Last news in Fakti

22 Юни, 2019 07:58 7 957 73

Почина нападнатата от питбул 77-годишна жена

  • питбул-
  • жена-
  • монтана-
  • почина-
  • ангелина асенова-
  • дългоделци

Такива кучета трябва да се застрелят, каза жената, преди да почине

Тази сутрин в ломската болница е починала 77-годишната Ангелина Асенова, която беше нападната от питбул в монтанското село Дългоделци, съобщава BulNews.

Инцидентът стана на 11 юни около 13 часа. Кучето нападнало и бутнало на улицата възрастната жена, докато тя отивала при приятелка. При падането Ангелина си счупила шийката на тазобедрената става. Последва операция в ломската болница. Тази сутрин обаче бившата счетоводителка е починала. Все още не е ясна причината за смъртта.

"Имах чадър в ръката, посегнах към него и то избяга. След малко се върна и започна да ми души главата", разказа потърпевшата пред медиите по-рано. На помощ на жената се притекъл мъж от близката къща.

„Бях на двора и чух някой да ми вика името, сетих се, че има куче на свобода, взех мотиката и тръгнах да спася жената. Когато отидох там, тя беше паднала на асфалта пред нас, а кучето стоеше на около 15-20 метра от нея”, разказва Йордан Георгиев. "Такива кучета трябва да се застрелят, а не да се изследват дали са агресивни или не. Към 2000 лева ще ми излезе лечението, а ще има и пропуснати ползи, защото работя като счетоводител”, казва само няколко дни преди да почине Ангелина.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бактисъл

    129 16 Отговор
    Ма големи идиоти тия кучкари бей. Толкова нападения, ухапвания, осакатявания, включително на деца, включително на собствените на кучкарите деца и те пак си продължават мазната, гнусна песен: "Ма, не бойте се то не хапе!" Ма и мнозинството сме идиоти щом не сме се вдигнали още да си оправим държавата и да се спасим от кучешки, цигански тероризъм, от разграбване посредством тел. и имотни измами, "фалити", "приватизация", "концесия", "веи", "пирамиди"... оджендаряване, одрогаряване... Да спрем войната по пътищата... Да забраним мотористкият тероризъм...

    Коментиран от #10

  • 2 Коко

    33 55 Отговор
    Май кучето само си е играло след като не я е ухапало. Вината за смъртта лежи на лекарите отново - некадърно племе.
    Ангелина почивай в мир.
  • 3 Нека почива в мир

    41 8 Отговор
    Кучето го откраднете от собственика. Хвърляйте собственика в затвора. Ако не го направите взимам си тигър в България. Ще го го храним 10 човека и ще го разкарваме по улиците на България да с цел да нападне някой и да го изяде.
  • 4 Браво

    16 82 Отговор
    Кучето я бутнало то само по нейния разказ личи че кучето даже е искало да и помогне мн се радвам че е умрела тая вещица дърта зомби

    Коментиран от #61

  • 5 Петър

    71 12 Отговор
    Собствениците на такива кучета са болни хора.
  • 6 питащия

    44 5 Отговор
    Продължавам да питам и никой не отговораря от така наречените управляващи-В почти всички областни градове в страната има приюти за помияри хранят ги и ги обгрижват много добре, въпроса е-Защо няма подобни но за хора М ? Хора които ровят в кофите за боклук и се чудят как да очеляват от "демокрацията" та нима човешкия живот е по принизен от на куче помияр ?Та защо няма такива приюти спонсорирани от чужди НПО а ония спонсорират само за помиарите и държавата също , ще отговори ли някой ?

    Коментиран от #7, #56

  • 7 отговорник

    58 4 Отговор

    До коментар #6 от "питащия":

    Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, "ромите" пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете.

    Лъжата става истина, а дяволът - бог.

    Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.
  • 8 чавдар

    37 3 Отговор
    тука все едно сме в джунгла,може да бъдеш убит и изяден от кучета

    Коментиран от #14

  • 9 Веско

    23 5 Отговор
    Га стана "демокрацията" и се започна-хоп проблем с помияр хоп с проблем с "домашно" псе нахапало накого.А при бай Тоти що ги намаше тези случай ве, га бяха и виетнамците тук а ?Даже куче не се вясваше по улиците а котките с прибежки пресичаха улиците и се оглаждаха на двете страни !!!Да де, но ония казваха и даваха-Едно мяу мяу, две тик -так-Даваха два електронни часовници за котка :) !
  • 10 Антон 1

    22 5 Отговор

    До коментар #1 от "бактисъл":

    Ама това в не защото има мотористи или кучета или кучкари или педали , ами щото всички са балканци ! Тука е така ! Ние смв 80% .......както искаш така ни наречи ! Матряла кофти ‘
    То и без това няма държава ами една голяма фирма , затова съм решил за себе си - саморазправа и това е ! После ще ми мисля !

    Коментиран от #15

  • 11 Киро

    17 42 Отговор
    Питбула има толеранс към хората. Бил е провокиран,за да нападне. Породата не е агресивна към хора,а към други животни ! Не питбула е виновен,а стопанина !

    Коментиран от #16, #68

  • 12 Кина Гелева, 88 годишна

    17 47 Отговор
    Мен вчера докато отивах при внучката, ме бутна едно 6 годишно дете с колело, паднах и си счупих тазобедрената става. Сигурно и аз ще умра. Тези 6 годишните с колелета трябва да се застрелват.

    Коментиран от #28

  • 13 ИВАН

    30 3 Отговор
    Манията за кучета излезе през демокрацията - що хора направиха пари само с тая дейност - не е лошо, но вместо деца, българина започна кучета да гледа, а мангото не спи ...
  • 14 индже

    29 1 Отговор

    До коментар #8 от "чавдар":

    "В джунглата", друг път - в джунглата си въоръжен и опасен. Тука сме все едно на арената, като християните по време на Римската империя.
  • 15 бактисъл

    13 2 Отговор

    До коментар #10 от "Антон 1":

    А, по байтошово не бяхме ли балканци, че всичко беше мирно и тихо. В Сърбия, Румъния, Гърция, Турция... ядат ли кучета. Умньо.

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Антон 1

    4 4 Отговор

    До коментар #15 от "бактисъл":

    Не обиждай ! Аз съм на твоето мнение ,ама не си ме разбрал ! А , колко съм умен ,не си ти човека :) ! По-принцип българите в по голямата си част са недисциплинирани , уникални свляндури , клиширани професори !
    Добре е младото поколение ,че има някаква надежда ! Умнико !

    Коментиран от #21

  • 18 денк

    15 2 Отговор
    сложи на собствениците 500 000 лв кръвнина и готово....

    Коментиран от #27

  • 19 mediator37

    20 5 Отговор
    Трайното заселване на виетнамски работници е наложително. По татово време нямаше бездомни кучета, а надомните бяха единици, но имаше виетнамски студенти и работници във всички градове. Бих хапнал пълнен питбул с ориз по оригинална азиатска рецепта.

    Коментиран от #22, #24

  • 20 Гост

    28 3 Отговор
    Имам един познат който си взе малко питбулче и от 2-3 месечно започна да го обучава да дърпа, да го бие и да го настървява с кръв и т.н.
    В крайна сметка кучето стана голямо, но не стана агресивно и злобно както той желаеше и го пусна на улицата.....след това взе още едно и пак не може да го "дресира" и се отказа.
    Давам само пример как всичко зависи от стопанина, дори и кучето да не е агресивно не е редно да се оставя пуснато - защото хората се страхуват.
    Но не е ли това само едно от нещата което показва отчайващата действителност?
    Тотална безотговорност и незаинтересованост към всичко.....ще се грижиш за едно животно всеки ден 1 година и накрая ще го изоставиш на улицата, какво сърце и морал трябва да имаш?
    Хора с такива ценности какво общество могат да изградят? Някой задава ли си тия въпроси и осъзнавате ли че всичко е отражение от нас самите.

