23 Юни, 2019 10:17 6 479 6

Две семейства се съдят за лукс яхта

  • яхта-
  • съд-
  • собственост-
  • чси

Началната цена на ветроходната лодка е 49 176 лв.

Две семейства, вероятно на брат и сестра се скараха за наследствената лодка и изпаднаха в любопитна ситуация, след като се наложи да делят общо имущество – ветроходна яхта „Спика 1”. Двамата собственици, всеки от които притежава по ½ от яхтата, не са успели да се разберат как да процедират с движимото имущество, вероятно и двамата имат интерес към лодката и затова в сделката се намесва частен съдебен изпълнител (ЧСИ), показва проверка на Флагман.бг.

Началната тръжна цена на яхтата е обявена като скромните 49 176 лв., предвид какво всъщност представлява плавателният съд, който към момента се намира на „Марина порт Созопол”. Дължината ѝ е 12 метра, височината на борда 2 метра, а ширината е около 4 метра.

Тя е предназначена за 6 лица и 2-ма членове на екипажа. Разполага с три отделни спални помещения, кухненски и всекидневен кът с маса и мека мебел. Интериорът е с изцяло дървена лакирана ламперия.

По данни на собствениците яхтата за последно е била във вода през 2016 г., което означава, че вероятно ще се наложи новият собственик да я ремонтира сериозно. От февруари 2018 г. обаче яхтата е заличена от регистъра на Агенция „Морска администрация”.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе

    17 3 Отговор
    ква е тая лукс яхта?! колата ми струва повече.
  • 2 към абе

    18 4 Отговор
    Колата ти струва повече, ама друг път !
    :D
  • 3 става

    5 0 Отговор
    курник.....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 дявола

    2 0 Отговор
    Приказката че богатите също плачат не е случайна и страдат много.Тяхната мания ще ги погубва
  • 6 Бачо Киро

    5 1 Отговор
    Лукс яхта 😂😂😂 бастуни, туй е лодка... Яхта е примерно 69.3 метровата Spectre която е следвана от support Shadow, дето им носи джетовете, спортна лодка и тн... 700000+ на седмица... Туй корито тук било луксозна яхта....