8 Юни, 2019 19:45 54 006 51

Секс гавра зад решетките на Бургаския затвор

  • затвор-
  • гавра

Три дни е продължила гаврата

Секс гавра зад решетките на Бургаския затвор - 1
Снимката е илюстративна

Затворник, осъждан 11 пъти за посегателство срещу собствеността и личността, три дни поред се гаври полово със свой съкилийник в Бургас. За извращението става ясно от мотивите на Бургаския районен съд към постановената преди дни присъда, с която той е осъден на общо 5 години лишаване от свобода, пише "Бургасинфо".

Затворникът е с основно образование, безработен, а неговият съкилийник е бил доведен под конвой от затвора в Ямбол, където първоначално изтърпявал наказанието си. В килията имало четирима души, които били настанени съответно на 4 легла, имало и санитарен възел. В началото съжителството между четиримата мъже било нормално, като нямало конфликти.

Новодошлият нямал финансова възможност, поради което доброволно миел стаята, перял дрехите, в замяна на което другите лишени от свобода му купували цигари, кафе и храна. Няколко дни по-късно единият от затворниците му прочел по негова молба обвинителния акт срещу него, тъй като бил неграмотен. Останалите мъже в спалното помещение също чули обвинението - за извършен опит за убийство спрямо дете.

Същият ден затворникът започнал да тормози новия съкилийник, нанесъл му няколко удара с метална лопатка за смет по гърба, като поискал да му направи „чекия“. Потърпевшият отговорил, че не е педераст, имал жена и деца и му отказал. Тогава другият лишен от свобода му нанесъл удари с юмруци в гърдите и хълбоците, като му казвал: „Всичко ще направиш, ще ми направиш чекия“. Това станало малко преди обичайната проверка от надзирателите. Малко преди това нападателят предупредил обекта на агресията си да не казва нищо на служителите на затвора за побоя. Под страх от физическо насилие той не направил оплакване.

След като проверката преминала той започнал отново да нанася удари на съкилийника си с юмруци по гърдите и да го заплашва, като искал да му направи чекия с думите: „М...ле, направи ми чекия, иначе ще те бия“. Съпротивата на „жертвата“ била сломена, вследствие на което е склонен към блудствени действия. Той изпитвал страх заради нанесените удари и заплахи.

В това време другите двама мъже били в спалното помещение по леглата си и гледали телевизия, видели и чули всичко, но не се намесили, не се опитали да помогнат на пребития от страх, че агресията може да се прехвърли и върху тях, а не искали да имат проблеми с него. Той си свалил бельото, като половият му член бил в ерекция. Казал на потърпевшия, който клекнал пред него, да го хване с ръка и да извършва движения по половия му член, което пострадалия направил. На следващия ден той поискал от съкилийника си да извърши сексуални действия, като му направи орална любов. Последвали отново юмруци и М.Г. отново бил принуден, като насилникът му го вкарал в тоалетната. Спестени са подробности от описаните действия вътре.

Подобна сцена се разиграла и на третия ден, като тогава агресорът се опитал да прави и анален секс с жертвата, но не успял и отново се задоволил със „св..ка“. Когато насиленият затворник излязъл от тоалетната сексуалният „герой“ взел изгорял фас от цигара и нацапал челото му. Малко по-късно служители на Затвора - Бургас извършили контролната проверка на спалните помещения. При проверката на въпросната килия забелязали черното зацапване по челото на жертвата.

Той бил видимо разтревожен и те го попитали на какво се дължи. Тогава той се разплакал и казал на надзирателите, че от три дни бил “изнасилван“. Те незабавно го извели от помещението и го настанили в стационара. По това време в медицинския център на Затвора - Бургас вече нямало медицински работници и същият не бил прегледан. На следващия ден бил на преглед в УМБАЛ - Бургас.

Свидетелят се оплакал от болки при натиск в областта на гръдния кош. Докато бил в медицинския център към Затвора - Бургас, той разказал за случилото с него на още двама.

Видно от заключението на изготвената в хода на досъдебното производство съдебномедицинска експертиза (по писмени данни) по отношение на жертвата не се установяват налични травматични увреждания по тялото, освен палпаторна болка в областта на гръдния кош и липвасали травматични изменения в областта на аналния пръстен.

Според вещото лице било възможно да са му нанесени удари в областта на гърдите, които явно не са били с голяма сила и същите да не оставят видими увреждания. Пред съда, в качеството си на подсъдим, агресорът е признал фактите, изложени в обвинителния акт, като дал съгласие да не се събират доказателства и молил за минимално наказание.

„За извършеното престъпление се предвижда наказание от две до осем години лишаване от свобода. Видно от справката за съдимост подсъдимият е извършил 11 тежки умишлени престъпления против собствеността и против личността, като последното му осъждане е за опит за убийство при превишаване на пределите на неизбежна отбрана. Настоящото престъпление е извършено по време, когато подсъдимият е бил задържан с МНО “Задържане под стража и е бил подсъдим за друго тежко умишлено престъпление, и то след като вече няколко пъти е търпял наказание лишаване от свобода.