    Коментиран от #34

  • 21 бактисъл

    13 1 Отговор

    До коментар #17 от "Антон 1":

    Продължаваш да дръндиш глупости - искам да видя германци, французи, англичани при условията, в които сме ние, колко са дисциплинирани, уникални граждани, и нестандартни професори. Гърците, обаче, като ги понатисна кризата и заплатата им слезе на 2000 евро, за малко, почнаха да се самоубиват.

    Коментиран от #25

  • 22 заложна къща

    13 1 Отговор

    До коментар #19 от "mediator37":

    Наложително е 80-те%, да се осъзнаят и да си оправим държавата. Не да ядем кучета с ориз.
  • 23 На 77

    5 17 Отговор
    Вместо да благодари за всеки ден живот,толкова хора си отиват...То, ненаяло се на пари, смята и изчислява в пари всичко и мисли за пропуснатите ползи...Е,айде сега защо не изчислява...? Раздразни ме още вчера с коментара, че кучето трябвало да се застреля. Що не скочиш на стопанина му? Има съдба,хора!
  • 24 Хайл

    13 2 Отговор

    До коментар #19 от "mediator37":

    Ето и рецептата-държиш го гладно 3 дни и после даваш 1кг ориз да изяде,пие 2,5лт вода,колиш,печеш и да ти е сладко 😀😀😀
  • 25 ПОЗНАВАЧ

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "бактисъл":

    Това вече е видяно след Втората световна.
  • 26 Гост

    19 2 Отговор
    Бах ти кучкарите смешни. Кой пореден случай е това? Да гледаш животно е отговорност, ако не си отговорен не се захващай, особено с такива породи кучета. Накрая ще ядеш дървото, заедно с теб и мастията ти макар, че то няма вина за твоята безотговорност
  • 27 Съд и тежка присъда!

    21 4 Отговор

    До коментар #18 от "денк":

    Точно така! 20 години затвор и жестока глоба! Кучето каквато порода и да е- само на каишка навън! Никакви изключения! Това е животно, колкото и да е добро, в един момент може да стане агресивно. Разкъсани и обезобразени деца, върастни, какво е това, джунгла ли, държава ли? В цял свят има ред, тука не и не!
  • 28 Бай Кольо Пунчев 83 г.

    5 20 Отговор

    До коментар #12 от "Кина Гелева, 88 годишна":

    А,аз като ходих за пенсията заваля дъжд и се намокрих,настинах и сигур ще мра,да се засрелят облаците без съд и присъда както докато бях млад стреляхме фашагите.
  • 29 сноу

    24 4 Отговор
    Питбулът навсякъде по света е изключен от породите за домашно куче, но говнетата и отрепаняците си мислят, че с такова куче ще са най-юначни.Това куче е тъпо ,тъпо и абсолютно няма нищо в кратуната .Два етажа над мен има един посерко, дето има две които закача сутрин ,да захапят една автогума окачена на висок простир и цял ден висят ,без никакъв рефлекс да се пуснат.Тия породи трябва тотално да се забранят а не някакви си намордници и дрън -срън

    Коментиран от #38

  • 30 сиси

    7 5 Отговор
    Като не я е ухапало откъде разбрахте че е агресивно?То ли ви каза? Дъгласен съм,че трябва да има солени глоби за пуснати свободно кучета без къс повод.
  • 31 АЛЛ

    19 3 Отговор
    Спрете да си пускате кучетата ,каквито и да са.Гледам от 20г кучета включително и Пит имам и никога не съм допускал дори да изплащат някоий.Нямат работа сред хора ...и за тях не е никаква разходка.Като ви мързи си вземете котка и си пушете цигарите и чоплете семки на терасата.Заради тюфлеци и слаботокови обитаци ще имаме проблеми всички.

