Last news in Fakti

23 Май, 2019 10:48 17 463 32

Синът на Аня Пенчева може да лежи до 6 години в затвора

  • ива русинова-
  • аня пенчева-
  • ангел караньотов

Ако се потвърди сериозното нараняване, то на участниците в сбиването ще им бъде потърсена отговорност за причинената средна телесна повреда

Синът на Аня Пенчева може да лежи до 6 години в затвора - 1

Шест години затвор грозят сина на секссимвола на театъра Аня Пенчева Ангел Караньотов. Младежът се оказва замесен в кърваво масово меле, избухнало в неделя вечерта на летището в Сапарева баня.

Ангел е задържан и по-късно освободен. Разпитана е и неговата приятелка - най-атрактивната жена, дрифт- пилот в България, Ива Русинова. Пострадал е 38-годишният бизнесмен Ахмед Шерифов Ибишев от София, който е изпратен по спешност в столичната болница "Пирогов" със счупена челюст.

"Образувано е досъдебно производство за причинена средна телесна повреда. Арестувани са двама души. Пострадалият е откаран в болница с лицева травма", потвърди говорителката на Областната дирекция на МВР – Кюстендил, Катя Табачка.

Предстои разследване по случая и разпит на свидетели. Ще бъде назначена експертиза, която категорично да докаже дали пострадалият в боя е получил счупване на челюстта и как точно е станало това. Ако се потвърди сериозното нараняване, то на участниците в сбиването ще им бъде потърсена отговорност за причинената средна телесна повреда, обясняват юристи. В случай че се докаже, че Ангел Караньотов е участвал в мелето, най-тежкото наказание, което може да получи, е 6 години затвор, категоричен е законът.

"Става въпрос за възрастен мъж, който от много време постоянно ми пуска заплахи в социалните мрежи. В неделя този човек беше на летището в Сапарева баня. Бяха цяла бригада, които караха много опасно", разказа пред "България Днес" за случката самата Ива Русинова. Според дрифт състезателката въпросният мъж ѝ е отправил директни заплахи.

"Ти на това летище здрава няма да останеш, щом не ми отговаряш във „Фейсбук“!" Така ми каза. Тогава викнах Ангел, моят приятел, защото се уплаших. Бях само с най-добрата си приятелка, а вече ставаше опасно", разказва още Ива.

"В един момент стана меле. Групичката на въпросния мъж се сдърпа с група мотористи. Ние също бяхме в близост, но категорично подчертавам, че Ангел не е започнал боя пръв. Дойде и полиция. Понеже моето име и това на Ангел са най-познати, разбира се, всички започнаха само за нас да говорят", внася още яснота от първо лице Русинова.

Един от очевидците на инцидента подава сигнал на телефон 112 в 23,20 ч. На място пристига линейка на Спешен център от курортния град. Пострадалият е открит да лежи на земята в локва кръв, разкриват пристигналите на място медици.

При първоначалния преглед на Ахмед Ибришев лекарят установява, че пострадалият има кървяща рана на главата. Бизнесменът е транспортиран в частната болница в Дупница, където след образна диагностика е установено, че е със счупена горна челюст. По спешност е транспортиран за "Пирогов" и е настанен в отделението по лицево-челюстна хирургия.

Пребитият Ахмед Ибишев е столичен бизнесмен, той е собственик на две фирми и съдружник в трета, показва справка в Търговския регистър.

"В понеделник отидохме с Ангел да дадем показания какво се е случило. Лично предадох всички доказателства срещу въпросния мъж, че ме е тормозил. Цялата кореспонденция и скрийншотове. Образувано е дело срещу него. Ангел в момента не е в ареста", казва Ива.

Ива Русинова и Ангел Караньотов обявиха своята връзка на 14 февруари тази година. Двамата за първи път афишират любовните си отношения, въпреки че са заедно и споделят покрив от две години.

Ангел Караньотов, който е един от най-добрите състезатели по мотокрос, не за първи път влиза в криминалните хроники.