Дейността на подсъдимия се отличава с престъпна упоритост при извършване на престъпленията - в продължение на няколко дни извършвал насилствени хомосексуални действия с едно и също лице. Фактите от справката за съдимост и обстоятелствата по настоящото дело налагат извода, че е лице с утвърдени престъпни навици. При определяне на размера на наказанието съдът съобрази също, че този вид престъпления са широко разпространени в местата за лишаване от свобода и са с висока степен на обществена опасност и следва да се санкционират по-строго.“, мотивира се Бургаският районен съд.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xaxa

    79 7 Отговор
    Това е сензация да знаете.
  • 2 Свирещия анус

    335 5 Отговор
    Ако питаш мен такива утрепки трябва да се евтаназират. "11 тежки престъпления срещу личността и собствеността" означава, че тоя боклук няма никакво намерение да се "поправя" и превъзпитава.
    Това е тумор за обществото, а както е известно туморите се режат...
  • 3 месара

    119 11 Отговор
    сериозно ли бе?! за пръв път чувам че в затворите има сексуално насилие.
  • 4 Мигел

    70 16 Отговор
    Половината затвор са ги пуснали отпуска днес за да участват на прайда!Иначе това са си педали,просто активния е използвал престъплението на циганина за да го натакова,а пасивния е използвал "ударите в гърдите" за да му го лапне,ако не баха в затвора щяха да му викат "любов" ама щото е забранено в затвора е станало "изнасилване"!
  • 5 Николов

    36 12 Отговор
    Какви времена настанаха, едно време битие и любеня не си казваха. А сега всеки реве че оправен. Дъсипаха я тая държава!
  • 6 Якия уй

    37 7 Отговор
    Теа двамата е требало да ги пуснат отпуска за гейзър парада!!! От утре пускам подписка на следващия парад да ги заведат под конвой. Всъщност, защо под конвой, като те сами ще кацнат там за да продадат малко колорит.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Изгъзиците на Изгъзистан

    75 8 Отговор
    МНОГО ЦВЕТУЩ РАЗКАЗ, НО ТАКАВА Е РЕАЛНОСТТА, ОБИКНОВЕНО МЕДИИТЕ НИ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ ДОКАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЯКОЛКО ПЕНСИОНЕРА СА ВЪРЗАНИ С ТЕЛ ОТ ЦИГАНИ И УДРЯНИ ПО ГЛАВАТА. "БАТЕ" ТРЯБВА УДАРНО ДА ПОСТРОИ 4-5 ЗАТВОРА КЪДЕТО ДА "ПРИЮТИ" ЧАСТ ОТ ЕДИНИЯТ МИЛИОН "РОМЧЕТА" ТИНЕЙДЖЪРИ
  • 9 дявола

    62 7 Отговор
    Еми като си има жена и деца да си е седял мирен и си е при тях какво прави там пък ако наистина е заради опит за убийство на дете това е най-малкото което трябва да му се случи

    Коментиран от #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    45 1 Отговор
    Мариике много изчерпателна статия. Благодаря за подробностите.
  • 12 Направо нямам думи

    34 7 Отговор
    Този затворник трябва да го кастрирате. Поне има затворници които не са обратни. Той му казал че има жена и дете. А онзи пдраст иска да му такова онази работа. В такава ситуация трябва да не мълчиш. Същото е като домашното насилие. Жените биват спукани от бой и накарани да мълчат от мъжете им защото ако се обадят ги чака нещо кошмарно да стане с тях. Да бъдат осакатени или убити или да им хвърлят киселина на лицето. Трябва много да се пазим. Трябва да се обединим и нека помагаме на други които се нуждаят от помощ. За какво трябва да ни е страх? Утре ще те бие някой измежду хората и никой няма да дойде и да го спре да те бие. Хората ще те подминават все едно нищо не е станало.
  • 13 Пламен

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "дявола":

    А ти, след като си толкова неграмотен, защо пишеш коментари?!
  • 14 Нуну

    4 1 Отговор
    Това всеки го знае, щом е убиец, ще гласят по всички параграфи
  • 15 Баи ончо

    19 4 Отговор
    Тези манипулации се извършват ежеднево в нашите затвори. Така сьм чул, дано да не е вярно
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 360

    21 3 Отговор

    До коментар #17 от "Чул недочул":

    ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО ЗАТВОРИТЕ СА ПРЕНАСЕЛЕНИ, ТЕЗИ ХОРА ПОСЛЕ СЕ ВРЪЩАТ В ОБЩЕСТВОТО НАРКОМАНИ И ПСИХИЧНОБОЛНИ
  • 19 Пендел

    11 7 Отговор
    Имало е любов бе марийке останалото са подробности
  • 20 ИВАН

    27 5 Отговор
    Това е ежедневие в затворите, и вместо превъзпитани - излизат по-големи изроди ... но въпросите са следните - защо нищо не се прави от властите, и защо журналистите занимават обществото с подобни гнусотии, а не се потърси сметка на надзирателите и управата на затвора, които са позволили да се разпространява подобно явление
  • 21 Кати

