Last news in Fakti

18 Юни, 2019 08:30 23 688 99

Легендарният Васил Илиев респектирал полицаите с бухалки

  • васил илиев-
  • вис

Спомени от мутренските времена

Легендарният подземен бос Васил Илиев е респектирал полицаите с бухалки! Това призна пред в. "България днес" един от най-старите кръчмари в София - чичо Киро. Той държи малко ресторантче на улица "Будапеща" в центъра на столицата вече повече от 40 години. Ресторантьорът признава, че често е обслужвал Васко Илиев в своето заведение в годините на ранната демокрация.

Двамата дори се сближили, а чичо Киро, който скоро ще навърши 80 години, още пази спомени за тартора на ВИС-2. Убийството на емблематичния бос на ВИС-2, което до ден днешен остана неразкрито, беше извършено на 25 април 1995 г. Илиев имаше свое прочуто заведение "Мираж" в столичния квартал "Гоце Делчев". Ресторантът стана популярен в средата на 90-те години, след като точно пред него беше убит президентът на застрахователната фирма ВИС-2.

"Няколко пъти съм бил в заведението на Васко Илиев "Мираж". Познаваме се още отпреди това. Познавах много борци. Веднъж сядаме на една маса, ядем, пием и искаме сметката. А сервитьорът ни показва една тъмна маса в дъното и казва: "Шефът е там и каза, че всичко е за негова сметка". След това Васко дойде и каза: "Отвън ви чака една жигула, качвате се и ще ви закара, където поискате". Аз тогава все още нямах кола и приех", разказва чичо Киро. Той няма да забрави как хората на Васко Илиев са респектирали полицаите по онези години.

"Качихме се в жигулата и още след 200 метра ни спряха катаджии. Искат документите, а шофьорът се обърна и извади изпод седалката една огромна бухалка. Каза за кого работи, а полицаят отвърна: "Лека вечер ви пожелавам, момчета!"

"След това шофьорът на Васко ме закара до моята кръчма и го поканих да пие едно уиски, но го питах да няма проблеми след това. Той не се притесни и обърна 3 уискита, даже искаше още, но го отпратих", припомня опитният ресторантьор. Той разкрива и какво най-много е обичал да поръчва Васко Илиев в неговото заведение.

"Веднъж Васко Илиев дойде с цяла компания в кръчмата. Водеше със себе си и гадже. Направихме им любимите пържоли със сос "Зингара". Девойката му вика: "На мен от пържоли ми е писнало, не искам". Тогава Васко я накара насила да пробва и тя остана очарована от храната. Искаше още. Оставиха огромен бакшиш", споделя чичо Киро. Тайният кръчмар на Васко Илиев не е забравил и годините на рекет.

"Веднъж бяха седнали две мутри на една от масите ми. Единият ми вика: "Искаме по 500 марки на месец да те пазим"! Отвърнах им: "От какво ще ме пазите, от забременяване ли". Уговорихме се да минат след няколко дни да се разберем. На третия ден дойдоха. Питат: "Какво става?". "Готово, всичко е уредено", казах им. Погледнах единия и му казах: "Да те питам, вярно ли, че можеш да носиш 3 дни на бой? Искат да те возят горе на Витоша. На чист въздух". Питаха ме кой ми е казал това. Показах им лепенката на ВИС-2, която стои в кръчмата ми. След няколко дни минават покрай мен с беемвето, свиркат ми с клаксона и ме поздравяват все едно сме приятели от 100 години. Повече не ги видях", разказва кръчмарят на Васко Илиев. Признава, че често е получавал армагани от него.

"60 килограма ракия докарах лично с бележка от Васко Илиев от винпрома в Кюстендил. Прави се от вилямови круши. Раздадох я без пари и още ме е яд, че не си запазих от нея в избата", споделя чичо Киро.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буревесников

    186 6 Отговор
    Факти,вас трябва някой да ви респектира с бухалка !
  • 2 Ghost

    34 154 Отговор
    Ех че хубави времена бяха!
  • 3 МВР

    64 5 Отговор
    СИЛА НЕЗЕМНА
  • 4 Кики

    208 6 Отговор
    Успех Българио ,обикновенните бандити с държавни протекций стават герой.Това не е моята държава.
  • 5 чирпак

    137 6 Отговор
    ................и с кое точно е горд тоя ............????????

