Last news in Fakti

7 Август, 2019 19:14 2 393 12

Мъж вилня с брадва в Средец

  • средец-
  • брадва

Агресорът е задържан от съда по искане на районната прокуратура в града

Мъж вилня с брадва в Средец - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

По искане на Районна прокуратура – Средец, съдът задържа под стража Валери П., съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Бургас.

Той е обвинен за това, че на 02.08.2019 г. в гр. Средец, обл. Бургас в условията на продължавано престъпление, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, пред павилион, вдигнал брадва, заканил се с думите "Какво правите бе младежи, сега ще ви избия, ще ви изколя" и нанесъл удар на витринно стъкло на павилион собственост на едноличен търговец с носената от него брадва.

Мъжът унищожил две витринни стъкла на павилиона и в Център за настаняване на деца от семеен тип (ЦНДСТ), използвайки брадва взломил две входни врати, счупил стъкла на прозорец, огледало, телевизор, взломил врата, както и се заканвал с думите "Ще ви убия, ще ви претрепя".

От прокуратурата отбелязват, че деянията по своето съдържание се отличават с изключителен цинизъм и дързост. Според прокурора, налице е обосновано предположение, затова че Валери П. е извършил престъплението, в което е обвинен.

Представителят на държавното обвинение е категоричен, че обвиняемият може да се укрие или да извърши ново престъпление. Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража Валери П. Определението на Районен съд – Средец може да бъде обжалвано пред Окръжен съд – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 балама

    13 0 Отговор
    Ама, не казвате какво го е докарало до там да троши с брадвата.
  • 2 град козлодуй

    2 0 Отговор
    то живота прекрасн та хората лище са добре попитайте политиците тях не им пука за хората
  • 3 УЖАС

    3 3 Отговор
    Поредният изтрещял, който се нуждае от незабавно лечение. Само днес прочетохме за двама–трима такива, а за месец, а за година? Става много страшно, но явно на отговорните не им дреме.

    Коментиран от #5

  • 4 Случка на паркинга

    9 0 Отговор
    Днес на паркинга мутреещ се тип с джип и тъмни очила ме напсува ,че съм паркирал неправилно ! Винаги съм склонен да проявя разбиране , ако се отнасят към мен възпитано ! Няма нещо което да мразя повече от това , някой да ме напсува на майка ! Полудях , сграбчих едър камък и замахнах към голата глава на наглеца ! Видях само как му се дръпна ла*ното и пребледня ! Бях на косъм да му пръсна тиквата ! Както се беше наежил и издул като наяла се въшка , така бързо изпусна въздуха и се затвори в колата ! Благодаря на Господ ,че се овладях и не стана беля !
  • 5 А ми...

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "УЖАС":

    Всички луди до стената и разстрел. Иначе хвърляме пари на вятъра за тях, лудите пак ще са луди и в психиатрията и вън.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 А ми...

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "УЖАС":

    Като станем лудо и нас ще ни прибере смъртта, и край. Ако нямаме близки да ни плащат психиатрията, трябва държавата да ни гледа, тоест работещите. Няма смисъл да им тежим
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Абе тоя валери

    3 0 Отговор
    Какъв му е етносът? Бял сиганин ли е или черен българин?
  • 10 Усмивката

    5 0 Отговор
    Марче. Не можа ли със собствени думи да предадеш какво всъщност се е случило. Има такива домове за приют на малолетни почти всички от циганския етнос които тормозят, драскат коли, вършат пакости и очевидно се касае за такъв ицидент.
  • 11 Ти си готов за Мин Преседател

    0 0 Отговор
    А хората ще стават от луди , по-луди. Този човек от добро не е изперкал. Има причина довела го това , а болестта му е СЛЕДТВИЕ. Премахваме изперкания а причината оставяме. Значи всичко пак така оставяме. ГОРЕ ГОРЕ ВЕ МММММ ти Дева, рибата мирише от главата а я чистят от към опашката. Разбра ли бе КАУН. А утре ти ще си Мин. Председател .
  • 12 Изкарвам 500 харча 1000

    1 0 Отговор
    Рано или късно на хората им писва да търпят ЦИГАНИЗАЦИЯТА.
    ЕВАЛА чиче .