    15 1 Отговор
    МНОГО ПРОСТО МАНАФИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ДЪРЖАТ В ОТДЕЛНИ КИЛИИ ДА ГИ ВИДИМ КАК ПО КАКЪВ ГЕАФИК ЩЕ СЕ ОБСЛЪЖВАТ ПОМЕЖДУ СИ

    Коментиран от #38

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ицо Багера

    16 0 Отговор
    Страхотна статия за едно любопитно подрастващо дете.
  • 24 Скинхед

    16 5 Отговор
    Бачи в затворите,или се биеш,или ставаш куче за разплод някой,колко съм се мъкнал,и аз по затвори.
    Всичко си зависи от човека,след като влезеш първите дни спокойно,но после започва дразнене,и подигравки,не си мислете,че е толкова страшно просто трябва характер.

    Аз влизах 2015-та до 2017та за кражби,и други глупости,влязох първите дни тихо и кротко бяхме 5-ма на човека.
    След първите 3-4 дни един реши ми се прави на много безтрашен,мислеше ме за няква шматка,е...
    Бутна ме,след тва изяде една кофа юмруци,и до там да се занимавал с мен.
    Трябва характер там,след този случай нито някой се е закачал с мен,да не кажа,че си станахме фр с останалите:D
  • 25 hmhmhm

    9 2 Отговор
    Навремето някакъв твърдеше че там такива работи нямало. Ама явно има.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 българин

    7 2 Отговор
    това ни чака и то с по голяма доза. не забравяйте предсказанията ни.след години ще се пътува на определени зони извън тях боже опази.
  • 28 Дърта маймуна!

    12 1 Отговор
    Дали зад решетките или навън, за такива няма никакъв проблем....!!!
  • 29 Кумчо Вълчо

    17 5 Отговор
    Малко му е щом посяга на дете, изненадан съм от многото защитници на този изрод.Толкова ли много педали има в този сайт.
  • 30 Баце

    35 3 Отговор
    В местата за лишаване от свобода има вътрешен, не писан Закон: Педофили или убийци на деца се малтретират всячески. Физически, психически и най-вече сексуално. Може и да ги убият. Май там справедливостта в това отношение е на много по-високо ниво отколкото в европейската цивилизация.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Шпионин

    8 5 Отговор
    Смърт за насилника в затвора който прелюбодействал над съкилийника си

    Коментиран от #34

  • 34 hmhmhm

    14 3 Отговор

    До коментар #33 от "Шпионин":

    По скоро е герой аз бих му дал награда. Все пак е малтретирал друг затворник който се е опитал да убие дете това е било написано в обвинителния акт.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Северин от софийския

    4 6 Отговор
    Тя и мойта халка пуска цели яйца кокоши, след година мой и щраусови
  • 37 007

    1 0 Отговор
    #36, рошко, ти ли cи бe? :-о
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Toko

    0 1 Отговор
    Атанасова , навлизаш в чужда територия. Тази територия е запазена за Венелинчето ! Тя е по секс темите. Иначе това е сюжет за филм. Среднощен Експрес Ямбол - Бургас.
  • 42 4444

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Шашавото":

    Баш верно
  • 43 Гошо

    1 2 Отговор
    100% гласуват за ГЕРБ

    Коментиран от #45

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Драйвър

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Гошо":

    Като виждам коментара ти от едно изречение ти си от нискограмотните които гласуват за Курнела!
  • 46 Йорданка Стоянова

    3 0 Отговор
    Такъв,лично ще го унищожа,ако не се промени нещо в ПРАВОСЪДНАТА ни система,а именно ..ПРАВА на самите ПОЛИЦАИ... Голяма грешка е да бъдат съдени,НАДЗИРАТЕЛИТЕ от ЗАТВОРА в БУРГАС.

    Коментиран от #47

  • 47 Московский комсомолец

    6 2 Отговор

    До коментар #46 от "Йорданка Стоянова":

    Йорданке , тоя дето се е опитал да убие дете (а имал жена и дете) , трябва да му се изреждат всички пандизчии , не само от ареста! Трябва да го направят "невеста" още първата вечер!
  • 48 Радо

    5 2 Отговор
    Такива си мислят че те могат да сьдят другия за неговите деяния.Той себе си не вижда ли за кво е в затвора .Ми ако утре него преместят в друг затвор.Кво правим.В моя затвор примерно. Както мразя такива има ми играе кючек с руса перука
  • 49 Гост

    5 1 Отговор
    Тази Мария Атанасова малко е попрекалила с подробностите. Просто го е изнасилвал три дни и точка. Няма нужда от толкова обяснения. А пък този направо си го проси да го изнасилят. Да не е правил престъпления.
  • 50 бббббб

    3 2 Отговор
    За женския затвор няма ли пикантни случки
  • 51 Анонимен

    2 1 Отговор
    Ако, е истина. Такива като “жертвата” заслужават да изживеят един цял живот със изнасилване и гавра!