    Коментиран от #57

  • 6 Лекар БГ

    210 4 Отговор
    Много добре помня бързото развитие на мутровизацията в началото на 90-те.Нищо романтично,рицарско или хубаво не съм усетил тогава.Имаше пълен разпад на Държавата и вилнеещи борци и пр.силоваци.Имаше страх.Престъпност от най-първичен тип.Диктатурата на анцузите.Които бързо преходиха нагоре,към белите якички.И не знам защо,ни ги напомняте и набивате в очите.
    Не ги помня с добро.

    Коментиран от #51

  • 7 Миризлив пор

    165 5 Отговор
    Евала на Свободната медия, че вдигате на пиедестал едни бандити. Вие на ясно ли сте за да се изгради тази империя колко хора са заробени със заеми, иззет им е бизнеса, колко са останали инвалиди за да бъдат респектирани и колко са заровени по знайни и незнайни места? Дано никога не ви се случва яките момчета да дойдат да ви приберат и това което нямате с държавна протекция а накрая да ги видите как в съседната кръчма хвърлят пачки насам и натам.
  • 8 самотен вълк

    60 7 Отговор
    някой самотен вълк радикализиран да не ги респектира
    тоя шишляк и аверите му
    с АК на автоматична
  • 9 Фори Светулката

    64 9 Отговор
    Предлагам безплатна консултация за легална емиграция в Канада.Бог да пази България!!

    Коментиран от #30

  • 10 Извод

    96 3 Отговор
    Престъпник с престъпници, е лежа ли в затвора бе чиче. ? Всички ей такива нафталини допуснахте мутрите да разграбят държавата. Клекнахте и се надупихте на мафията, а сега ние ще плащаме...... Па сега и акъл ще ми дават как да живея
  • 11 846

    117 5 Отговор
    Жалко че го убиха, това джудже трябваше да чука камъни в Белене заедно с цялата си наркоманска свита.
  • 12 Бесен Язосец

    76 1 Отговор
    Е такива сервитьири, джепчии... и всякакви прошляци дебели се правеха на вътрешни 90 години и си въобразяваха че са някои като познаваха разни бандюхи! И сега ги има. По пропадналите кв. в София се кланят на разни абонати на Централни в Банишора.
  • 13 Ох.ох.ох

    41 3 Отговор
    Колко интересно.
    Мани мани
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 СссереМ

    31 38 Отговор
    Ето така се живееше при бсп-то,изберете си ги пак.
  • 16 НОСТРОДАМУС375

    78 6 Отговор

    До коментар #14 от "МП4GEN6t":

    МЪРШО ОТРЕПКА СИ КАТО ТЕЯ КОИТО ХВАЛИШ
  • 17 Комуниста

    59 4 Отговор

    До коментар #14 от "МП4GEN6t":

    Сигурно си някое сервитьорче или барманче от едно време. Демокрацията ви я сервираха с набързо сготвена организирана престъпност за да ви измъкнат левчетата от дюшеците кътани през соца!
  • 18 ДДРОнег

    43 0 Отговор
    Май няма голямо подобрение от тогава и сега има мутри, на които им позволяват такова държане ... Преходът в България няма да завърши, докато не свършат и мутрите, създадени може би от ДС, но със сигурност от безхаберието на тогавашните власти и корупцията им!!!
  • 19 Ацо

    70 5 Отговор
    Забравяте да споменете обаче кои бяха ментори на тези момчета,а именно бившият обслужващ персонал на комунистическата върхушка от УБО и ДС! Използваха ги да свършат мръсната работа и после ги ликвидираха един по един!
  • 20 Бойко

    56 9 Отговор
    Сега и аз ви респектирам само че не с бухалка а със глад и мизерия ако не слушате ще ръфате асвалт от магистралите ми еднодневки.

