23 Май, 2019 17:20 4 929 7

Мъж отвлече малолетна молдовка и я докара в Софийско

  • отвличане-
  • молдовка

47-годишният мъж е задържан

Мъж отвлече малолетна молдовка и я докара в Софийско - 1

47-годишен мъж е обвинен за извършено отвличане, мярката му за задържане е удължена до 72 часа. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

В областната дирекция е образувано досъдебно производство по повод получена информация за отвлечено малолетно момиче, което по измамлив начин и без знанието на майката е било транспортирано с лек автомобил от Република Молдова до неустановено място на територията на Софийска област.

В хода на оперативните и процесуално-следствени действия, проведени от криминалисти и разследващи полицаи, било установено, че деянието е извършено от 47-годишен жител на елинпелинското село Григорево.

Последвало задържането му в полицейския арест. След доклад на събраните доказателства в прокуратурата криминално проявеният и осъждан мъж е привлечен в качеството на обвиняем и му е наложена 72-часова мярка за неотклонение „Задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 великотьрново

    11 3 Отговор
    и при нас в тьрново има психо педофили един от тях е мартин стефанов бай курти редовно притеснява момичетата особено около езиковата

    Коментиран от #7

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 5 Отговор
    ПЕДОФИЛ
  • 3 СТЕЛА

    8 3 Отговор
    ВЯРНО Е БАЙ КУРТИ МЕ ПРИТЕСНЯВА МЕН И ДРУГИ МОМИЧЕТА
  • 4 Сигурно е учител по математика

    6 3 Отговор
    Подготвяш българчета за медалисти от математически олимпиади. Просто е решил да подготви и молдовчето.
  • 5 Лошия

    19 0 Отговор
    Леко с обвиненията, да не се окаже, че е баща и.
  • 6 Мющерията ром!

    1 1 Отговор
    Те тук, защото са малко....!!!!
  • 7 Бай курти

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "великотьрново":

    Не е верно теб не съм те закачам и ти сега затова ме плюеш