Last news in Fakti

1 Юни, 2019 17:51 23 244 7

ТВ бос е заловен с парите за Ральо Ралев

  • ральо ралев-
  • иван делевски-
  • подкуп

Голяма част от времето си той прекарвал в чужбина, където имал имот

Бившият собственикът на „Евроком Карлово“ Иван Делевски е задържан при акцията на КПКОНПИ, в която бе арестуван и кметът на район Северен Ральо Ралев, научи TrafficNews.bg.

Делевски е родом от Карлово и преди години се е занимавал с бизнес с петрол, държал е няколко бензиностанции в района и също така е управлявал кабелна телевизия в Карлово. Според запознати с кметът Ралев го свързват дългогодишни приятелски връзки. Строителни предприемачи в града твърдят, че той е бил основният му посредник в различни схеми, към които Ралев е имал нездрав интерес.

Включително и в настоящата афера, заради която двамата са задържани – изнудване на строителен предприемач за 60 000 лева. Именно Делевски е задържаният с белязаните пари. Запознати от Карлово твърдят, че рядко го виждат в града и според тях голяма част от времето си той прекарвал в чужбина, където имал имот.

Карловският бизнесмен Иван Маринов Делевски към днешна дата не се води собственик или управител на нито една фирма. Според данни от Търговския регистър до 2013 той е бил едноличен собственик на дружеството "Скай петролеум", което се занимава с продажба на горива. През 2013 обаче той прехвърля фирмата на Иван Богданов. Въпреки, че компанията с бензиностанции е едва с 5000 лв. капитал, според данните къв 2018 има дългове за 850 хил. лв. към НАП, но и две спечелени обществени поръчки за 1 милион лева. Делевски е бил съдружник и в друга фирма - "Евроком Карлово", но дружеството е ликвидирано през 2009. Интернет и тв доставчикът е бил съсобственост между Делевски и пловдивския бизнесмен Георги Барбудев.

Фирмата доставчик на интернет и телевизионни услуги в Сопот „4 Вендета” ЕООД, с търговско име Fibernet gpon, която се свързва с Делевски, в момента е собственост на Петър Димов, който придобива едноличен контрол върху нея през 2016 година, след няколко рокади с първоначалните собственици - Ивайло Боянов и Борислав Кандилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Garrincha

    21 0 Отговор
    Мизерни душици ...
  • 2 има и поголеми крадци

    32 0 Отговор
    Мафията в управлението на Пловдив не свършва с Ральо Ралев!
  • 3 Дитър

    18 0 Отговор
    Няма как да е извън страната, като всеки ден минава сутрин и вечер по един маршрут.
  • 4 125

    12 4 Отговор
    Тези тъпанари не се научиха как се взема подкуп! Абе недоряслици вземете си поука от един бивш кмет на Пловдив!... Парите се дават на адвокат уж да свърши някаква работа и колкото и да са белязани закон не ги лови!..Ама нали фитнескметът трябва фа плати процент и на адвоката, ей там е проблемът!!!
  • 5 Onq s konq

    6 7 Отговор
    Ейййй на гърба на тоя кмет си запълнихте новините вие от факти , но не че и имате новини де !
  • 6 Песимист

    6 3 Отговор
    Този ще е поредният опръвдан , който ще осъди България .
  • 7 Прясно мляко

    2 2 Отговор
    Чисто нагласена сбема щом компито е замесено