Last news in Fakti

13 Август, 2019 20:39 16 573 20

Нови разкрития за поръчителя на погрома в "Бесо"

  • мутри

Според версията на Кръстев, собственикът на „Бесо”, известен с прозвището Емо Негъра, му дължал огромна сума пари и не само отказвал да я върне, но и се криел от него, твърдят запознати

Нови разкрития за поръчителя на погрома в "Бесо" - 1

Красен Ангелов Кръстев е задържаният поръчител на погрома в елитния столичен бар „Бесо”.

Арестуваният е съдружник на собственика на заведението Емануил Лазаров в пет компании - „ Кристал Дивелъпмънтс” ООД, „Емпайър Дивелъпмънтс Груп” АД, „ Кристал Кепитъл Инвестмънт” ООД, „Кепитъл Валю” ЕАД и „Сайънс Мениджмънт” ЕООД. Повечето от тях имат за основна дейност строителство и отдаване на имоти, пише TrafficNews.

От полицията потвърдиха, че Красен Кръстев е един от задържаните във връзка с инцидента от понеделник вечер, но отказаха повече подробности.

Вече стана ясно, че Кръстев и Лазаров са в тежък конфликт заради общия им строителен бизнес. Това е и причината за наказателната акция в заведението, при която шестима здравеняци потрошиха маси и столове, разпраха с нож тапицерията и уплашиха клиентите около 18 ч. в понеделник.

Според версията на Кръстев, собственикът на „Бесо”, известен с прозвището Емо Негъра, му дължал огромна сума пари и не само отказвал да я върне, но и се криел от него, твърдят запознати.

Затова и мъжете от групата, потрошила заведението, няколко пъти повтарят на персонала, че собственикът знае къде трябва да се обади, за да не идват отново.

"Работата е много дебела, става въпрос за милиони и много от нещата са на мъжка дума и доказването им в съда е много трудна работа", обясниха близки до Кръстев, който е бивш щеф на федерацията по кикбокс.

Заснетият от охранителните камери екшън се появи в социалните мрежи почти веднага, но от заведението изобщо не са подали сигнал до 112.

След като случаят е бил коментиран от премиера на днешното заседание на кабинета, от МВР свикаха брифинг, на който обясниха, че са се самосезирали и вече са задържали трима от участниците в погрома, както и поръчителят.

Главният секретар на вътрешното министерство Ивайло Иванов увери, че до края на деня ще бъдат задържани и останалите замесени в мелето.

Повечето фирми, в които Кръстев и Лазаров са съдружници, са регистрирани на улица „Граф Игнатиев” № 6. Офисите в сградата днес бяха заключени. Табелка с името на Красен Кръстев обаче виси наред с тези на фирмите.

Друга част от офисите се намират в сградата на улица "Осогово" 38-40, но служителите в тях отказаха коментар и заявиха, че това могат да го направят само Лазаров или Кръстев.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко мършата

    54 8 Отговор
    Аз лежах 89 г 8 месеца за опит за кражба на коли в Чехия с Иво Карамански.Ебаха ме
  • 2 Емо негъра

    46 8 Отговор
    Б.Б. ме рекетира,че подбих цените на хероина
  • 3 Народен Съд за националните предатели

    55 4 Отговор
    Най бедната страна в ЕС и НАТО /България/, се оказа на второ място /след САЩ/ в НАТО ,по военни разходи с 2.6%. Най богатата страна Люксембург е с 0.5%.

    Коментиран от #9, #20

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГОСТ

    59 1 Отговор
    Тоя Красен Кръстев или е от миналото или е чел и слушал за тогава но времената сега са други. А тия борчета не са ли чували за видео наблюдение а се изтъпанчели с лицата си все едно са на снимачната площадка. Или всичко това е една просташка и копираща миналото случка но ако сега им се размине не очаква нищо добро тая държава и такива ще се почустват безнаказани и ще се върнат отминали времена.
  • 6 qpoiuy

    19 2 Отговор
    Взе ми думите от устата.
  • 7 Behemoth

    37 4 Отговор
    Освен завод на Фолксваген очаквайте заводи и на Бугати,Ролс Ройс ,Ферари....по магистралата от двете страни....
  • 8 Бат Вал

    24 0 Отговор
    Единия дължал пари на ортака си. Документ нещо има ли?? Ако общия строителен бизнес не върви, а бара е в разцвет, каква е гаранцията, че единия не изнудва другия?
  • 9 Лекарства за психично болните

    15 26 Отговор

    До коментар #3 от "Народен Съд за националните предатели":

    Беден вие мозъка и речника на червените тролове,и в тези жеги без климатик са ти шупнали и двете мозъчни клетки,хайде стига вече ,всички разбрахме,че си хомусексоалист и предлагаш орална любов от името на Борисов,предлагам ти да спреш да търсиш в нета и да ходиш по често на инструктаж на Позитано 20,там са само агенти и педали и смятам,че ще срещнеш любовта на живота си;)

    Коментиран от #11

  • 10 Дългият

    18 1 Отговор
    А какво ще е накаанието за приматите потрошили заведението....усмивка пред строя...
  • 11 До хомосексуалиста 9

    26 1 Отговор

    До коментар #9 от "Лекарства за психично болните":

    ,, Нормалните в тази държава считат за луди, а лудите за нормални,,. Х.Ботев
  • 12 баджо

    12 0 Отговор
    Ама какви префърцунени имена на фирмите са измислили !
  • 13 ХАХАХА

    20 2 Отговор
    В имотната мафия в София настъпи напрежение. Тия колко апартамента са отмъкнали с измами - бедна ни е фантазията. От едни момчета от службите го знам. Милиционерите да не справят , че н езнаят за какво става НА въпрос.
  • 14 ???

    18 1 Отговор
    От статията най-важно е изречението:"След като случаят е бил коментиран от премиера на днешното заседание..., от МВР свикаха брифинг, на който обясниха, часа се самосезирали.... ".
  • 15 хахо

    9 0 Отговор
    „Велики и яки” имена са си избрали за фирмите,а пък те кухи.Грандоманията си е в кръвта на некадърниците.Да са изтрепват взаимно,милисията кво се меси?Естествен подбор
  • 16 Кво

    12 1 Отговор
    Ни пишете статии за някакви простотии. Напишете статия за усвояване на евро фондове. Това ни интересува
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 провинциалист

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Народен Съд за националните предатели":

    Е,и?И каква е връзката със статията?Много ви боли русоробите,че купуваме американски самолети.