Last news in Fakti

20 Юни, 2019 20:10 4 072 13

Съседи крадат ток от Катето Евро

  • ток-
  • кражба-
  • катето евро

Теорията ѝ се затвърдила и през тази зима

Съседи крадат ток от Катето Евро - 1

Катето Евро имала съмнения, че нейни съседи крадат ток по нагла схема. Заради това сметките на актрисата най-редовно били нереално високи и тя хвърляла стотици левове на вятъра.

За измамата водещата на новото забавно шоу на бТВ – „Игрите на звездите“, се усетила още преди време, когато била за един месец затворена във „ВИП Брадър“, в къщата ѝ нямало никого, а после получила фиш за ток за 130 лева.

От енергоразпределителното дружество не могли да ѝ обяснят как е натрупана сумата, но тя си я платила като поп. Тогава загряла, че най-вероятно нейни съседи са се закачили и крадат безплатно електричество, писа в. „Ретро“.

Теорията ѝ се затвърдила и през тази зима, когато плащала супер високи сметки, а не се отоплявала на ток, защото имала котел с парно. „Бойлерът и всичко се топли от котлето. Аз готвя на газ, единственото, което пускам с ток, това е пералня и работят 2 хладилника. Не може 260 лева от 2 хладилника“, жалва се Катето.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На Евро да и го намааш у г...о

    30 4 Отговор
    Може ли фамилията ти да е Евро и да ти е скъп тока!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Също така

    18 5 Отговор
    В квартала където живее Катето явно има и много бедни хора защото редовно крадат от простора прашките и сутиените на синчето и Сашко.
  • 5 Матей

    19 4 Отговор
    Много по-вероятно е от енергото самите инкасатори да и навъртат киловати,ако е с нов електромер от тия с електронен циферблат.Не са като старите с механично зацепване,а с дистанционно и може да се командват като телевизор.Същото е с новите водомери.Отваряйте си очите,монополистите стават нагли и изобретателни.
  • 6 А Еврото

    12 6 Отговор
    Краде от цяла българия, не си е внасяла цял живот осигуровките !
  • 7 NikNay

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    Кой казва, че хладилника е само за съхранение на храна? Аз също имам два хладилника - единият за кльопачка другия за пиячка . . . . . .
  • 8 Гост

    16 1 Отговор
    Майка ми е сама, не вижда, едната ми снаха ходи сутрин и обяд , да и носи храна. Не се ползва нито печка, нито пералня, вечер ходи другата ми снаха. Аз на месеца се връщам , за по 2 дни на 15 дена. И имаме 186 лв ток. И не ме крадат съседите а инкасатор и те. Следя числата. Тия числа които са на бележката ми са по големи от тия които показва електромера..
    Обаждах се и кво, изгорил и сте го ми казват. На кого и как да се оплачем човек. За цял месец ми се събират 4 дни у дома. Мога ли за 4 дни да изразходя 186 лв . При положение че когато е зима, децата сутрин идват и палят печката, майка ми , после , с едното си око може колкото да сложи едно дръвче в камината. Даже и по някога я вземат, ту едните ту другите у тях. Благодарна съм на снахи те че гледат, баба си, моята майка. Това е безобразие. Но още не съм на вълна, да ритам вратите на тия мошеници. Не стига че плащаме куп неща измислени в тази бележка, и ддс ами и надписват.
  • 9 дндд

    6 0 Отговор
    От Катето може да се зима само Ерво, а не ток!
    Евро Кате .... дай Кате Еврото!
  • 10 Иван

    2 0 Отговор
    Съд за измамниците или един хубав бои
  • 11 Иван

    1 0 Отговор
    ако бях държавата първо почвам от депутатите после с другите слаба държава слаб народ?
  • 12 Иван

    0 1 Отговор
    Чужденците казват за българия много хубаво увас бе е хубаво сие но почти нищо нее уредено като хората куче да бях но не в българия в нидерландия- да?
  • 13 Иван

    0 0 Отговор
    В стара прага също красиво направили саго дае красиво не като нас всичко ни грозно и калпаво направено?