12 Август, 2019 09:51 3 558 7

Престъпник гони двойка с колата си, заплашва ги с пистолет

  • престъпник-
  • янко-
  • гонитба-
  • коли-
  • бургас

До по-страшен сценарий не се е стигнало само заради своевременната поява на полицията

Престъпник гони двойка с колата си, заплашва ги с пистолет - 1

Криминално проявеният бургазлия Янко К. получи условна присъда, след като подписа споразумение с Районна прокуратура Бургас и се призна за виновен по обвинение за квалифицирано хулиганство, пише Флагман.бг.

Екшънът, заради който е присъдата, се разиграл навръх Коледа 2018 в село Маринка, а за инцидента се разбира едва сега, след решение на Районния съд в Бургас, осъждащо престъпника Янко К. на осем месеца условно с 3-годишен изпитателен срок.

На 25-ти декември 2018 г. Янко подгонил с колата си „Алфа Ромео“ „Мазда“ 3, шофирана от Стойко Желязков. В Маздата е пътувала и приятелката му Дияна Иванова. Янко карал бясно зад тях, опитал да ги избута от главния път, влязъл опасно в лентата на Стойко и му препречил пътя, след което излязъл от колата и размахал газов пистолет.

„Л.йно, ще те смажа, ще страдаш ти и приятелката ти, ще ти направя още един белег на лицето. Ще те пребия и бял ден няма да видиш“, крещял той и размахвал пистолета. На приятелката на Стайко – Дияна казал само: „Внимавай, защото се останеш без приятел и кола!“

До по-страшен сценарий не се е стигнало само заради своевременната поява на полицията, която е арестувала Янко.

Предвид сериозните доказателства срещу себе си, той е признал вината си и подписал споразумение, което вече е влязло в сила.

Заради богатото му криминално досие обаче той може да бъде приведен в затвора за изтърпяване на друга присъда, тъй като към момента на криминалното деяние, все още не е реабилитиран.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боколандия

    48 1 Отговор
    Боклук до боклука майно ле
  • 2 Ххх

    24 0 Отговор
    И що се прави на пич, бе, Янко? Толкоз ли ти харесва в пандиза или ти е къса *****, та се правим на мъж?
  • 3 Тоя

    8 1 Отговор
    Боко негови подобия колкото щеш той прави същото само че през полицията и прокуратурата срещу който не му е удобен
  • 4 abv

    8 0 Отговор
    Аман от подобни боклуци. Сега в панделата ще размахва чужди пистолети. Комплексирани типове с 20 годишни каруци и с пилешки мозъци и нашарени.
  • 5 сгур

    4 0 Отговор
    горете го боклука
  • 6 отегчен

    13 0 Отговор
    ( Заради богатото му криминално досие обаче ) нашитее почтенни съдий му сложиха поредната УСЛОВНА !!! ЕВАЛА !!!
  • 7 asdas

    0 0 Отговор
    Кого плашите с тия условни присъди ? Или чакаме да стане белята и тогава да го съдим ?