Last news in Fakti

7 Август, 2019 22:30 3 668 3

Затвор за мъж, теглил пари с чужда дебитна карта

  • дебитна карта-
  • добрич-
  • стефаново

Крадецът ще излежи 5-месечна присъда при първоначален общ режим

Затвор за мъж, теглил пари с чужда дебитна карта - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Мъж на 31 години, откраднал чужда дебитна карта и изтеглил пари без съгласието на титуляра, ще изтърпи ефективно пет месеца "лишаване от свобода", съобщиха от пресцентъра на Окръжния съд в Добрич за одобреното от институцията споразумение между подсъдимия и прокуратурата.

Мъжът се е признал за виновен, че от частен дом в добричкото село Стефаново е откраднал портмоне с пари и дебитна карта, от която изтеглил на банкомат 600 лева.

Мъжът е извършил деянието в условията на предходно негово условно осъждане на пет месеца "лишаване от свобода" за шофиране след употреба на наркотици. Съдът приведе в изпълнение и това наказание, което подсъдимият ще изтърпи отделно при първоначален общ режим, посочват още от пресцентъра на Окръжния съд в Добрич.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко ме интересува

    10 5 Отговор
    Нали за това живеем заради парите. Искате да сте щастливи и свободни , вие никога няма да сте свободни и щастливи. Защото парата е свободата. Колкото повече имаш от това нещо толкова по щастлив и свободен ще се чувстваш докато умреш. Поне ще умреш задоволен от живота. Но малцина са тези които ще умрат така. Всички ние бедните ще умрем незадоволени от живота и в депресия и завист и гняв. А само мутрите и олигарсите които трупат парички с техните хитри схеми закони ще умрат щастливо и задоволено.
  • 2 ДДД

    7 0 Отговор
    аз цял живот тегля
  • 3 гост

    7 0 Отговор
    За дребни измами има ефективни присъди, но за милионите от корупционни сделки няма една ефективна присъда.