Last news in Fakti

23 Юни, 2019 11:49 4 279 5

Мъж отвлече 15-годишно момче в София, напъхал го в колата си

  • отвличане-
  • 15-годишен-
  • софия

41-годишният се представил за служител на СОБТ

Мъж отвлече 15-годишно момче в София, напъхал го в колата си - 1
Снимка: БГНЕС

Задържан е 41-годишен мъж, качил в автомобила си 15-годишно момче против волята му. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

В късния следобeд вчера в СДВР е получен сигнал, че 15-годишно момче е било качено в автомобил против волята му. Полицейски служители веднага реагирали на сигнала и след бързи оперативно-издирвателни действия задържали извършителя.

Установена е самоличността му - 41-годишен мъж, представил се за служител на СОБТ. Днес му е предявено обвинение и мярката му за задържане е удължена на 72 часа.

Действията по разследването продължават под надзора на Софийска градска прокуратура.

По случая започва и дисциплинарно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сера Стата

    36 3 Отговор
    Е какво да кажа, Държавата на Тиквата и шайката. Кражби, кражби, безаконие, престъпност, данъци , пак данъци, НАП, МАП само да съберат парите на бедния народ и да богатеят...

    Коментиран от #2

  • 2 KoKi4a

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сера Стата":

    Стата
    хахахахахаха
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 А докато не е бил задържан

    6 2 Отговор
    Този похотлив българин дали е сторил "нещо" на младежа?
  • 5 1488

    1 3 Отговор
    Докато се дават права на п******* така ще е. Докога ще лижем задници на западняците.Никакви гей паради пълна забрана, станахме като американците отвличания изнасилвания убийства.Не че преди ги нямаше, имаше ги но имаше някакъв ред като ги хванат. На такъв да му забиеш шомпъла с четката на оръдието на гаубицата да му дойде акъла или с четката за ЯХБЗ от противорадиационната защита да го видим тогава. А най добре да го обработим като новобранец в Афганистан.Да го изнасили целия взвод и да му запушат г*** с граната.