    Коментиран от #29

  • 21 държавна сигурност еоод

    109 6 Отговор

    До коментар #14 от "МП4GEN6t":

    Ти си изключително прост, ама много ПРОСТ!
    Кой ми даваш за пример бе, шушляк, някакви долни престъпници, слуги на ДС мафията, точно тия не са правили, каквото си искат, били са РОБИ, на Държавна сигурност и БКП, които създадоха групировките, за да насочат парите в техните сметки, включително и чрез силови методи!
    Тия момчета не са има никакви сърца, били са бездушни изпълнители, лузър, на които са им обещали пари и слава, използваха ги, употребиха ги, като долни к*рви и ги изплюха, застреляха ги, като кучета!
    Тия лумпени не са постигнали нищо в живота, който вече не живеят, не са създали нищо полезно и градивно и само глупаците ще ги помнят с уважение, защото само простият човек си мисли, че всичко е ПАРИ, не приятелю, не ВСИЧКО Е ПАРИ на този Свят!
    Точно тези, които работят честно, за да хранят семействата си са най-достойните и сърцати хора, не простите борци!
  • 22 Име

    46 3 Отговор
    Кога в Германия ще си хвалят престъпниците?
    Но те не са велики като нас.
    Айде сега напийте до несвяст и викайте като луди - Българи юнаци.
    То всичко ни е на гърба.
    Но по-лошо е, че е на гърба и на децата ни.
  • 23 Киро Кироооооо

    28 3 Отговор
    Хората са разкични, факт, но КОЛТ ги изравнява, вярвайте ми!
  • 24 Комуниста

    38 4 Отговор
    Закоравел бок...к гледай какви спомени го греят. Кефи се на беззаконието ако случайно не сте рабрали!
  • 25 Агент Лостов

    33 3 Отговор

    До коментар #14 от "МП4GEN6t":

    МП4GEN6t...ще рече малък палчо, четвърта генерация шут, гаси тоа комп.,че абиш тока бадева!
  • 26 s7un7

    42 4 Отговор
    Добре, че го утрепаха тоя, както и други като него, но за жалост останаха още
  • 27 Диамантената ръка

    38 3 Отговор
    Да, каква ода за народните закрилници... Бухалки, уискита, жигули, гаджета, лепенки, чичо Киро, еееех...
  • 28 героите на прехода

    39 0 Отговор
    чудя се как още не са създали учебник в който да пише само за такива герои като васко, увода разбира се трябва да почва с луканов.
  • 29 месара

    16 27 Отговор

    До коментар #20 от "Бойко":

    къде има глад и мизерия бе бузлуджанско кюфте? глад и мизерия имаше по времето на бсп, СМЕШКООООО!

    Коментиран от #32

  • 30 Жоже

    24 5 Отговор

    До коментар #9 от "Фори Светулката":

    ДА точно в Канада иди, да те шляпат педалите по челото с паламарките си на улицата докато пазаруваш с детето си...
    От целия западен свят Канада, Швеция и Норвегия са най-бързо разпадащите се за нормален живот ама бягай натам!
  • 31 Ники

    28 3 Отговор
    Легендарният мухльо , може да се поръча сега още едно питие ...за да си го пие в гроба. Барабар с още други мухльовци , като брат му. Наздраве мухльовци!!! Да сте живи и здрави.
  • 32 Селянин

    42 12 Отговор

    До коментар #29 от "месара":

