Last news in Fakti

18 Юни, 2019 10:42 4 883 19

В Казанлък наръгаха военен, направил забележка за силна музика

  • казанлък-
  • наръгване

41-годишният пострадал е с опасност за живота, нападателят му е задържан

В Казанлък наръгаха военен, направил забележка за силна музика - 1

Военнослужещ е бил намушкан с нож тази сутрин в Казанлък. Инцидентът е станал около 7 часа в къща на ул. „Христо Ботев“ в града, съобщиха от МВР.

Полицията установила, че след възникнал скандал, 32-годишен мъж е намушкал с нож в
областта на корема 41-годишен, живущ в същата сграда. Пострадалият е откаран в
МБАЛ - Казанлък, където е опериран. Настанен е за лечение, с опасност за живота.
Извършителят е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък. Образувано е досъдебно
производство.

Според местната PressTV през нощта комшията на военния в къщата пускал силна музика до късно. Сутринта отново възобновил шумния купон. Когато военният слязъл да направи забележка, съседът му го посрещнал с нож.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 743

    10 32 Отговор
    Толкова е значи военен.
  • 2 АК47

    73 2 Отговор
    Грешката на военния е че не е слязъл с пищова!

    Коментиран от #3, #9

  • 3 JEEP

    42 2 Отговор

    До коментар #2 от "АК47":

    И като слезне с пищова какво? К.р и пистолет се вадят само ако ще ги ползваш. В тая "държава" има едни органи (някои от тях не знаят, че са такива) дето трябва да ги викнеш и те да си свършат работата. Това разбирасе е на теория, но пък виждаш до какво води самоуправството.
  • 4 Претоплена манджа

    18 2 Отговор
    Факторите, тая ножарска история веднъж вече ни я сервирахте вчера, ама в раздел ”България”...и утре ли да я чАкаме в менюто?

    Коментиран от #5

  • 5 Уффф...

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "Претоплена манджа":

    Фактите, не ”факторите”.
  • 6 Защитник

    24 0 Отговор
    Циганин ли е бил комшията или селски бек.Ако е бил циганин няма смисъл от съд само ще му помогнем да му се размине. Решението е целия батальон да се позабавлява с шкартото като го пусне на полигона и направят учението залавяне на диверсант като стрелят с халосни и като го заловят да му изтупат праха.

    Коментиран от #7

  • 7 Казанлъклия

    18 0 Отговор

    До коментар #6 от "Защитник":

    Цитирам: ”Решението е целия БАТАЛЬОН...”. Еееех, беше то...беше! В Казанлък, дето някога е имало три казармени района и танкова ДИВИЗИЯ, днес ще събереш роти за поне един батальон?
  • 8 правило

    11 0 Отговор
    по добре в затвора отколкото в гроба

    Коментиран от #10

  • 9 Фигаро

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "АК47":

    Кой ти каза, че има пищов в къщи. Ако е наемен войник и няма лично оръжие като физическо лице, то оръжието му е в поделението където служи. С него дава наряд и ходи по занятия с бойна стрелба. През останалото време оръжието е в каса или пирамида под охрана. И по-добре, че не е слязъл да се разправя с оръжие, защото в повечето случаи или не го използват или стават жертва на отнетото и използвано после срещу тях . Нормалните хора имат висок праг на задействане и трудно се решават да го използват срещу други хора. Бандитите, пияните и надрусаните са почти без самоконтрол. Полицаите го знаят и много внимателно си пазят оръжието при акции.
  • 10 ...

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "правило":

    Демек - по-добре двама да те водят, отколкото четирима да те носят? Военния, слава Богу, още не го е понесло карето...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Назист

    12 0 Отговор
    Мангасара да се обеси на площада до 24 часа!
  • 13 Гост

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Военнослужещ е бил намушкан с нож тази сутрин в Казанлък. Инцидентът е станал около 7 часа в къща на ул. „Христо Ботев“ в града, съобщиха от МВР.
    //fakti.bg/bulgaria/388319-karvava-sasedska-svada-v-kazanlak
    Г-н Карагьозов, кога всъщност е станало това? По Ваши данни - днес. По данни на колегата Ви - вчера. Може би Вие ни изпитвате доколко "внимаваме в час"? Това е статия от вчера, от Ваш колега! Не си ли говорите там?!
  • 14 пепи

    7 3 Отговор
    Звъни се на 112 - хора си има за това!
    Какви са тези слизаници, саморазправи, боища и тн.
    Естествено че ако се правиш на Рамбо, накрая може да си го получиш!
    Звъниш на полицията и пускаш жалби до дупка - това е варианта!
    Нека се научим най-накрая!!!

    Коментиран от #16

  • 15 гнида

    9 0 Отговор
    Съсед , а не комшия ! Интересен е етноса на комшията ... Бихте ли го споделили ?
  • 16 Ахмак

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "пепи":

    Ти да не си препил бе ,ахмак?
    Още щом им кажеш ,за какво се обаждаш, и изтриват записа.
    Все пак са на подчинение на властта - а властта пази циганопитеците- гласоподавателите на ГЕРБ.
  • 17 Късмет

    0 0 Отговор
    Късмет е извадил ... явно оня е бил пиян и ударът е дошъл малко по- високо ...иначе при нанасянето на удар с нож в коремната област обикновено се цели черния дроб ... 2 до 5 минути , никаква Бърза Помощ не може да те спаси.
    Препоръка ... видите ли човек с нож и имате възможност да избягате , просто избягайте ... това не важи в случаите, когато трябва да защитите майка, баща , детето си , жена си или друг близък човек, но тогава препоръчвам много внимателен подход и бързо изваждане от строя на нападателя , напр. с бъркане в очите без да се притеснявате , че ще ослепее или с много силен прав удар с крак , ниско долу в пищялната кост за да я счупите , но и двете неща трябва да се направят бързо , точно и много прецизно. После ще му мислите.
    ПС. Бъркането в очите не е толкова гадно , като усещане , но все пак е доста гадничко и не го препоръчвам ...то е за съвсем краен случай.
    ППС. Дано се оправи човека, а за мен носенето и продажбата на ножове с острие над 10 см., трябва да подлежи на режим.Ножът е много опасно оръжие.
    И още един съвет ...видите ли , че лицето с което сте в конфликтна ситуация и работата отива на бой, който,не можете да избегнете, си държи ръцете не пред него, което е нормалното , а отстрани до тялото или отзад , или едната отстрани или отзад, това със сигурност означава ,че държи нещо , най -вероятно нож.
    Ако разберете това на време, може би ще спасите живота си.
    Най - хубаво си купете лютив спрей от оръжеен магазин - върши добра

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Радослав

    1 0 Отговор
    Ей блъгарино... Как може да си такова племе просто, човека е бил наръган, а онзи вика, че не е бил никакъв военен щом е допуснал да бъде наръган. Вие морал имате ли?! Вие утре също може да сте на негово място и аз трябва да ви кажа, че не сте никакъв мъж щом са успели да ви наръгат ли? Мислете малко преди да се изкажете с толкова малоумен коментар, живота на всеки човек е най-важното нещо на цялото съществуване. Нямате право да говорите по такъв начин.