    15 0 Отговор
    Този и всичко около него и трябва поне 25-30 години затвор, в Саудитска Арабия обаче.
  • 8 Рошко

    7 0 Отговор
    Оцъклената джукеса пак се обажда
  • 9 Без име

    0 0 Отговор
    Продължавайте да издигате утрешните в култ.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.