Last news in Fakti

13 Август, 2019 12:08 7 585 3

Арестуваха съучастник в убийството на варненския DJ Teddy

  • dj teddy-
  • диджей

Окръжната прокуратура във Варна задържа за срок до 72 часа подбудителя на престъплението, извършено през 2015-а година

Арестуваха съучастник в убийството на варненския DJ Teddy - 1

Окръжната прокуратура във Варна задържа за срок до 72 часа подбудителя на убийството с особена жестокост на варненския DJ Teddy, извършено през 2015 г., съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.

В ареста за срок до 72 часа, с цел довеждането му в съда, е задържан Григор К., обвинен от Окръжната прокуратура във Варна като съучастник в убийството на варненския диджей Тодор Т., извършено с особена жестокост. Прокуратурата е внесла вече искане във Варненския окръжен съд 47-годишният обвиняем да бъде задържан под стража.

В продължилото над четири години разследване на убийството на 46-годишния диджей Тодор са събрани достатъчно писмени доказателства и експертизи за виновността на Григор в извършване на предумишленото убийство. Обвинението го сочи като подбудител на престъплението по член 116, ал. 1, т. 6 и т. 9 от НК, умишлено склонил Константин Б. да извърши убийството чрез обещание и даване на 20 000 евро.

Прекият извършител на деянието 50-годишният Константин Б. вече е с мярка за неотклонение "Задържане под стража“ с определение на Варненския окръжен съд от юли тази година.

Убийството с особена жестокост на варненския диджей е било извършено с нож на 26 февруари 2015 г. пред дома му в кв. "Левски“. Нападателят причакал жертвата си пред входа и нанесъл изненадващо смъртоносните удари. След това избягал.

Днес, 13 август, в 14 часа състав на Варненския окръжен съд ще се произнесе по искането на Окръжната прокуратура подбудителят на тежкото престъпление Григор К. да бъде задържан под стража.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циганин

    7 1 Отговор
    Кога ще се сложи край на българската престъпност?!?! На престъпността в България де....

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Фатар бабаи

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Циганин":

    Докато управлява престъпник дуржавата надали
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.