Last news in Fakti

18 Юни, 2019 10:28 2 729 7

Жена се качи зад волана след литър твърдо

  • жена-
  • твърд алкохол-
  • дреген

Дрегерът на полицаите от РУП-Поморие отчел 3,36 промила, водачката отказала кръвна проба

Жена се качи зад волана след литър твърдо - 1
Снимката е илюстративна

Поморийка постави нов рекорд за тази година, след като седна зад волана на БМВ-то си след убийствен запой и около 22 часа в събота допусна катастрофа с материални щети. Инцидентът е станал на кръстовището между улиците „Македония“ и „Солна“, пише "Флагман".

Пристигналите на място полицаи веднага разбрали, че 39-годишната жена е пияна и я тествали с дрегер. Апаратът отчел рекордните 3,36 промила – количество, равняващо са на близо литър твърдо.

Тя е отказала да даде кръв за химичен анализ. Книжката ѝ е отнета моментално, а самата тя е пренощувала в ареста. Образувано е бързо полицейско производство.

Друг претендент за титлата „пиян шофьор на годината“ е от руенското с. Мрежичко. Вчера неговата Опел Вектра е спряна от служители на РУП-Руен в района на разклона на родното му село. Опел Вектрата се държала странно на пътя и това провокирало проверката.

Полицаите веднага разбрали, че водачът е пиян и последвал тест с дрегер. Апаратът обаче отчел „само“ 2,78 промила. Мъжът е задържан за 24 часа, книжката му е отнета.

По двата случая са образувани бързи полицейски производства.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    15 5 Отговор
    На жените трябва да им се забрани да карат коли !
  • 2 Nikolov

    6 4 Отговор
    Тази е отекла, а колко не са? Колко по морето духат на другия дрегер?
  • 3 Защитник

    8 7 Отговор
    Жената вероятно е била рускиня.В Поморие руснаците наброяват около 70% от населението,така че е твърде вероятно.Така наречените ни братушки не пият те се наливат.За тях това е нормално да караш пил.Аз ги познавам много добре от пътуванията ми до Русия.Само погледнете в Ютуб клипчетата.За другия герой може да е пробвал ракийката на комшията и на връщане да е объркал пътя.Минал през грешното място. Да ги накажат с Цялата строгост на Закона но невярвам. Сигурно ще минат по бързата процедура и ще се разминат само с глоба и отнемане на книжката за около 1,5г.

    Коментиран от #6

  • 4 не бе

    5 2 Отговор
    тая е пасивен пияч, около нея са пили и тя е вдишвала алкохолни изпарения!
  • 5 Пиянде

    4 1 Отговор
    Обичам я тази жена !!!
  • 6 Ответник

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Защитник":

    Браво инспектор Дюдю , ти реши случая !
  • 7 Йосип Броз Тито

    1 1 Отговор
    Тая пръ*ла ако я хвана, ще и спукам бозука от е..не. Ще я дъня докато изтрезнее и ще и дам да пие бело от чучура, за да се освежи и да се свести.