    Смешко жалък по времето на ГРОБ масовите заплати са около 700-800 лв от години. По времето на БСП(които са със същите корени, но поне имат срам някой от тях) заплатите бяха 500-600 лв масово, НО ЦЕНИТЕ ПРИ ТЯХ бяха 2 ПЪТИ ПО-НИСКИ! Да не говорим, как преди прословутата финансова криза и преди да влезем в ЕС имаше заплати по 2000 лв на места при цени пак 2 пъти по-ниски от сегашните! И не ти говоря за IT сектора, където заплатите не се определят от нашето правителство обаче нашето правителство удобно ги ползва в статистиките си, говоря ти за масовата заплата на работници. Всеки нормален човек помни това и помни как имахме под 20 милиарда външен дълг. Всеки знае как в момента гоним 40 милиарда външен дълг + милиарди субсидии от ЕС ПРОФУКАНИ за частни острови, вили, апартаменти, коли и шампанско по тузарски курорти! Бъди спокоен хората виждат тия неща и могат да си преценят кога и къде са били по-добре.

    Коментиран от #53

  • 33 Чичо

    5 47 Отговор
    Ех, хубави времена бяха (тези и времето преди тях). Пък и Васил Илиев беше велика личност. Няма такива в днешно време, уви.

    Коментиран от #39

  • 34 Бай Тошо

    47 3 Отговор
    Интересно преди 89-та къде бяха тия мутри, и защо тогава не показваха на полицията бухалки ?

    Коментиран от #44

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 як копелдак

    36 1 Отговор
    Сега шофьорите и пазвантите на тия мутрагени ни управляват, очаква ни светло бъдеще в мангало/България.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Свако

    21 3 Отговор
    Ех, що ли не те ”оставиха” и тебе при него и при времето му...и ти - доволен, и ние, дето не можем да оценим ”величието” им - двойно повече...
  • 39 Свако

    18 3 Отговор

    До коментар #33 от "Чичо":

    # 38 е за такива като тебе, дето ги гони ”носталгията”...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 горан

    25 1 Отговор
    и сега остана песни да запеем за мутрите тези са новите хайдути, бият башибузука „ полицаите„ и защитават раята
  • 42 t6NEG4ПМ

    18 2 Отговор

    До коментар #40 от "МП4GEN6t":

    Дуй его, большой ублюдок!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Ники

    32 3 Отговор
    Васо- Чекията бил легендарен. Хахахаха С какво точно? С това че го гръмнаха като куче ли? Хахахаха
  • 47 Любопитко

    26 4 Отговор
    Кажете ми , добри хора, този ”гений на мисълта, ”МП4GEN6t”, само наквасен ли е, или за капак е и надрусан???
  • 48 Божкейъъйййъ6767

    4 15 Отговор
    Атанасова??Васко Илиев не е убит пред "Мираж",а е застрелян на ул."Луи Айер" на около 250-300 м от ресторанта.Попрочетете малко преди да пишете нещо за някого.Толкова е лесно..Между другото самото име на В.Илиев бе респект тогава,а това с бухалките мисля че е пресолено от господина...Братята Илиеви необичаха това безмисленно перчене с бухалки и от друго естество.Но когато се налагаше ги използваха.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Haralampiii

    33 3 Отговор
    Каква ЛЕГЕНДА е тоя боклук,които заля България с наркотици,насилие,проституция,мутрагени ???????
  • 51 Реалист

    20 2 Отговор

    До коментар #6 от "Лекар БГ":

    Ами мутризираха начело с фолкаджии като учиндолския едно цяло поколение и продължават с глупостите. Мислят си че са мноооого оригинални и четени, а са жълта дрислива медия.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 месара

    7 17 Отговор

    До коментар #32 от "Селянин":

    не ми цитирай бсп статистики бе другарю селянин. като не можеш да се реализираш ходи си на село, пробвай се домати да садиш, ама и това е работа. на такива като теб никой не може да помогне, ти си от тия дето всичко и всички са им виновни!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Хитър Потър

