Last news in Fakti

16 Август, 2019 13:44 12 057 25

Момче от детската банда в Бургас: Ще ви изтрепя като мишки

  • детска банда-
  • бургас

Въоръжена банда от пияни и дрогирани деца вилнеят из морския град и сеят закани за смърт и мъст

Момче от детската банда в Бургас: Ще ви изтрепя като мишки - 1

Районна прокуратура Бургас повдигна обвинение и внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Николай Т. от град Бургас за закани с убийство спрямо трима пострадали. Това съобщиха от прокуратурата.

Преди дни стана ясно, че въоръжена банда от пияни и дрогирани деца вилнеят из морския град и сеят закани за смърт и мъст.

Всичко стартирало на 13.08.2019 г., когато е започнало разследване по досъдебно производство, в хода на което прокурор при РП-Бургас е повдигнал обвинение срещу Николай Т. от гр. Бургас, за това че на 13.08.2019 г. около 18:05 часа в град Бургас на ул. „Раковска“ се заканил с убийство на Е.В.

Той насочил към него пистолет и изричайки думите „Ще ви изтрепя като мишки“, като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му – престъпление по чл.144 ал.ІІІ вр. с ал.І от НК;

На същата дата и място, в условието на реална съвкупност с престъплението по пункт 1, се заканил с убийство на З.В., насочвайки към него пистолет и изричайки думите „Ще ви изтрепя като мишки“, като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му – престъпление по чл.144 ал.ІІІ вр. с ал.І вр. с чл.23 ал.І от НК.

Затова, че на същата дата в гр. Бургас в к/с „Лазур“ на ул.“Копривщица“, в условието на реална съвкупност с престъплението по пункт 1 и пункт 2, се заканил с убийство на Н.Т., насочвайки към него пистолет и изричайки думите „Искаш ли да те гръмна, искаш ли да те гръмна“, като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му – престъпление по чл.144 ал.ІІІ вр. с ал.І вр. с чл.23 ал.І от НК.

В хода на проведеното до настоящия момент разследване, по досъдебното производство са събрани достатъчно доказателства, сочещи на авторството на Николай Т. в извършване на инкриминираните тежки умишлени престъпления. Същите са извършени от обвиняемия след употребата на алкохол и под въздействието на упойващо вещество.

С постановление на прокурор от РП-Бургас, обвиняемото лице е задържано за срок до 48 часа.

Днес, 16.08.2019 г. РП-Бургас внесе в съд искане за определяне на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“, спрямо обвиняемия, като съдът е насрочил с.з. за 14.00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон

    9 67 Отговор
    Евала на малкия по-добре от тези на прайда!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мноо весело

    40 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дон":

    ти изкочи некой такъв пубер с пистолет че напълниш гащите и ще се молиш за прайда

    Коментиран от #20

  • 5 Сметам че

    39 3 Отговор
    Требе некой да го фане и да го н..бе публично.

    Коментиран от #8

  • 6 Чичо

    31 1 Отговор
    Никъде не видях на каква възраст е бандитчето. Ако е малолетен, както може да се съди от заглавието на статията, май нищо няма да му направят. Баща му да ме хвърли един як бой, но вече безвъзвратно е закъснял.
  • 7 Д-р Менгеле

    46 2 Отговор
    Я стига! Има толкова много нуждаещи се от кръв, бъбреци, черен дроб... Изобщо, да се разфасова за резервни части.
  • 8 Боа

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "Сметам че":

    По добре да го метнат под танк.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Баща ти с дамаджаните

    17 1 Отговор
    Как не мога да набарам такиви дебилчета, да им направя главите, лепенки да раждат
  • 11 Тър

    20 2 Отговор
    Абе една дряновица у гърба всеки ден по 30 удара, ще му избие всички порива да е бандит.

    Коментиран от #18

  • 12 Баща ти с дамаджаните

    15 0 Отговор
    Имал пиштол, такава дупка ще му направя че, когато говори ще му се виждат насраните гащи... Как не се намери някой, там на място....
  • 13 Белчо

    19 2 Отговор
    Абе много бързо изчезна тази новина бе! В Домус- медиите дори не я отчетоха
    Да не се окаже, че тези дебили са деца на някой "наш човек"?
    Я патриотар, я гербераст , пък може и на някое Око, Крава или някакво друго животно.Те там си ги имат в изобилие
    Гешев, издишаааш!!!
  • 14 Бинго

    5 1 Отговор
    За такива мокарато до смърт
  • 15 незнайко

    16 5 Отговор
    До това доведаха американските филми за насилие !!! Децата КОПИРАТ ВСИЧКО !!!
  • 16 Бургазлия

    10 1 Отговор
    Терористи това ражда системата в БГ
  • 17 Смока

    6 1 Отговор
    При бай Тошко,дълга коса немож си пусна,свинете ща ядат в Белене.
  • 18 Edin

    13 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тър":

    Вероятно знаете, че в някои държави има телесно наказние (Малайзия, Сингапур). Такава практика сериозно би намалила хулиганските и вандалски прояви ако се въведе в България, което разбира се, няма да се случи.
  • 19 Манафите

    9 0 Отговор
    Душичка сладка тясна дайте го на нас да пробва мъжка любов и ще е като памук
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Дилайла

    7 1 Отговор
    Така е, по дребните плаши, но пък нали и ние дребните имаме нужда да живеем спокойно. Вие казвате...дайте го на нас...ама самотните пенсионерки не смеят да отидат хляб да си купят...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Джудже

    12 0 Отговор

    До коментар #22 от "В копейки ли ви плащат?":

    Не знам дали се усещаш, че коментара ти е "тролене"? Що се отнася до "троловете", те се отличават по тъпите еднообразни коментари, но до тук коментиращите (наистина в някои се среща ... самобитност) не бих казал, че са "тролове", просто всеки е опитал да изрази индивидуално мнение. На времето имаше ТВУта и те се грижеха за таквиз индивиди, а сега всичко е оставено на самотек. Сега на 19 - 20г. вече са си изпечени кримки, които след това ги пишат по новините за по-сериозни престъпления. Не ме интересува какъв е строя, но системата в момента не работи.
  • 24 Николай

    1 0 Отговор
    Не пише пищовът какъв е. Играчка, газов или боен. Щото ако е газов или боен откъде го има? Тоест работата става сериозна. Не видях също малолетен или непълнолетен е келеша. Когато бях младеж през 70-те години милицията много бързо ги възпитаваше такива. Една нощ в мазето и после цял месец не може да си изпере гащите.
  • 25 Николай

    2 0 Отговор
    Или да предположим, че извади пищов на някой, който също има. И този имащият, вземе да се засегне и го думне. Дали ще е превишение на неизбежната отбрана? Тогава ще има плач, че е погубен един млад живот, как може така, та той е дете. Аз си мисля, че наркоманията трябва да се криминализира. Много удобно оправдание : той е болен, трябва да му помогнем. Ама той е наркоман по свое желание, защо да го съжаляваме.