    Коментиран от #57, #72

  • 32 Ххх

    14 7 Отговор
    Помяри мръсни смърт за такива кучета
  • 33 Georgi

    6 16 Отговор
    Ей! Я се спрете бе! Жената е умряла от друго и,как са разбрали,какво е казала,преди да умре,а...
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Против

    7 1 Отговор
    Не знам защо не триете такива коментари като на Браво ? Аман от такива олигофрени ! Как да се оправи държавата с такива хора ? И как ще разберат дали едно куче е агресивно ? Като ухапе някой или убие някой ? Няма такава държава ! Това вече е КУЧКАРИЯ , Не България !
  • 36 Александра

    3 7 Отговор
    Моля тези които не разбират от тази порода да мълчат. Първо ако питбула е бил от, както ги наричат "сини", то това значи,че има голяма вероятност злобата да е в неговият ген.. Ако не то значи,че кучето е било научено,отгледано и най вероятно бито от стопанина си(ако има такъв). Ако е израснало на улица (което малко вероятно за питбул) то отключва автоматично агресията си, защото го е страх.Едно нормално гледано куче (дори и питбул) не би нападнало човек. Има причина за това. Както и да го гледаме човека е виновен за агресията на едно куче. Нападал ме е питбул и знам какво. Тогава собственика го беше пуснал за да гони котки. След инцидента си взех питбул и десет години по-късно аз имам два питбула. Няма нищо зло в тях. И те наистина не хапят ако не ги предизвикаш или заплашил техният стопанин. Спасявали са ми живота десетки пъти.
  • 37 Александра

    4 9 Отговор
    Ние хората сме убили повече кучета отколкото кучетата -хора.

    Коментиран от #43

  • 38 Александра

    6 11 Отговор

    До коментар #29 от "сноу":

    Извинявай ама кой е виновен. Стопанинът! Кучето няма да хукне само да хапе гумата. Нали стопанинът го кара! Кучето не е тъпо. От този ваш коментар мога да кажа,че е по-умно от вас. И аз карам моят питбул да скача да захапва гума, но с команда да я пусне. И той я изпълнява. Кучетата на вашият съсед не са обучени както трябва, но е малка вероятността да ви нападне. Като виждам вашата агресия 100% съм сигурна ,че кучетата не ви харесват.

    Коментиран от #41, #62

  • 39 1488

    8 0 Отговор
    Пак тъпи коментари само да ви чуят тъпите природозащитници сигурно ще скочат като петли.Не съм бил там не съм видял какво е станало тъпите измислени журналисти по сайтовете преувеличават много но каквото и да направим ще е късно вече.Първо тия породи не са за домашни любимци. Това куче иска да бяга 10 км на ден кой ще го направи помислете. Преди или след работа ще стане невярвам,остава второто да го пусне свободно да се разкарва и така наречения стопанин да си пуши цигарата и да си пие бирата и после уморих се много с кучето, а хайвана стои и чака идиота да си изпий пиенето.Докато не наложат забрана в градовете да се отглеждат кучета и котки проблема ще остане.Другия начин е да се задължи стопанина да мине курс за да може да се справи с отглеждането на куче или друг домашен любимец.А изхвърлянето на улицата на домашен любимец да се наказва така все едно си изхвърлил детето си на улицата. На запад ако искаш да си вземеш куче идват от тъпите организации у вас да проверят дали имаш условия за отглеждане на домашен любимец и дали си в час.Модата по кучетата дойде от насраното кралство Ханглия и от еврейска Хамерика,където ако си от средната класа и имаш къща трябва да имаш домашен любимец иначе те смятат за сноб и егоист.
  • 40 Против

    4 2 Отговор
    И какво ? Според теб е нормално ? Страшна логика ! Не"Няма страшно ,нормално " е 21 век кучета да убиват хора ? Ако се случи на тебе ще ти дойде акъла ! Евентуално ? Ей ,много разбирачи се навъдиха !
  • 41 Госта

    10 2 Отговор

    До коментар #38 от "Александра":

    Вие сте по-тъпа и от питбула,което е трудно,но не невъзможно

    Коментиран от #42

  • 42 Александра

    4 9 Отговор

    До коментар #41 от "Госта":

    Госта и по каква причина. Когато не разбираш от тази порода мълчи и не коментирай. Тази порода по-интелигентна от повечето хора.(за пример давам вас). Защо спорите с човек,който знае повече от вас. Както ние се държим с тях така и те с нас. Ние ги избиваме,гоним и т.н ,нали. Те правят същото,но не го правят,защото не ни харесват цвета на кожата, пола ,а защото се страхуват от нас. Това ще продължава и продължава докато хора като Вас не изчезнат от лицето на земята. Хората които подхождат с агресия към кучетата.По-добре не отговаряйте на този коментар ,защото това ще е доказателство за мен ,че не сте просто тъп ами направо малоумен. Приятна вечер.