На 5 юни 2012 г. около 12,30 часа шампионът по мотоциклетизъм и негов приятел профучават с моторите си през търговската част в мола на "Цариградско шосе". Те дрифтят измежду шокираните клиенти, за щастие няма пострадали. Тогава полицията задържа едно от момчетата, а Ангел се издирваше. Оказа се, че той е заминал на състезание в Румъния. След края на шампионата младежът заедно с баща си Ивайло Караньотов отиват в столичното Седмо РПУ, където е разпитан и са му повдигнати обвинения в хулиганство.

"Не осъзнавах, че плаша хората. Мислех си, че нищо сериозно не правим. Помислих си дори, че никой нищо не разбра", извинява се публично младежът след необмислената си постъпка.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DriftKaval

    35 7 Отговор
    6 години най-малко! :(
  • 2 Николас

    58 5 Отговор
    Баща му беше същия преди 10ти Ноември правеше разправии и беше клиент на МВР редовно, после се писа репресиран!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тийнеджърска работа

    3 13 Отговор
    Лапешки истории
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 сноу

    18 12 Отговор
    Това журналята само простотии бълвате и правите от мухата слон.Някакъв джагал се емчил наляво- надясно, а вие в суматохата щракнахте по някоя по известна физиономия и веднага се емнахте да дуете балона.Ако ви се смята на ред ,вече сте оправили заплатите.От алчност и срам не ви остана.
  • 7 Зрител

    42 10 Отговор
    Сутринта гледах интервю с него много нагло се държеше приятелката му също. И за да изпъкне и да се направи на интересен не можа да върже две думи. Децата на известните и богатите си мислят, че всичко им е позволено.

    Коментиран от #11

  • 8 СссереМ

    46 6 Отговор

    До коментар #5 от "s7un7":

    Тая е толкова нагла че нямам думи,нищо лично срещу бизнемена,но тия и двамата са ултра нагли,сутринта по бтв постоянно повтаряха колко са известни и затова сега полицията ги РЕПРЕСИРАЛА.

    Коментиран от #9

  • 9 Бесен Язовец

    25 2 Отговор

    До коментар #8 от "СссереМ":

    Коя тая известна Дупнишка,, Принцеса"??
  • 10 Всички

    16 6 Отговор
    Са за затвора, какво действате избирателно.
    И докога ще позволявате дрифтове в града, където да тренират редовно, за да се стигне и до състезания на писти? Полицията кога ще я подведете за отговорност, поради неефективност в превенцията?
  • 11 друг зрител

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Зрител":

    И на интервюто се оказва, че нещата са различни от това, как ги описват "журналисти". А тая репортерка Рони ми прави вече няколко пъти впечатление, че от студиото и казват да зададе еди си какъв въпрос, а тя пита нещо и така предава въпроса, че е или нищозначещ, или не се разрира какво точно пита. Във века на технологиите, явно човешкия фактор е слабото звено /едно време приказката беше за разваления телефон, а сега излиза,че е развален човека/.
  • 12 Евро реалист

    17 2 Отговор
    За случката в мола мина с оправданието - "Какво толкова". Не се чу да има присъда, пък ако ще и обществено порицание да беше. Ще видим сега. А тормоза от пострадалия в Интернет също не е в полза на маминия. Говори за преумисъл.
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 4 Отговор
    ИДИОТИ С НОМЕР ИЛИ ВСЕКИ ПСИХОПАТ С НОМЕРА СИ
  • 14 Писна ми от мамини синчета лигави

    29 6 Отговор
    Абе малко лигаво леке на мама и тате боклука, чак вика хора смешника, бий се ек на ек като си терикат сополкел! Ох що не бях в мола 2012 да му бием един шут на лайното миризливо!
  • 15 Божкеййй6767

    13 4 Отговор
    На туй пак ли ще му се размине както се размина със карането му във МОЛа?Виновен ли е на съд,не е ли да си троши тиквата.Все те невинни?
  • 16 име на гост

    26 5 Отговор
    Беден речник и нагло поведение от две лекета, които занимават хората с поредните си тъпотии. Циганина бизнесмен искал да се направи на интересен пред надутата ковра и хапнал шамарите. Голяма работа! Само що са го били една гора народ не ми стана ясно. Като си мъж му хвърляш ръкавицата и се почвате. Кви са тия истории десет на един. Тея помочковци на наказателна бригада ли са се правили? Егати и смешниците. То вярно, че каквито хората такива им и приятелите. Лекета!
  • 17 Мама ше попее на мекрофона😂😂😂