    24 2 Отговор
    Скъпи другарки и другари ... Усещам някаква тъга и носталгия по изминалите "славни" времена на бухалките и дивашки рекет ...? Не тъгувайте нищо не е променено ... Само формата ... Същите тези който останаха, като изпозастреляха "другарите" си, сега пак ви рекетитат ... Но вече финно под формата на данъци, акцизи, сметки, безброй такси, лицензи, мижави стипендии, пардон ... "заплати"... "пенсии" и всичко друго каквото се сетите ... Така, че не тъгувайте драги мои ... ТЕ са тук... И се грижат за вас ... Гледайте Винету и няма да ви е скучни никак ... ✨😂😂😂👏🥃
  • 57 КАРМА

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "чирпак":

    С това, че по силата на случайни обстоятелства е станал приближен на най-силния човек в държавата през 90-те години. Както например пък други са имали нещастието, вече поради нещастно стечение на обстоятелствата да бъдат жертви на същия този бос! КАРМА Е ВСИЧКО, КАРМА! Как болшинството от хората, някои от които високо образовани, с компетенции, знания и желание за работа, биват тотално мачкани и безжалостно експлоатирани, за да си отидат преждевременно от този свят, много даже недочакали пенсия?! И как, от друга страна, едно малцинство живее в охолство и винаги е на гребена на вълната, рекламирано от продажните медии кат преуспяло, а от друга страна това малцинство никога не СИ Е МРЪДВАЛО ПРЪСТА ДА РАБОТИ?!?! Явно всичко си има кармична предопределеност, та така и този конкретен случай.
  • 58 Мемет

    23 2 Отговор
    Тоя дъртак на голям ограч от миналото ли се прави? Аман от такива дето са били много оборотни, ама някога!
  • 59 Бивш полицай

    22 2 Отговор
    Бивш негър и бивш полицай няма но явно съм пропуснал момента с респектирането /с бухалките/защото когато се налагаше ние да ги респектираме ни говореха на Вие и нещо забравя ха за бухалките и се молеха ако може но ако може да звъннат на адвокат Може чичката да е сбъркал Пощальон с полицай ако е шмръкнал нещо не качествено Смешник си бате
  • 60 Владов

    26 1 Отговор
    Какъв легендарен!?Най-долен престъпник.А вие журналисти мислете малко поне.С тези заглавия прочетени от дете карате да изглежда престъпника герой.Засрамете се!!!!!
  • 61 Владов

    20 0 Отговор
    И защо не сложите снимки на разбити бизнеси и разплакани майки от него и наркотиците които е продавал?Сигурно защото ви е по-лесно а!?Сензацийка и си живуркаме лесно.
  • 62 ИТ гуру

    13 3 Отговор

    До коментар #55 от "МП4GEN6t":

    Пич, разбрахме те, че хейтваш всичко живо де що не е мутра, а ти с кво можеш да ми се похвалиш??? Аз например с xК заплата, тренирал съм американци на Apache HTTP, рационализирал съм десетки query-та и съм писал стотици страници XML код...
  • 63 t6NEG4ПМ

    14 0 Отговор

    До коментар #49 от "МП4GEN6t":

    Цитат: " Този гений не пие и не взима забранени вещества, а се храни здравословно и доста спортува,". "Геният" папкал здравословно и не зобкал забранени вещества... Само дето накрая взел свръхдоза/преял с олово... И "спортувал " с бухалки... Ей, само с бухалки или ги "съчеравал" и с обръчи? Иначе казано - какъвто и" геният" - таквиз и поклонниците му...
  • 64 гнида

    16 2 Отговор
    Откога рекетьорите , мутрите и другите престъпници са легендарни ! Добре , че отминаха тези времена ! Не ги възкресявайте !
  • 65 gruh

    8 0 Отговор
    Селяндурщина до шия.
  • 66 ххх

    13 0 Отговор
    кръчмар,сервитьор на снимка да ги видиш -шамар трябва да им опънеш.
  • 67 калигула

    2 20 Отговор
    абе вие да не си мислите че е така са ходили при обикновените хора и са им вземали парите просто ей така,нали са ги вземали от хора които са нямали и един ден трудов стаж,хора забогатели от далавери.А знаете ли че спецялно братята Илиеви колко пари са дарявали на църкви,болници училища и др.колко деца са спасили като са им плащали операциите в чужбина.Но това малцина го знаят.

