10 Юни, 2019 20:08 3 328 16

Четирима хулигани са пребили пътник в градския транспорт в София

  • автобус-
  • 111-
  • суходол-
  • градски транспорт-
  • побой

Агресивните лица са задържани за 72 часа от полицията в столицата

Четирима хулигани са пребили пътник в градския транспорт в София - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

За 72 часа са задържани четирима мъже, които са пребили пътник в автобус на градския транспорт в София, съобщиха от прокуратурата.

Инцидентът се е случил в събота сутринта, когато те започнали да се държат непристойно във возило по линия 111 около спирка „Суходол”. Когато пътник им направил забележка, те го нападнали, като му нанесли множество удари по лицето и тялото.

Продължили с агресията си и при пристигането на полицейски патрул. Униформените били обект на обиди и заплахи, такива не били спестени и на шофьора на автобуса. По негов адрес четиримата се заканили с думите: „Ти ще отнесеш всичко! Ще ви избием всичките!”, посочват от прокуратурата.

Четиримата агресори са Ю. Костов (на 27 години), С. Иванов (на 30 години), О. Руменов (на 21 години) и В. Стойчев (на 30 години).

Повдигнати са им обвинения, а заради високата обществена опасност на деянието им ще се иска и постоянен арест.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Краси

    56 2 Отговор
    Сигурно са мангьовци от Филиповци... Пийнали са на некоя сиганска сватба и са решили да се правят на велики в автобуса. Само не мога да разбера защо другите пътници не са се намесил веднага, кой както може - с шутове, тупаници и др.
  • 2 ДЪРЖАВАТА ГИ РАЗМНОЖАВА С ПАРИТЕ НИ

    44 2 Отговор
    ЦИГАНИ ОТ ФИЛИПОВЦИ ИЛИ ФАКУЛТЕТА, АКО НЕ Е ИМАЛО СВИДЕТЕЛИ ЩЯХА ДА ГО УБИЯТ КАТО КУЧЕ

    Коментиран от #3

  • 3 ДЪРЖАВАТА ГИ РАЗМНОЖАВА С ПАРИТЕ НИ

    40 1 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪРЖАВАТА ГИ РАЗМНОЖАВА С ПАРИТЕ НИ":

    НАВСЯКЪДЕ В ТЪМНИТЕ ЧАСОВЕ КАЧАТ ЛИ СЕ ЦИГАНИ В ТРАНСПОРТА СА ГОТОВИ НА НАЙ-ЛОШОТО, НЕ ЧЕ НЯМАМЕ И НАШ КАЛПАВ МАТЕРИАЛ АМА ЗА КАКВО НИ Е УМИШЛЕНО ДА ГИ РАЗМНОЖАВАМЕ
  • 4 Сибирски анадолец

    7 15 Отговор
    Бъдещето принадлежи на тези които се размножават. Те са бъдещите консуматори, електорат, данъкоплатци и т.н. В тях инвестират всички системни партии, отчасти работодатели, както и жените в детеродна възраст, без значение от етноса, в природата е така. А относно ромите, много от тях изглеждат вече по-добре и от българите. Последните ги вързи, надигат даваджаната и викат слава на Русия, пак ще ни освободи. Да ама няма, щото не се размножавате !

    Коментиран от #8

  • 5 Голяма работа

    17 1 Отговор
    4 хулигани си праккат каквото си искат. Използват страха на хората да ги контролират. Не трябва да те е страх. Защо тази система и общество е базирано на страх ? Страх да не можеш да си платиш парното и да ти вземат жилището и да вървиш на улицата. Страх да те убие някой като се прибираш в удома. Страх някой да не те ограби и да те излъже. Страх от духове и друг куп зомбита които се шлаят на улицата. В къщи е най безопасно. Заключващ двете порти вадиш помпата и чакаш който влезе в територията ти направо го гърми с помпата. Влизай в затвора като доктора който уби Плъха. Но това е самозащита нали така. Тогава защо ще те вкарват в затвора след като си защитил дома си от плъхове? Може би трябва да правя трапове. Но гледай ти сам да не паднеш в трапа си. Тогава ще си на ония свят. Там страх няма. Там има рай има Алах Акбар 1 000 000 жени те чакат да ги еббс. Кога ще успееш да ги оправиш всичките? Това е невъзможно. Ти ще откачиш още на 5 , 6 Тата. Па камоли до 1 000 000. Стегнете се народе. Страх , страх но страха е убиеца на мислите и главата и мозъка. Затова ли хората пият алкохол и се друсат ? Те още повече си пържат мозъка. Трябва по мъдри светци и интелигентни. Вас ви е страх че имате деца и да не ги убият. Но хей тез без деца и родители оцеляват сами. Те са най силните изрд на планетата.
  • 6 ДЪРЖАВАТА ГИ РАЗМНОЖАВА С ПАРИТЕ НИ