    Коментиран от #45

  • 43 Ервин Ромел

    7 4 Отговор

    До коментар #37 от "Александра":

    Ти чакаш да се изравни баланса ли бе, кучкарко? Помиярите преди хората,а!? Ти си извадка от 80-те%!

    Коментиран от #46

  • 44 Александра

    3 9 Отговор
    Знаете ли в САЩ как се справят с тази порода. Не тръгват да ги убиват ,а ги прибират от улицата и ако са агресивни ги превъзпитават и им намират осиновители,които преди това минават тест. Това е начина. Писна ми да ми казват как моето или кое да е друго куче е зло. Знаете ли какво ще ви кажа? Глупостта ходи по хората не по животните. МЪЛЧЕТЕ СИ.;! Не е сигурно дали жената е починала от нападението на питбула. Тя е била възрастна. Лека и пръст. И отново казвам- СПРЕТЕ СЕ САДИСТИ ТАКИВА.

    Коментиран от #52

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Александра

    5 9 Отговор

    До коментар #43 от "Ервин Ромел":

    Ти добре ли си бе. Кво 80-те.? Аз съм на 20 идиот такъв. Ще ти кажа нещо. Кучетата са най- невинните създания. Не съм казала да се преди хората,а да не подхождаме с агресия към тях. Казах и,че хората са виновни за тяхната агресия.Толкова сте ******
  • 47 Александра

    3 9 Отговор

    До коментар #45 от "Miusuka Madoto":

    Кой по дяволите е виновен,че кучето е пуснато бе. То няма да тръгне само ако не е научено.И аз съм нападана от питбули. И не съм кучкар първото което. Второ се образовайте и се научете как да се държите.

    Коментиран от #49, #50

  • 48 Александра

    4 8 Отговор

    До коментар #45 от "Miusuka Madoto":

    И аз съм против пускането на кучетата без каишка. Против съм кучетата да не са ваксинирани и с чип. Против съм да не са обучени както трябва. Но съм против и да се малтретират така. Ако имаше кой да си върши работата в тази държава нямаше да е така. Ако нямаше изроди като стопаните на кучето нападнало детето ви никой нямаше да има против питбулите. И да ви кажа ли от къде идва тяхната репутация. Хората са ги използвали за боеве и не защото за много страшни и опасни, а защото са издръжливи и издържат на силна болка.Така боевете им били по-дълги и интересни за изродите. Слабите били захвърляни на улицата и вече обучени да се бият те започнали да нападат другите кучета. И от там се започва всичко.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Александра

    2 7 Отговор

    До коментар #50 от "Miusuka Madoto":

    Първо никога няма да ги пусна освен ако не е градинка пригодена специално за кучета. Второ няма какво да ми направите, нито на мен нито на кучетата,защото след това ,ще съжалявате искрено. И не кучетата ще ви направят нещо, а аз. Трето: точно заради идиоти като вас има хора като мен които да ги образова. По-добре си мълчете. Не ме заплашвайте. Мисля,че не можете да четете и да разберете за какво ви говоря. Четвърто: гледайте си вашият сексуален живот.
  • 52 Кучкари мръсни!

    7 3 Отговор

    До коментар #44 от "Александра":

    Такива кучета трябва да се застрелят, каза жената, преди да почине

    Коментиран от #53, #54

  • 53 Александра

    4 9 Отговор

    До коментар #52 от "Кучкари мръсни!":

    То по тая логика трябва да убиваме вси човек отнел човешки живот ама не правим нали. Като стигнем до там ми пишете. Откачалки такива!
  • 54 Александра

    3 8 Отговор

    До коментар #52 от "Кучкари мръсни!":

    Ходете вие се гръмнете някъде или търкаляйте аспиринчета.