    Коментиран от #70

  • 68 Бай Коце

    14 0 Отговор
    Мутрок, големец, отворко, ама го изгризаха червеите.
  • 69 Иван Донев

    11 0 Отговор
    Всичко звучи като да е така, но кой ще го потвърди?
    Преди 25 години как и какво било е много лесно да се пише.
    Това ми прилича на статиите менте, които запълват тиража или сайта само, за да има нещо по страниците.
    Утре и аз ще сложа една снимка на пенсионер върху друга снимка на Андрей Луканов и ще напиша, че това е бил неговия ковчежник. От там насетне една история и четете и ахкайте.
    Пълни глупости.
  • 70 Цугцванг

    10 0 Отговор

    До коментар #67 от "калигула":

    Душицо, знаеш ли какво е цугцванг в шаха? Липса на печеливш ход. Те и ти си така с 0тпадъка от снимката! A случайно и да си изпуснал, е скоро БПЦ ще го канонизира и за светец???
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 дсцс

    11 0 Отговор
    И накрая се нареспектира аххахахахха. Че й легендарния го писали ахаххахахаххахахахах
  • 74 Ав. Кал.

    4 11 Отговор

    До коментар #40 от "МП4GEN6t":

    Няма да дойде вашето време: ДС+БСП+мафия никога вече ! Пий една дълга ракия и забрави за тези мръсни времена бандюго! Бойко добре ви лекува в челото. Да е жив,здрав и да ни управлява още много мандати !

    Коментиран от #77

  • 75 Алл

    16 0 Отговор
    Васко респектирал,щото му изсипвали пари с чувалите и имал чадър от политици.Иначе незнам какво ще респектира това петле ,което се е състезавало на около 50кг.,даже ако не се лъжа точно 48кг категория.Каквото го превъзнасят...краткотраен бушон,от най -тъпите .Държавна сигурност зад него и респектира...бум бум
  • 76 чук

    3 0 Отговор
    всички гадове на сапун
  • 77 Любопитко

    10 1 Отговор

    До коментар #74 от "Ав. Кал.":

    Цитат: " Бойко добре ви лекува в челото". Деликатно намекваш, че този и брат му са били маши на Бочко, и като са свършили мръсната работа, Бокича ги е "отсвирил" ? Вай-вай-вай... Що тъй клепаш "слънцето", а???
  • 78 Някой зад граница

    8 0 Отговор
    Ето така се създават легендите. Просто го оставете да си отговаря на въпросите на Петърчо.

    Коментиран от #79

  • 79 Легендарник

    10 0 Отговор

    До коментар #78 от "Някой зад граница":

    Създават се "легендите", ама ако хване дикиш... А като гледам коментарите, всички, дето в и под статията се напъваха да излъскат "имиджа" на ВИ, не му изписаха вежди, ами му извадиха очи... Докато има хора, помнещи онова не толкова далечно време, напъните за "олегендаряване" на изверги като ВИ ще търпят провал след провал...
  • 80 Plovdiv

    1 10 Отговор
    Като човек, роден през 1971 г, мога да се подпиша с двете ръце, че в тези години обикновените хора имаха много повече сигурност и спокойствие, отколкото днес!
  • 81 Истина

    14 0 Отговор
    Истината за т.нар.преход.Държавна сигурност изпра парите на БКП чрез тези"герои".И след това ги изби един по един.Това е.Нищо сложно.Ние да му мислим и нашите деца.Те си оправиха математиката.Елементарно Уотсън.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 животновъд

    4 0 Отговор
    Я извади на американски или дори не на американски а на руски полицай бухалка! Товаще е последния ти спомен от този живот.
  • 84 Qsen kolev

    1 12 Отговор
    Всички вие дето го плювате Васил и хора като него истината е една и си го набийте в главите че тоя човек поне е постигнал нещо в живота а вие с жалко то си съществуване дето и аз не знам защо живеете и кой ви знае че въобще сте живи освен майките и бащите ви???!!! Тоя човек на балканите кадето и да му кажеш името всички го знаят и вие мишки еди милион години да живеете не може те да видите това което Васил е видял от живота.!!! Така че не знам само защо го плювате - най вероятно завист, злоба която е присъща на 99% от населението на България за жалост!!! И ако някой съм го обидил-не се извинявам защото това е истината а тя обикновено най боли и най трудно се приема!!!