    9 8 Отговор
    БАТЕ ТРЯБВА УДАРНО ДА ПОСТРОИ 4-5 МЕГА ЗАТВОРА КЪДЕТО ДА ВКАРА ЧАСТ ОТ ЕДИНИЯТ МИЛИОН РОМСКИ ТИНЕЙДЖЪРИ КОИТО ЩЕ СЕ "ПРОВИНЯТ" И НЕСЪМНЕНО И НЕЗАБАВНО. ТАМ ОТНОВО ДЪРЖАВАТА ЩЕ ГИ ИЗДЪРЖА, ДЕМЕК ОТГЛЕЖДАТ ГИ КАТО ДОБИТЪК

    Коментиран от #7, #10

  • 7 Ми сиг

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "ДЪРЖАВАТА ГИ РАЗМНОЖАВА С ПАРИТЕ НИ":

    Парите нямат цена. Но цената която предлагат от ВиК , ЧЕЗ , Газпром е една гавра да манипулира народа. Парите са създадени точно за тази цел да манипулира , контролира народа. Много ми се искаше всичко да беше безплатно. Безплатен ток , безплатна вода все пак имаме цял океан , безплатна тв , безплатни подаръци , безплатно материално , безплатни жени и секс. Всичко щеше да е наред. Нямаше да има завист , гняв , агресия , убийства. Толкова е просто. Аз съм го разучил това. Аз съм интелигентен и знам как да разсъждавам. Опитайте и вие не сте тъпи.
  • 8 Енолог

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Сибирски анадолец":

    А коняците как изглеждат? Няма да те питам дали знаеш български, а дали някога си ПИЛ ( повтарям: "ПИЛ" с П!!!) циганин???

    Коментиран от #12

  • 9 Хайл

    21 1 Отговор
    Няма ли пречукан циганин няма оправия-само бой докато мърдат мангустите ги оправя
  • 10 Енолог

    11 1 Отговор

    До коментар #6 от "ДЪРЖАВАТА ГИ РАЗМНОЖАВА С ПАРИТЕ НИ":

    Трябва ударно да се научиш да различаваш ЦИГАНИН от РОМ!
  • 11 Townboy

    12 4 Отговор
    Циганите са основната електорална единица на ГЕРБ и това ги прави изключително нагли. Докато ние не започнем да си избираме политиците макар и маскари, циганите ще имат повече права от хората у нас.
  • 12 Голям прос

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Енолог":

    Той не пие, слабо е за него, струва ми се надрусан. Иначе би ли могъл да ги нацвъка тия
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Bubbles

    1 0 Отговор
    Там по тая линия от сума години е страшно и никой не прави нищо по въпроса.
  • 15 Тупалката

    1 0 Отговор
    Бях на 21-на и работех в Кремиковци по разпределение от Техникума по ел.техника . Една сутрин отново се качиха четиримата бабаити , които бях забелязал ,че се държат нагло с хората в автобуса . Единия седна отпред до шофьора на мястото което е определено за служебни лица . При направена забележка от страна на шофьора започнаха да го подиграват и обиждат ! Тогава не издържах и предупредих наглеца да освободи мястото . С наперена походка той дойде при мен и с репликата " Кой си ти Бе " ! Ме пипна по носа . В следващите 5-6 секунди остана без предни зъби . С рев ме връхлетя следващия от четиримата и с десен прав го проснах като мокър пешкир в нокаут . Третия се хвърли в краката ми за миг опипах очите му и ми просветна мисълта ,че ще лежа в затвора ако го ослепя ! Бръкнах му в устата както ме беше прихванал за краката и му я разпрах с едно рязко дръпване . Обърнах се към четвъртия който като срещна погледа ми , си седна на мястото . Шофьора заяви ,че повече няма да работи на тази линия , но спря на поликлиниката на Ботунец където с кървава диря слезе нещастника с избитите зъби и другия с разпраната уста . След време ги срещнах , но се правеха ,че не ме виждат . Признавам , имам умения придобити за няколко години на ринга . В квартала ми викаха Тупалката . Ако искате да не се гаврят с вас , тренирайте здраво ! Няма друг начин !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.