Last news in Fakti

11 Юни, 2019 12:11 5 572 16

Куче на задържания от Владо Тричков отхапало палец на момиче

  • кане корсо-
  • владо тричков

Стопанинът на прибраните вече кучета купил къщата за 22 000 евро

Куче на задържания от Владо Тричков отхапало палец на момиче - 1

Едно от кучетата на печално известния и задържан в ареста техен стопанин Йордан Карагьозов отхапало пръст на момиче преди година и половина във Владо Тричков, разкри в пряка телефонна връзка в "Патарински LIVE" по „Канал 3“ съсед от селището. Кучетата му са пет - четири женски и едно мъжко. Те бяха шест, но преди година и половина едно от кучетата отхапа на едно момиче палеца на ръката и той го застреля", уточни зрителят.

Той наблегна на факта, че загиналият Димитър не е бил просто "нахапан", а "абсолютно изяден" от кучетата. "Гледам в момента предаването, казвате, че човекът, който е починал - Митко, е нахапан: той не е нахапан, той е изяден от кучетата във Владо Тричков. Абсолютно изяден - единият крак му няма, едната ръка и скалпа. Намериха в изпражненията на кучетата коса от момчето.

Разбирате ли, това е просто невероятна работа. Ние сме вдигнали ръце от този човек за тези кучета, колко пъти го предупреждаваме, но ефектът е никакъв - от кметството, има рапорти и в Своге до кметството, но никаква реакция. Те непрекъснато са навънка, никога не са се прибирали", разказа още той.

Стопанинът на прибраните вече кучета купил къщата за 22 000 евро, добави зрителят.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    44 8 Отговор
    Некви женички и едно чиче сутринта ни обясняваха по телевизията колко невинни са тия питбули изяли човек. Българите сме боклуци защото се самоизяждаме и скоро ще изчезнем заслужено. У нас мечки, кучета, цигани и евреи имат повече права от хората.
  • 2 мислещ

    27 9 Отговор
    Предупреждавали го били, ама нямало полза. Ами вие сте си виновни, знаете, че рядко се мярка, толкова ли не можете да го издебнете като не е там и да им хвърлите нещо с отрова?

    Буквално сте знаели предварително, че нещо подобно рано или късно ще се случи, а не сте взели мерки. Значи сте съучастници в убийството.

    Коментиран от #16

  • 3 Реалист

    29 5 Отговор
    Абе няма ли кой да им хвърли 2 хляба с антифриз на тия помияри? трябва промяна в начина на мислене на БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ... ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 мислещ

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    И в мисленето на българския гражданин най-вече трябва да има промяна. Не да чака на прогнили и корумпирани институции, и да им прехвърля отговорността, а да взима нещата в свои ръце.
  • 6 Требва си бой за стопанина

    27 1 Отговор
    Не само ще утрепам кучетата ами и собственика, които най вероятно е комплексиран пендел толко бой ще яде до посиране, баси комплексираните олигофрени взел къчета ама не ги гледа:-)
  • 7 Гоуст

    7 0 Отговор
    Спрете с тоя антифриз бе хора.Не върши работа при псета!

    Коментиран от #13

  • 8 гост

    26 0 Отговор
    Сега всеки, който е бездействал по сигналите на хората да се нареди до собственика, защото хем искате хората да са търпеливи и демократични като се обръщат към държавните органи за съдействие, хем държавата бездейства и ето какво се получава. Как ще го обясните това на роднините на това момче? Ами те подаваха сигнали, ама ние нищо ефективно не направихме и зверовете изядоха сина ви?
  • 9 Еколог

    3 12 Отговор
    И сега какво, ще убият кученцата заради некъв човек. Егати скапаната държава.

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 мислещ

    9 3 Отговор

    До коментар #9 от "Еколог":

    Това не са кучета, а хибриди. В природата такова куче няма.

    Коментиран от #15

  • 13 Реалист

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Гоуст":

    Върши работа - в него има боракс които обаче действа като при всяка отрова "на килограм" докато се натрупа над критичната за понасяне доза. В концентрата има по-вече. Чудесен е за тровене на домашни мравки - пият и носят и в мравуняка и цялия рой си отива заедно с царицата.
  • 14 vladimir vladimirov

    5 2 Отговор
    Само простак ще си купи къща във Владо Тричков за 22 000 евро. Пълен олигофрен!
  • 15 Кане корсо

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "мислещ":

    Много познания имате, а знаете ли, че са ползвани в дълбока древност за лов на едър дивеч, като глигани иса пазили стадата, или че са охранявали римската империя и са служили във войската.. Иначе хибрид хахахха произлизат от молосите, ама какво да обяснявам на разбирач, като вас
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.