    Коментиран от #86

  • 85 Qsen kolev

    2 15 Отговор
    Всички вие дето го плювате Васил и хора като него истината е една и си го набийте в главите че тоя човек поне е постигнал нещо в живота а вие с жалко то си съществуване дето и аз не знам защо живеете и кой ви знае че въобще сте живи освен майките и бащите ви???!!! Тоя човек на балканите кадето и да му кажеш името всички го знаят и вие мишки еди милион години да живеете не може те да видите това което Васил е видял от живота.!!! Така че не знам само защо го плювате - най вероятно завист, злоба която е присъща на 99% от населението на България за жалост!!! И ако някой съм го обидил-не се извинявам защото това е истината а тя обикновено най боли и най трудно се приема!!!

    Коментиран от #88

  • 86 Любопитко

    14 1 Отговор

    До коментар #84 от "Qsen kolev":

    Какво е постигнал? Два на един без комин, и то в съкратени срокове? То тебе ако питат , от това да почерниш живота на хиляди хора по-голямо постижение няма...Ако е така, няма да ти противореча...

    Коментиран от #87

  • 87 Qsen kolev

    1 11 Отговор

    До коментар #86 от "Любопитко":

    Я дай някоя новина - не искам хиляди хора а двама трима само да ми кажеш дето им е почернил живота. А иначе за гробищата си прав. Всички ние сме за там въпроса е само кой и кога

    Коментиран от #91

  • 88 Иван Донев

    12 1 Отговор

    До коментар #85 от "Qsen kolev":

    Един милион години казваш...?!
    Ти на колко си бе недоносляк малък, та се изразяваш така по детски?
    Ако си на възраст значи си инфантилен, а ако си още малък значи си много глупав!
    Ти въобще някога имал ли си досег с такива хора или ти се иска да си бил от тях, защото си слушал много истории?
    Да величаеш бандити е много глупаво!
  • 89 Шефьор

    12 0 Отговор
    От прочетеното разбрах, колко му е акъла на чичо Киро!
  • 90 Момчил Петков

    14 0 Отговор

    До коментар #45 от "МП4GEN6t":

    Само ме интересува толкова тъп ли си се родил или си ходил на допълнителни курсове ? Изумителен коментар значи ако повечето хора били като Васил сме щели да бъдем Швейцария ??? ти сериозно ли ?
    Само се чудя кой ще измисли Ролекс ?? Васил или Жоро ? Освен тъп лошото е че си и неосведомен понеже те наистина бяха маши в ръцете на бившия номенклатурен апарат и когато станаха ненужни или потенциално опасни ги остреляха като пилци
  • 91 Любопитко

    11 0 Отговор

    До коментар #87 от "Qsen kolev":

    Цитат: ”Я дай някоя новина - не искам хиляди хора а двама трима само да ми кажеш дето им е почернил живота. ”. Примерно някъде в началото на ”славната си трудова биография” (1988) ВИ, съпроводен от Иво Карамански, се озовал в Унгария, където двамцата юноши бледи , според не един и два източника в интернет, ” ..крадат коли и правят измами с валута, злато и др...”.Имената на бастисаните от тях унгарци ли искаш? Ищван, Золтан и Ференц удовлетворяват ли те?
  • 92 Гост