    Коментиран от #58

  • 55 Гошо

    1 4 Отговор
    тази снимка където са я сложили медиите е преувеличена
  • 56 ПИСНА ми

    3 7 Отговор

    До коментар #6 от "питащия":

    Ти влизал ли си в приют за кучета? Пожелавам ти в следващия си живот да живееш там
  • 57 До №13

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "АЛЛ":

    Не се пише „обитаци”, а „убитаци” !
  • 58 KENEPH B

    4 3 Отговор

    До коментар #54 от "Александра":

    Кво си се разпенила войто момиче? Ще те изпратиме в Брюксел при Мария Габриел да защитавате правата на кучетата заедно с нея и Кристалина Георгиева. И още една Истанбулска конвенция ще напишете вие тричките, за правата на кучетата в Европата. И стига се пени че кучка дето много лае не хапе. От мен ша знайш войто дете.
  • 59 Александра

    3 5 Отговор
    Ако бяхте прочели предишните коментари щяхте да знаете за какво говоря. Кви истанбулски конвенции. Малоумните не могат да разберат какво казвам. През цялото време казвам да не подхождаме с агресия към тези кучета. Няма смисъл. Ако продължаваме така ще стане по-зле. Има си други методи различни от евтаназия и заличаване на породата. А и всичко зависи от стопанина. Вие не коментирайте като не знаете. Нито познавате породата нито нищо. Веднага слагате етикети. А и кучето нападнало жената не е чистокръвен питбул , а е мелез.

    Коментиран от #64

  • 60 Американски питбул blue nose

    3 3 Отговор
    Уважаеми хора,
    Тази сутрин, след като се разходих, седнах на компютъра, за да изразя и моето мнение по темата, а тя е много, ама много стара като я започнеш от каменната ера то чак до наши дни. Аз и Човекът сме приятели. Обикновено Човекът е по-лошия от двамата, затова аз се научих да го слушам. Когато слушам той се грижи за мен. Но има и хора, които на са човеци. С тях не мога да бъда приятел и затова възникват много спорове като този, който се води сега.
    Аз съм истински представител на породата с родословие, с паспорт, с чип, почти като на снимката, но съм по-красив, по-страшен, но и по-умен. Живея не кучешки, а нормален човешки живот, като дори стопанина ми си припомни покрай мен някои природосъобразни и здравословни принципи, които беше позабравил. Аз съм отгледан с много любов и сега като пораснах я връщам на стопаните си по същия начин. Ние много се разбираме. Аз усещам с обонянието и слуха си всеки момент от живота в нашето семейство и съм готов да се притека на помощ. Когато излизам на разходка, срещам много братовчеди и братовчедки. Някои са послушни и учтиви, други си личи, че не са много добронамерени към мен. Тогава аз трябва да покажа характер и респект, което плаши хората. До сега съм нямал проблем с тях, въпреки че някои се страхуват много от мен. Навярно така е станало и с бабата - Бог да я прости, тя се е уплашила, а след това е паднала. Моя братовчед е отишъл да я подуши и види как да й помогне, но тя не го е разбрала. Затова е стоял н
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 сноу

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "Александра":

    Ей..не ме сравнявай с най-тъпото животно и не ми трупай малоумни обяснения кой как и защо ..Изводите са ясни и точни ..нямаме нужда от полуинтелигентните ти обяснения .От 100% ухапвания и нападения ,че и разкъсвания на хора над 90% са или от питбул или от сродните на него породи.Това е единственната порода която не изпитва болка .Затова го определям като тъпо и безмозъчно.Като ти е толкова умно що не го пратиш ,да спасява хора от развалини или от лавини ,бедствия ,граници,наркотици...Ама май там хората са решили от опит че няма да свърши никаква работа, а най-много да разкъса някого.

