Last news in Fakti

27 Юни, 2019 15:29 1 927 3

Мними общинари нахлуха в дома на пенсионер, пребиха го и ограбиха всичко

  • побой-
  • грабеж

Извършителите са откраднали пари, мобилни телефони и картини

Мними общинари нахлуха в дома на пенсионер, пребиха го и ограбиха всичко - 1

80-годишен мъж е бил пребит в дома си в столицата. Нападателите се представили са общински служители. След като възрастният мъж ги пуснал в дома си, те го нападнали и му нанесли побой, съобщиха от МВР.

Това се е случило на 23 юни, като сигналът за инцидента е подаден на 25 юни от 36-годишната дъщеря на потърпевшия. Жената успяла да отвори дома на баща си с ключар. Тя намерила възрастния мъж в безпомощно състояние.

Потърпевшият е откаран в болница с повърхностни рани. Освободен е след преглед.

Извършителите са откраднали парите на пенсионера, мобилни телефони и картини.

По случая е образувано досъдебно производство.

Търсенето на нападателите продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    22 2 Отговор
    Бандитите са си бандити, ама и общинарите са бандити и докато истинските бандити могат и да те пропуснат, то от общинарите отърване няма - дерат кожи наред.
  • 2 Шелок Холмс

    18 2 Отговор
    И от къде се знае че са били мними? Може да са си били доста оригиналнални като се вземе предвид кави ги събират сега по общините!
  • 3 Другия с коня

    2 6 Отговор
    Много оригинални Умозаключения...Прави сте,обаче Варианта Бивши Общинари от БСП....е най-вероятен....”То ясно повече няма да Управляваме ,ами да си вземем каквото можем,както си знаем....”