26 Юни, 2019 20:51 3 929 4

В Лом задържаха рецидивист след поредната му измама

  • лом-
  • рецидивист-
  • вик-
  • измама

43-годишният престъпник се представил за водопроводчик и отмъкнал 170 лева от възрастна жена

В Лом задържаха рецидивист след поредната му измама - 1
Снимка: БГНЕС

Жена на 77 години от Лом е била измамена вчера в дома си в крайдунавския град от непознат, който се представил за служител на ВиК-дружество и поискал пари за смяна на водомера, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Непознатият носел водопроводни ключове и заявил на възрастната жена, че водомерът ѝ не отчита правилно потребената вода и трябва да го смени. Той поискал 170 лева за услугата, но след като получил парите си тръгнал без да го смени.

Стопанката се усъмнила и позвънила в местния клон на ВиК-дружеството, от където ѝ казали, че не са пращали техника за смяна на водомер. Жената веднага позвънила в полицията и по горещи следи бил задържан измамникът.

Това се оказал криминално проявен и многократно осъждан за различни престъпления мъж на 43 години от врачанското село Гложене. Той е задържан в полицейското управление в Лом, срещу него е започнало досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TIFF

    21 2 Отговор
    Ром от лом !!!
  • 2 Зайко Байко многознайко

    13 0 Отговор
    От Лом директно в Белене.
  • 3 Луд

    6 0 Отговор
    А защо го задържат ако той не е съгласен.Те така както са почнали и с битовата престъпност ще почнат да се борят.А от къде да взимат тогава пари тея хорица.На работа ли да ходят и то всеки ден.Така по-лесно 170 кинта и ден и половина ще има за пиене.
  • 4 Язека

    2 0 Отговор
    Кажете как се казва да знаем