    12 2 Отговор
    И синчето ше е невинно вече😂😂😂в бегето така ставаш невинен даже и обещетение ше земеш😂😂
  • 18 Нашия

    12 3 Отговор
    Мислят се за недосегаеми дупетата.Само че тоя път удариха греда.Фесовете не прощават никога.Каквото са си надробили ..
  • 19 Същия

    10 3 Отговор
    Аз разбрах че са го арестували,защото е син на Аня Пенчева.Каза го няколко пъти.Явно тя е виновна за всичко и се срамува от нея.
  • 20 БЪЛГАРИН

    11 1 Отговор
    АХМЕД БЪЛГАРИН ЛИ Е
  • 21 анонимен

    12 2 Отговор
    на мама синчето не може да върже две приказки на кръст, само вика оставете ме да кажа, а нищо не казва,само обвинява другите, все някой друг му е виновен, да си понесе последствията, стига се е правил на велик, той си е просто скандалджийче...
  • 22 Госあ

    15 3 Отговор
    Абе бате, коя е тая аня пенчева и тоя караньотов , че не се сещам. Като актриса и спортист трябва да ги знаят в света. Знае ли ги някой извън България тия паляци бе ? От тяхната гилдия даже ! Че к' во ни занимават и с роднините им. Като докажат в панделата и така. Какво има да се коментира
  • 23 Мигел

    15 4 Отговор
    Мойте уважения може да е добър спортист,но заради известните му родители и безнаказаността около него негативните му прояви ЕСКАЛИРАТ!Започна се с каране на мотор в мола между посетителите-нищо не му се случи!Последва опасно каране на паркинга на мола,той това го прави 100 пъти просто този случай са докладвали- и пак нищо!Сага побой със средна телесна повреда!За негово добро НАКАЖЕТЕ ГО!Иначе заради тази безнаказаност следващия път ще е нещо по лошо-ще загине накое дете блъснато от кола мотор или ще пребие накой с приятелите си мотористи ЗАЩОТО НИЩО НЕ МУ СЕ СЛУЧВА СЛЕД ТОВА!
  • 24 бай Иван

    3 11 Отговор
    Напълно подкрепям момчето и приятелката му. Нагъл ненагъл мога да си представя какво е да имаш насреща катун. А тия дето се правите на много праведни защо така бързо забравихте случката с военния от преди няма и 2-3 месеца??
  • 25 зНАМ

    6 4 Отговор
    дори не съм ги чувал тез чифути!Ся проверя в нет.коя е тая Аня Пенчева?!?
  • 26 въпросният млад пич

    5 12 Отговор
    Ангел е пич, без значение колко са известни родителите му. Ако щете и въпреки това. Примери за пропаднали известни синчета, колкото искаш. Но той не е от тях. Постъпил е мъжки а не кат някой путьо. Мъжки се бори и когато кара. Много свястно момче с готина приятелка. Българи, да ги защитим!

    Коментиран от #27, #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Петко

    3 2 Отговор
    Кво сега и тоз муслюман ще го пишем към малцинствата и пак да нямаме право да се защитим.
  • 29 Алфа Ромео

    8 0 Отговор

    До коментар #26 от "въпросният млад пич":

    Кое му е пичовското че не разбрах, да плаши жени в МОЛ-а с мотора си и да извика десет човека да бият един, вместо той сам да се оправи с въпросния агресивен тип.
  • 30 Dimirest

    3 0 Отговор
    Ахмед Ибришев сам си е счупил челюстта, за да натопи тези познати неизвестно на кого имена!Като гаджето е било заплашвано Ангел що не му е излязъл като истински мъж тет а тет ами 10 "бияча" бият един?Пълна гнус!Който е виновен да си понесе наказанието, ама в Чалгария няма да се случи, ще го оправят с връзки това леке!
  • 31 шефа

    2 0 Отговор
    На Аня Пенчева бих и бутнал целия салам.Пък и джуките са и хубави-малко фелацио няма да е лошо.............
  • 32 Караньотови, сз ниско интелигентни

    0 0 Отговор
    Простотията, като начин на забавление!