    1 13 Отговор
    Мир на праха на тези момчета. По тяхно време, и какво. Мен никой не ме е закачал. С една бухалка няколко човека са плаши полицията. Вие дето плюе те тук, колко бяхте на протестите и се уплашихте от полицията. Защо, непрекъснато се оплаквате, а търпите терора. Сега , наркотиците да не би да са изчезнали. Тези момчета се раздаваха. Убиха ги тия които , ни държат сега на каишка. Ай де и оплачете се, ама няма на кого. Където и да отидем ни гледат в ръцете и ни рекитират без да се усещаме. Колко са ви заплатите на вас, и колко са ви сметките. Били лоши. Ами то сега , цялата ни управа и система е лоша. Лоши, ама, гладни хора , са хранели и раздавали, сега умират деца, а пари нема. Тия момчета ако бяха живи, нямаше да допуснат, майките да седят на улицата, с болните си деца. Ще ви кажа, защо съм сигурна. Аз съм разведена, с две деца. Моят мъж пари не даваше за нищо, но имаше. Едно , момче както вие казвате лошо, го вана с много пари , и му каза. Давам ти шофьора си, вземаш, жена си и отивате до Варна, и пазари каквото тя ти каже за децата, и останалите пари и ги даваш. Иначе ще се разправяш с мен. А като разбра че и ме беше и тормозеше, непрекъснато, леле, няма да ви казвам. Не нищо не му направи, все пак се познават, но този мой бивш повече не ме закачи . Никой не е лош, ако сам за себе си не си лош. Никой никого не кара да, взима наркотици, да краде, да се прави на отвор ко. Така че те бяха момчета на прехода, а сега е още по лошо, а тях

    Коментиран от #94

  • 93 Гост

    1 10 Отговор
    Ги очисти ха още по лоши дето сега, ни мачкат и 6нищожават като народ.
  • 94 ...

    14 0 Отговор

    До коментар #92 от "Гост":

    Ха, още един "целивател " на мутренски "трибуквия" изпълзя . Каквито и "оди" да посвещаваш на отпадъците ("момченцата"), в по-горна категория няма да ги прехвърлиш! Днешните ("Зъркели" брендовци и вся остальная сволоч) отпадъци са баш от ТЯХНОТО котило...
  • 95 Любопитко

    8 2 Отговор
    Бочко поне бил прочел "Винету"...Циганинът с белия костюм. дето дъни кючек на снимката, някой знае ли дали поне "Оцеола" е прочел???
  • 96 Гост

    2 5 Отговор
    До 94, никого не защитавам. Просто има, една приказка. Не посягай, за лъжица та, която не е за теб. И като ги избиха, какво да не би всичко да е окей. Просто има, мутри и мутри. Аз съм виждала много такива лоши момчета, но още съм жива, нали. Работила съм в кк комплекс, и няма как да не виждам, но да не говорим и за хората от политиката. Те не са по добри. И тях съм виждала. Що сега затворите с какви са пълни. С наркомани. А къде са подкупните ни политици и обирджии. Дела, дела, а осъдени няма. Защо , тези трябваше да умрът без съд и присъда. Ами като са лоши да бяха ги осъдели, защо ги избиха. Значи има причина, има мотив. Пречиш и бум бам. Така ли, ами колко пречат сега на държавата, на народа и кво, нищо. Слагат белезници те и накрая невинни. Тук въпросът е. Преди ги гърмяха, а после, се започна на инфаркт, и самоубийство. Или се самоубил, или, умрял от инфаркт. Щото така е по лесно.

    Коментиран от #97, #99

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ...

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "Гост":

    Любезна ми госпожо, трудно е да се напипа основната мисъл в многословните ти коментари. Може би тя е, че като са ги убили ”момченцата” (ах, без малко да се просълзя от този евфемизъм за закоравели к@тuлu като тях...) - по-хубаво ли е станало за редовия гражданин? Във всеки случай по-лошо НЕ му е станало! А ако не ги бяха убили, сигурно щяха да са още едни като ”братята” Галеви - хванати от липсата, нейде през девет земи в десета, недостижими за правосъдие, но теглещи от там конците на своя т.н. ”бизнес”...