Last news in Fakti

3 Юни, 2019 16:48 5 156 7

16-годишен простреля в главата девойка на купон

  • басарбово-
  • изстрел-
  • пушка

На 31 май 2019 година, момичето е празнувало в компания  на улица "Св. св. Кирил и Методий" в село Басарбово

16-годишен простреля в главата девойка на купон - 1

18-годишно момиче е простреляно в главата с въздушна пушка в село Басарбово. То е настанено в хирургичното отделение на УМБАЛ "Канев".

На 31 май 2019 година, момичето е празнувало в компания на улица "Св. св. Кирил и Методий" в село Басарбово.

Около 19:30 часа 16-годишен младеж от квартал "Долапите" произвежда изстрел с въздушна пушка. Причините за инцидента и характера на телесните увреждания, причинени на пострадалата, са в процес на изясняване.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерантен

    10 30 Отговор
    На жените им е вродено. Да въртят номера. Мурвенски. Но по някой път недопреценяват, ситуацията.

    Коментиран от #4

  • 2 100

    12 4 Отговор
    Забива гаджета.
  • 3 Garrincha

    11 2 Отговор
    Сваляч - свалил я е с първия изстрел !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Госта

    12 0 Отговор
    Ей,лабилните,то по тази логика,трябва да се застрелят 90 процента от жените,защото са курви,не се прави така,аман от отрепки
  • 6 Има ли жени

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    На тази умряла планета. Жените трябва да са благодарни на мъжа благодарение на него те са създадени от реброто му. Ние сме мъже. Крвите са създадени от парите и материалното и от мутрите , глупаците с многото пари където им се връзват на жените толкова лесно и се водят по акъла им. Такива типове хора разглезеха жените в обществото и ги направиха крви. И така жените се превърнаха в иродски. Как да имаш дълга връзка 50г без крвенски номера? Освен ако си женен за секс роботки с изкуствен интелект. То изкуствения интелект ще е най добрата съпруга на света.

    Коментиран от #7

  • 7 Разбирача

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Има ли жени":

    Има жени,но мъже няма вече.Като се къпеш на седмица 1 път,ходиш с анцунг с колена,половият ти орган е мек и си стиснат закърпеняк,който си лъска 20г.бмв повече от жена си,какво очакваш ми ще ходи при истински малко останали мъже където хем ще е оправят както трябва хем и ще се държат с уважения,а пък ти си лъскай бастуна и бмв-то!