11 Юни, 2019 21:12 1 366 7

Кметът на район „Северен” в Пловдив остава в ареста

  • ральо ралев-
  • северен-
  • арест

В съдебната зала Ралев пожела да бъде пуснат на свобода, бил в едномечесен неплатен отпуск, който можел и да удължи, за да не пречи на разследването

Кметът на район „Северен” в Пловдив остава в ареста - 1

Кметът на район „Северен” в Пловдив Ральо Ралев и соченият за негов съучастник Иван Делевски остават в ареста. Това реши Специализираният апелативен наказателен съд, предава Нова телевизия.

Ралев е обвинен за търговия с влияние и искане на подкуп от 60 000 лева от строителен предприемач. Срещу сумата трябвало да даде разрешително за строеж.

В съдебната зала Ралев пожела да бъде пуснат на свобода. Уточни, че е в едномесечен неплатен отпуск, който можел и да удължи, за да е сигурно, че няма да пречи на разследването.

Ралев и Делевски бяха задържани в края на май. Тогава от прокуратурата съобщиха, че са следили кмета в рамките на 5 месеца и сравниха случая му с този на бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    7 3 Отговор
    Всички симпатяги в ГЕРБ...у всичките има нещо здраво народно издълбоко сбъркано...
  • 2 Ъммм

    6 3 Отговор
    Не ми се струва на много властен. Ние народа викаме кога ще видим политици от класата на Бойко и Цецо в затвора. Махни ги тези кметове. Те са заменими и излишни като цяло нямат грам власт. Те си мислят че са недосегаеми като Бойко и Цецо. Но те са тези които управляват полицията и те са тези които ги режат такива кметове. Кога ще видя супер властен недосегаем политик в затвора? КОГА!!!
  • 3 Краси

    4 2 Отговор
    Що така бе Ралев, що така бе Цацаров...
  • 4 розово

    5 0 Отговор
    Ралев добре се е справял с вземането. Сега следва да видим ще се справи ли с даването.
  • 5 А Костинброд?

    5 0 Отговор
    А кога ще направят проверка У Костинброд?
    Да се види как е направен водният цикъл.
    Да се види как са изхарчени милиони..
    Да се види как населението няма редовно вода..и ако има е кална
    Да се види как минералната вода я ползва само един завод а не града.
  • 6 вяра надежда и любов

    1 0 Отговор
    а кога ще проверят и райнният квет на общена Илинден София - май и тоз неграмотник се е облажил с къща за гости в с Дръмша - има ки човечеца с купената диплома за висШО И КАФЕНЦА В СЕВЕРНИЯТ ПАРК, И ПРЪСнаТИ ИЗ ЦЯЛАТА АЛЕЙКА МАСИЧКИ, И МНОГО ПРИДОБИВКИ - не напразно носи чувалите с бюлетини в Арена Армеец...имало далавера за тава поведение ...
  • 7 Прост народ

    1 1 Отговор
    Пак да гласувате за гербаджийчетата да са ви кметове че да ви тръскат всеки ден