19 Юни, 2019 12:24 1 661 4

Откриха близо 1 тон нелегален алкохол в Пловдивско

  • алкохол-
  • контрабанда

Контрабандна "водка", "уиски","мастика" и "ром" - гаражно производство

Откриха близо 1 тон нелегален алкохол в Пловдивско - 1

Близо 1 тон нелегален алкохол са задържали митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ в района на Пловдив.

На 13 юни те извършили проверка в частен имот, намиращ се в населено място на територията на област Пловдив. В едно от гаражните помещения в имота, митническите служители открили 900 литра етилов алкохол в 1242 стъклени бутилки от по 1 и 0.7 литра с надписи "водка", "уиски","мастика" и "ром". Всички бутилки са без български акцизен бандерол.

В друг гараж на територията на имота, митническите служители се натъкнали на 50 литра течност с мирис на етилов алкохол, в пластмасови десетлитрови туби, укрити в автоканала.

За откритите общо 950 литра алкохол собствениците не са представи документи за обезпечен или платен акциз по Закона за акцизите и данъчните складове. Алкохолът е иззет. По случая е образувано досъдебно производство от разследващ митнически инспектор под надзора на Районна прокуратура Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Реалист

    6 0 Отговор
    пак киро-мангала се е развихрил предсезонно
  • 3 Реалист

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "ОТКРИХА":

    хахахаха - тукашните тролики путина до обяд ще тролят, след обед ще разнасят пърцуцата...
  • 4 тъп си

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ОТКРИХА":

    ......................