Last news in Fakti

6 Юни, 2019 15:43 2 284 9

Жена би лекарка и акушерка в Пловдив

  • столипиново-
  • акушерка

Срещу нападателката е образувано бързо производство

Жена би лекарка и акушерка в Пловдив - 1
Снимката е илюстративна

35-годишна пловдивчанка бе задържана за проявена агресия към медицински екип, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Около 11 часа вчера служители на Шесто РУ се отзовали на сигнал за възникналия конфликт в Диагностично-консултативен център в квартал "Столипиново". На място било изяснено, че лекарка и акушерка били нападнати с удари от 35-годишна жена, която внезапно нахлула в кабинета им.

Извършителката е отведена за едно денонощие в районното управление.

По първоначални данни повод за действията ѝ е възникнал проблем при раждане на нейна родственица, която била консултирана от потърпевшите. Срещу нападателката е образувано бързо производство и е уведомена Районната прокуратура в Пловдив.

Според Наказателния кодекс нападението срещу медицински лица се наказва с "лишаване от свобода" до три години при лека телесна повреда и до 10 г., ако поражението е тежко, тъй като посегателството се приравнява с причиняване на телесна повреда на полицай, съдия, прокурор, следовател и други длъжностни лица.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    34 0 Отговор
    "Столипиново" :)))

    Коментиран от #3

  • 2 275

    28 11 Отговор
    В повечето държавни болници администрация, санитари, мед.сестри и лекари наистина си заслужават здрав бой, като им видиш отношението и искането на пари на ръка на измъчените от системата болни беззащитни хорица!

    Коментиран от #5

  • 3 Нямам Думи

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Електората на Боко.
  • 4 Обикновен човек

    22 4 Отговор
    Циганин интеграция ?Може ли да се интегрира троскута с пшеницата? НЕ Затова троскута се унищожава с препарати дайте закон за задължителна "имунизация сред малцинството "направете тези орки стерилни и веднъж завинаги нека да се приключи с спекулацията че сме варварски и мързелив народ! Но това няма да стане кой ще избере мафията за следващият мандат ? А и джендарите не разрешават .Каква независима държава сме ние?Идват американските сенатори и заповядват дават заповеди тези дето са на гъ.а на географията????

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 criminal

    3 0 Отговор
    Предлагам да се разпусне 6 то и да се разпуснат болниците,военни/не че и те...ама МВР го виждаме/по границите на квартала и да видим.... Няма да е много.....
  • 7 criminal

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Обикновен човек":

    А краварите да го.....
  • 8 Българин

    2 0 Отговор
    Тепърва ще ги бият и тях и полицайте и само ще седят и ще гледат ама като спрат Българин гледай ги тогава колко са силни господа форашкаджийте
  • 9 Митю

    0 0 Отговор
    След като бхк-то отговаря за тях,да ги глобят.