1 056 7

Кметът на район „Северен” в Пловдив остава в ареста

В съдебната зала Ралев пожела да бъде пуснат на свобода, бил в едномечесен неплатен отпуск, който можел и да удължи, за да не пречи на разследването

Кметът на район „Северен” в Пловдив остава в ареста

Кметът на район „Северен” в Пловдив Ральо Ралев и соченият за негов съучастник Иван Делевски остават в ареста. Това реши Специализираният апелативен наказателен съд, предава Нова телевизия.

Ралев е обвинен за търговия с влияние и искане на подкуп от 60 000 лева от строителен предприемач. Срещу сумата трябвало да даде разрешително за строеж.

В съдебната зала Ралев пожела да бъде пуснат на свобода. Уточни, че е в едномесечен неплатен отпуск, който можел и да удължи, за да е сигурно, че няма да пречи на разследването.

Ралев и Делевски бяха задържани в края на май. Тогава от прокуратурата съобщиха, че са следили кмета в рамките на 5 месеца и сравниха случая му с този на бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Batushka
  Отговор
  1 21:27  11.06.19
  Всички симпатяги в ГЕРБ...у всичките има нещо здраво народно издълбоко сбъркано...
 • Ъммм
  Отговор
  2 21:31  11.06.19
  Не ми се струва на много властен. Ние народа викаме кога ще видим политици от класата на Бойко и Цецо в затвора. Махни ги тези кметове. Те са заменими и излишни като цяло нямат грам власт. Те си мислят че са недосегаеми като Бойко и Цецо. Но те са тези които управляват полицията и те са тези които ги режат такива кметове. Кога ще видя супер властен недосегаем политик в затвора? КОГА!!!
 • Краси
  Отговор
  3 21:32  11.06.19
  Що така бе Ралев, що така бе Цацаров...

 • розово
  Отговор
  4 21:54  11.06.19
  Ралев добре се е справял с вземането. Сега следва да видим ще се справи ли с даването.
 • А Костинброд?
  Отговор
  5 06:47  12.06.19
  А кога ще направят проверка У Костинброд? Да се види как е направен водният цикъл. Да се види как са изхарчени милиони.. Да се види как населението няма редовно вода..и ако има е кална Да се види как минералната вода я ползва само един завод а не града.
 • вяра надежда и любов
  Отговор
  6 11:41  12.06.19
  а кога ще проверят и райнният квет на общена Илинден София - май и тоз неграмотник се е облажил с къща за гости в с Дръмша - има ки човечеца с купената диплома за висШО И КАФЕНЦА В СЕВЕРНИЯТ ПАРК, И ПРЪСнаТИ ИЗ ЦЯЛАТА АЛЕЙКА МАСИЧКИ, И МНОГО ПРИДОБИВКИ - не напразно носи чувалите с бюлетини в Арена Армеец...имало далавера за тава поведение ...
 • Прост народ
  Отговор
  7 15:55  12.06.19
  Пак да гласувате за гербаджийчетата да са ви кметове че да ви тръскат всеки ден

Напиши коментар:


Публикувай