Last news in Fakti

24 Юни, 2019 14:39 3 878 5

Добричлия счупи дрегера

  • кранево-
  • дрегер

Инцидентът е станал в село Кранево

Добричлия счупи дрегера - 1

На 23 юни, около 18,00 часа в с. Кранево, е спрян за проверка лек автомобил „Хюндай” с добричка регистрация, управляван от 50-годишен мъж от град Добрич.

Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Добрич.

При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,04 промила в издишания от водача въздух.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юрий

    11 6 Отговор
    браво на пича! това е истински герой.. аз на 3.04 сигурно няма да мога да стигна до колата си но ще опитам следващия път с домашарката от родния ми град!
  • 2 Пк 500 коня

    21 2 Отговор
    А ния У Перник никога не падаме под 3 промиУа !!! И си караме па Те нищо !!!!!!
  • 3 един там

    8 0 Отговор
    С Хюндай, а на снимката Тойота! А сега де! Други „случайни“ грешки има ли? Промилите и те да не са объркани случайно? Я пак проверете!

    Коментиран от #4

  • 4 Реалист

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "един там":

    Тука е така - марчето грабва първата снимка която и попадне и я лепва... Не се втелявай, забавата е в коментарите. Обикновенно новините тук са от вчера.
  • 5 гост

    4 1 Отговор
    пиянде мръсно