    Коментиран от #66

  • 63 XxxL

    1 1 Отговор
    Защо триете коментари избирателно ? Толкова много има с обиди а не ги триете ! Явно има между вас собственици на "дружелюбни "породи ? Ако триете ,трийте !
  • 64 XxxL

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "Александра":

    Ти понеже си много умна ! Много ги разбираш породите ! Обиждаш наред всички които не са на твоето мнение ! 20 годишна кифла ,която гледа " най интелигентната ""порода ! Така както заплашвал и обиждаш ,най -много да се наиграеш много лошо ! Твойте "милички "кученца ще уплашат ,наранят, убият някой човек или домашен любимец на някой "малоумен " и тогава ще разбереш колко си велика и "отворена " по неприятен начин ,но ще е много късно ! Аман от "отворени ",разбирачи като тебе !

    Коментиран от #65, #67

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Александра

    2 5 Отговор

    До коментар #62 от "сноу":

    Ето отново говорите без да знаете. Ако знаехте какво работя и какво всъщност върша щяхте да разберете. За какво мислите че са обучени моите кучета. Но нали много разбирате. Станахте много разбирачи. И да аз ще продължа да говоря, защото защитавам своето мнение и знам много повече от вас. И ако кучето бе тъпо щеше да се държи като вас. За щастие то слуша когато му говоря. Не е като вас.
  • 67 Александра.

    2 4 Отговор

    До коментар #64 от "XxxL":

    Кучетата ми ходят винаги с повод 3м и намордник. Няма да направи каквото и да е без да съм му казала.Играе си с племенниците ми и техните приятели и се разбират отлично с хора. Да те са ми спасявали живота няколко пъти. Но и да ви обяснявам няма да разберете. Вземете си Питбул и ще разберете. Всъщност недейте. Не сте отговорен и мразите тази порода. Точно хора като вас причиняват целия този хаос.

    Коментиран от #69

  • 68 Nik

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "Киро":

    Абе,какво ми се правиш на много умен!Колкото и да обучаваш едно куче,това си е ЖИВОТНО-ПЪРВОСИГНАЛНА НЕРВНА СИСТЕМА!Ако имах власт,щях да забраня притежаването и размножаването на агресивни и опасни породи кучета!За останалите-извеждане и разходки сред хора-само на повод и с намордник!Ако не спазват правилата-солени глоби!

    Коментиран от #71

  • 69 Nik

    4 2 Отговор

    До коментар #67 от "Александра.":

    Александра,не ми се обяснявай!Дръж си кучетата на повод и с намордници ,когато ги извеждаш сред хора!Когато се прибереш с тях в къщи,можеш да правиш каквото си искаш,дори да ти целуват задните части!Разбра ли ме?

    Коментиран от #70

  • 70 Александра

    2 3 Отговор

    До коментар #69 от "Nik":

    Аз какво говорих до сега не идиот такъв. Вземи си сложи ти наморни,за да ти затвори устата малко. И с наморни и без него ги извеждам. Нищо не са направили и няма да направят. Да казвам го, защото е така. Можеш да дойдеш да провериш. Не си този както ще казва какво да правя. Спазвам всеки закон свързан с кучетата,защото ми писна да ми казват колко са зли. Не не са зли. Няма и да бъдат. Те са лигави кучета. Единственото което ще направят е да те олигавят целия. Нито познаваш мен нито кучетата. Не берете грижа за моите кучета. Гледайте себе си. Вие тука сте май само ненормални. Има един двама свестни. И не не разбрах. Не слушам хора които не са виждали или срещали Питбул, камоли гледали.
  • 71 Александра

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "Nik":

    Кви нервни системи кви пет лева бе брат. Ти нищо не разбираш от животни а. Чул, не дочул. Вече един като тебе има власт. Казва се Бойко Борисов. По добре мълчи и не се обаждай. Кучето обучено ли е веднъж както трябва няма да те разочарова.Не се прави на много отворен. Не се прави че много знаеш. Разбрахме че нищо не разбираш. Изопачавате и преувеличавате. Никой не знае дали наистина е била нападната. Те видели кучето и падналата жена и веднага.

    Коментиран от #73

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.